Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 11 1 2 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zdecydowanie Radeona x1950. Najlepsza karta na AGP. I to nie jest tylko moja opinia.

Bonus: Unibet
-
veteran
veteran
Witam wszystkich serdecznie.
mam następujący problem. Otóż pewna niewiasta poprosiła mnie sformatowanie dysku na jej komputerze i zainstalowanie Windowsa 98.
Wszystko szło pięknie i ładnie, dopóki to nie przypomniałem sobie że potrzebna jest do tego dyskietka startowa. Jej takowa okazała się niesprawna.Teraz cholera wie skąd to wziąć, bo wszyscy mają XP.Nie wiem czy to technicznie możliwe, ale prosiłbym użytkowników Win 98 o nagranie takowej i wrzucenie zawartości do netu.
Aha, Wina XP jej nie zainstaluję bo i tak ma za wolny komputer (P75,dzisiaj prawdziwy zabytek,swoją drogą Na Wina 98 też za wolny)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W google wpisz: windows98 boot disk i będziesz miał mnóstwo stron, z których mozesz sobie takową ściągnąć.

PS. Nie potrzebna jest dyskietka jeśl masz płytę wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
micha$ najs, ale 530 to troche sporo ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W necie można kupić za 478 (o ile dobrze pamiętam). No ale coś za coś smile Nic innego Ci nie doradzę, bo sam bym tak zrobił na Twoim miejscu (nawet miałem ją kupić, bo też mam socket A i gry mi słabo chodzą [GR:AW], ale doszedłem do wniosku, że jak już będę zmieniał kompa to wszystko od razu).

Porucznik
Porucznik
panowie, w czym tkwi problem ?

nagrałem ostatnio kilka plików na płyte Dvd RW. Teraz chce ją skasowac ale nie moge!
Nagrywając pliki zaznaczyłem ze plytka wielosesyjna.

Wyskakuje mi komunikat : To nie jest nośnik wielokrotnego zapisu i dlatego nie można go skasowac. Prosze wlożyć dysk wielokrotnego zapisu.

Ale teraz gdy chce dodać jakies pliki do tej płytki to tez nie moge jej wypalić !

O co kaman? smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Spróbuj u kogoś to nagrać. Jesli się nie uda widocznie jest to płyta R.

Z
member
member
Z Offline
skąd mogę ściągnąć najaktualniejsze sterowniki do GeForca 4mx 440 ??? oprócz strony producenta.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ściągnij sobie Riva Tuner z netu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poleci ktoś mi szybki pendrive o pojemności 1-2GB? Cena jak najniższa tongue

L
addict
addict
L Offline
Witam, chcialbym sie poradzic uzytkownikow mecz.pl. Mam problem z mozliwoscia podlaczenia sie pod siec hotspot z laptopa wyposazonego w viste. Nie idzie sie podlaczyc na rynku poznanskim, w centrum handlowym Stary Brower, ani na wlasnej uczelni. W zwiazku z tym, czy moze ktos z was zetknal sie wczesniej z tym problemem. Czy jest mozliwosc jakos to przejsc?

Ana <3
Ana <3
hej.
problem: subedit i allplayer wadliwie odtwarzają filmy. nagle obszar okna programów staje się bardzo jasny, jakość obrazu beznadziejna, przy czym pulpit i w ogóle cały interfejs zachowuje się ok.

warunki: vista, sterowniki ok, komp mojego ojca;twierdzi, że nagle to się stało, nie wie jak co i gdzie. ja powiem szczerze, zbaraniałem. spotkał się ktoś z czymś takim?

pzdr

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jesli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo, ze chodzi o kodeki. smile ffdshow pewnie do reinstalacji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poszukuje programu, który będzie za mnie klikał na kompie. I tak, żeby można było kilka kliknięć ustawić. Jakieś freeware

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Witam
Chciałbym zacząć się sam uczyć jakiegoś języka do programowania. Co polecicie, żeby sobie zakupić/ściągnąć ? Czy może wystarczy jakas strona o tym gdzie jest wszystko wytłumaczone ? Od jakiego języka najlepiej zacząć ? Dodam, że moja wiedza na ten temat wynosi 0 tongue .

Pooh-Bah
Pooh-Bah
http://www.kurshtml.boo.pl/ html z xhtmlem sam zaczynam z nim dzisiaj,ale wyglada najlepiej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ArtekPotito2
Witam
Chciałbym zacząć się sam uczyć jakiegoś języka do programowania. Co polecicie, żeby sobie zakupić/ściągnąć ? Czy może wystarczy jakas strona o tym gdzie jest wszystko wytłumaczone ? Od jakiego języka najlepiej zacząć ? Dodam, że moja wiedza na ten temat wynosi 0 tongue .
Ja bym zaczął od C++. Ściągnij sobie z neta tutorial "Od zera do gier kodera" lub zakup/ściągnij "Symfonia C++" Jerzego Grębosza.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Zbigniew
Witam
Ja bym zaczął od C++. Ściągnij sobie z neta tutorial "Od zera do gier kodera" lub zakup/ściągnij "Symfonia C++" Jerzego Grębosza.
Dzięki zakupię sobie tą książkę Grębosza. Możesz mi jeszcze poradzić jaki programik do ćwiczeń ściągnąć ? Mam nadzieje, że będzie freeware smile.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Witam
Dzięki zakupię sobie tą książkę Grębosza. Możesz mi jeszcze poradzić jaki programik do ćwiczeń ściągnąć ? Mam nadzieje, że będzie freeware smile.

http://www.borland.com/products/downloads/download_cbuilder.html

Jeśli załapiesz o co chodzi w C++ to radzę bardzo szybko przerzucić się na C#. Jak się uczyć, to języka nowoczesnego i przydatnego. Visual Studio (możesz tam również kompilować programy w C++ i Visual C++) w wersji podstawowej jest do pobrania za darmo.

http://msdn2.microsoft.com/en-us/express/aa975050.aspx

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zastosuj się do tego co napisał Ghost.

Ghost, pytanie do ciebie smile Czego lepiej się uczyć? Java (podstawy już umiem), czy C# (miałem z nim zero styczności, ale to chyba "microsoftowska" Java)?

Strona 11 z 11 1 2 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, $-man, rafal08), 12,351 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,080
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
2 hours ago