|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakim czasie(do ilu dni) musze odebrac wygrana w Milenium?dziekuje
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Panowie potrzebuje ksiazki na pdf " 120 przygod koziolka matolka" Tylko bez skojrzen, ja tego nie bede czytal... A co do milnieum , to wydaje mi sie ze masz ok 2-3 miesciac..ale nie jestem pewien.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie czy to prawda, ze jak sie pojedzie do innego miasta oddać krew to zwracają koszty podróży?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinni, jak qmpel z wsi[no offence] oddawal w mojej wiosce (25km ??) to mu zwrocili, mimo, ze i tak chodzil do szkoly u mnie w wiosce i ze szkoly poszedl do szpitala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam problem z o2.pl mam tam dwa konta i gdy loguje sie na jednym mam nowa poczte a na drugim za cholere nie wiem co przestawic zeby było na dwóch kontach to samo czyli nowa poczta. prosze o pomoc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie czy to prawda, ze jak sie pojedzie do innego miasta oddać krew to zwracają koszty podróży? Ciekawa alternatywa na zmniejszenie kosztów podróży 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam problem z o2.pl mam tam dwa konta i gdy loguje sie na jednym mam nowa poczte a na drugim za cholere nie wiem co przestawic zeby było na dwóch kontach to samo czyli nowa poczta. prosze o pomoc  Prześlij sobie z jednego konta na drugie nowe maile. Innej opcji nie widzę.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szukałem szukałem i dupa Potrzebuje jakąś kamerkę internetową z Warszawskich ulic  najlepiej tych najbardziej uczęszczanych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakim czasie(do ilu dni) musze odebrac wygrana w Milenium?dziekuje 60 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam problem z o2.pl mam tam dwa konta i gdy loguje sie na jednym mam nowa poczte a na drugim za cholere nie wiem co przestawic zeby było na dwóch kontach to samo czyli nowa poczta. prosze o pomoc  nie wiem, czy o to chodzi, ale: wchodzisz w "opcje" i tam masz "konta zewnętrzne"
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Panowie, mam owczarka niemieckiego. Ma niecale 5 miesiecy, juz bardzo wariuje, jest bardzo nieposłuszny i chciałbym to zmienić. Czy macie może jakieś poradniki, które mozna poczytać i duzo sie dowiedziec jak wychować psa na dobrego przyjaciela ? A może jakieś własne porady ?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
taki dziwny problem: Moja koleżanka włącza komputer wszystko jest ok. wchodzi na GG i dalej ok, ale w momencie uruchomienia jakiejkolwiek strony strony komp sie zawiesza...Wie ktos ocb ?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
dodam że, miała zainstalowanego Linuxa, zmieniła na winowsa xp i wiesza sie przy uruchamianiu stron internetowych( w (90% przypadków)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec mam problem z gg. mieszkam na akademiku i u mnoe normalnie chodzi wszystko ale nestety u kolegi nie chce sie zalogowac( to samo z dc) u mnie smiga u niego nie. net chodzi normalnie. nie wiem juz co robic, mam avasta antywirusa.
prsoze o pomoc
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Kolejna prośba :  Przeszukałem kilkanaście stron ale nie znalazłem takowej choć wiem, ze kiedys była. Ale do rzeczy : Zamierzam kupić sobie MP4. Wydaje mi się, ze 2 GB wystarczy. Na allegro tego multum a jako srednio zorientowany jesli chodzi o nowinki chciałbym kupić jakiś dobry sprzęt. Z pewnością forumowicze korzystają i mogą mi polecic jakąs MP4. Tak więc prosze o propozycje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koniecznie chcesz mp4? Jesli Ci zalezy na muzyce to kup sobie mp3 irivera albo creative. Bo na mp4 zdjec nie poogladasz w chodzby normalnej jakosci to nie ipod.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
z tego co przeglądam to ceny porównywalne a szczerze to wygląd MP3 mnie odstrasza  Bedąc we Fra kilka ipodów widziałem ale za takie cos tyle $ bym nie dał  Mam dużo dobrej muzyki w teledyskach tak więc mysle, ze mp4 będzie odpowiednie, tyle, że nie wiem ktory model dokladnie wybrac 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki Lelu  Nie jestem z kolesi, którzy noszą cos i z tego powodu są dumni  Ale wygląd zewnetrzny się liczy w tej kwestii. Będe się musiał zastanowić..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ostatnio bedac na stronie regionalnej Gazeta.pl (poznan) obejrzalem sobie ciekawy art na temat uczelni w Poznaniu. Bylo tam ile mial pkt ostatni przyjety kandydat. Ilu jest chetnych na dany kierunek itd. Nie wiem czy w kazdym oddziale regionalnym wydawali podobny art. Jesli ktos ma mozel inka do uczelni w Wroclawiu bylbym bardzo wdzieczny. Glownie z wroclawskich uczelni najbardziej interesuje mnie Wso a dokladnie ile pkt mial ostatni przyjety jakie mial wyniki na testach fiz Prosze o pomoc!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|