|
|
member
|
|
member
Cześć! Mam prośbę do Was. Potrzebuję na niedzielę jakiś w miarę pewny typ w granicach ako 2,0 Dzisiaj trochę przegrałem na Duisburgu, chciałbym to odrobić, a sam już boję się na coś postawić. Na niedzielę bo późno wracam jutro z pracy. Z góry bardzo dziękuję i liczę na Waszą pomoc! Andrzej
|
|
|
|
|
|
|
Ja na Duisburgu też przegrałem. A do tego jeszcze doszła Borussia. NBA o wiele łatwiejsze do typowania, tam nie ma remisów i zawsze pada wiele koszy, a nie tak jak w nodze wyniki 0-0.
[This message has been edited by SebaS (edited 04-05-2001).]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja napewno do czolowki Typerow sie nie zaliczam ale ja dzisiaj puszcze na KSZO z Hetmanem kurs 2,15
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej no i puściłeś coś ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No nie bo sam nie chciałem podejmować żadnej decyzji, moja prośba w związku z tym jest dalej aktualna (szkoda , że nie mogłem postawić na KSZO - pracowałem w sobotę...) Jeszcze raz bardzo dziękuję!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Osobiscie postawilbym w tym tygodniu na mecz:
777 1 Athl.Bilbao Valladolid 1.75
Valladolid gra slabo, a Athletic Vilbao zostalo zgromione na wyjezdzie 1:5. Pamietam, jak kilka kolejek wczesniej dostali baty od Barcelony 0:7, a nastepne spotkanie z Realem wygrali 1:0. Przejrzalem jak grali w tym sezonie i stwierdzilem, ze po wiekszym laniu odgrywaja sie przed wlasna publicznoscia. Zreszta Valladolid ostatni mecz zremisowalo bezbramkowo, tak ze nie powinni podejsc do tego meczu z jakas wielka determinacja. Wielka ilosc zoltych kartek w zespole Valladolid, pozwala przypuszczac, ze goscie maja duze szanse konczyc ten mecz w zdekompletowanym skladzie. Ponadto jeden z zawodnikow zalapal czerwona kartke i nie bedzie gral w tym meczu. Dla mnie to pewniak!!!!
Kurs tylko 1,75, ale moze gdzies bedzie wiekszy.
Pzdr
|
|
|
|
|
|
|
No i na co postawiłeś ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzięki za pamięć! Postawiłem oczywiście na kilka spotkań II Bundesligi: M-Gladbach - Chemn. 1 Bielefeld - Sarb. 1 Mancheim - Mainz 1 liga hol. Kerkrade 1 Willem 1
Wczoraj "miałem" fajny kupon Dokic M-Gladbach no i San Antonio niestety
Jeżeli dzisiaj nie wygram to podaje się do dymisji, chyba, że pozostaje jeszcze Twój system!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Napisalem tyle ******l o Athleticu, a ten zaledwie zremisowal. Bardzo mi przykro, mam nadzieje, ze jednak tego nie stawiales. Osobiscie mialem to na kuponie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przepraszam,ale nie stawiałem. W tej chwili wszystkie "moje drużyny" niemieckie prowadzą dwoma bramkami! Holenderskie też... Wichniarek najlepszym zawodnikiem II Ligi, czeka go wielka kariera w I Bundeslidze , strzelił swoje następne 2 gole! Co jeszcze musi zrobić żeby być w reprezentacji?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No, i gram dalej... Artur Wichniarek wspólnie z Djappą z Reutlingen królem strzelców II Bundesligi - 18 bramek (Wichniarek nie grał od początku sezonu!)
|
|
|
Link skopiowany do schowka