|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoła  i fakt, że pobierana nauka będzie mi pewnie w życiu zupełnie niepotrzebna...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/widza-co-pod-ubraniem,990069,2528
odpierdala im jzu, niedlugo za pare lat bedzie wiecej zbokw latajacyh i gwalcicieli niz te okulary pomogom. Policja bedzie akurat sie gapic czy bron jest pod ubraniami,beda tylko an cycki lookac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Angole i ich podejscie do pracy. W Polsce nikt by im złamanego grosza nie zapłacił, jakby pracowali, jak u siebie. A to przerwa na lunch - 30 min, dwie przerwy na papierosa po 15, a stoją i gadają przez 25. Wolałbym zrobic swoje i isć do domu, ale nie wolno się wychylać, po manager jest zły, że skończyłes wczeniej i musi ci jakies zajęcie znależć. W sumie to pracuja tu tylko Polacy i kolorowi, reszta się opier.d.a.l.a.
Denerwuje mnie jeszcze, że nigdzie tu nie ma smietników i wszystkie ulice wyglądają syfiasto.
Denerwują mnie rodacy, szczgolnie w dresach, z zerową zdolnoscią komunikacji w miejscowym języku.
Pewnie jeszcze parę rzeczy by się znalazło, ale generalnie denerwuje mnie tu znacznie mniej rzeczy niż w Polsce.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
szkola i laska olewajaca mnie!!!!! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kameleon (bez urazy leoś), ten klub to najwieksza speluna jaka w życiu widzialem ;/
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
szkola i laska olewajaca mnie!!!!!  Oj ... juz napisales rozniez za mnie Podro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brak własnego kompa w akademiku 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
jak są fajne dziewczyny to po Ci komp 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mnie kiedys skoszarowano w akademiku, gdzie mieszkalo kilkanascie osob.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajne dziewczyny są tylko na moim wydziale, a nie w akademiku, mieszkam w akademiku dla ETI ...praktycznie zero dziewczyn :/ ...jedyny plus to, że jutro mamy jakąś imprezę integracyjną, chociaż jeszcze nie wiem jak to dokładnie będzie, bo nie wiem jak się pomieszczą pierwszoroczniaki z wszystkich wydziałów w takim małym klubie (kwadratowa - niektórzy może wiedzą o co chodzi)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wku*rwia mnie to, ze nie odzywam sie ponad miesiac[a nawet dwa, zalezy jak na to patrzec..] ze swoja ex dziewczyna... taka anglia ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie denerwuje to,ze dzisiaj zarwe noc ze wzgledu na chemie, a jutro zarwe druga noc bo bede pisal referat i przygotowywal sie do debaty, i w ten sposob ominie mnie WOW  ale odbije sobie w czwartek...jezeli dam rade. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkola i laska olewajaca mnie!!!!!  Oj ... juz napisales rozniez za mnie Podro i za mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szkola i laska olewajaca mnie!!!!!  Oj ... juz napisales rozniez za mnie Podro i za mnie no i za mnie 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
to że zamiast na telebinie meczu Lechia - Arka siedze w domu przez przeziebienie  czuje sie jakbym 3 godziny temu wypalil troche zielonego  pierwszy raz mialem taką noc :/ mimo ze bylem pod 10 kocami to i tak sie trzeslem z zimna  oprocz tego dziwny ból w płucach... jakby jakis wielki "robak od zoladka szedl do gardla"  i nie dawal oddychac przy ochydnym bólu... mial ktos cos podobnego ?  to zapalenie płuc? mam nadzieje ze wyzdrowieje do piątku bo trzeba wyjechac na mecz Polski...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wkurza mnie, ze od kilku tygodni chodze niewyspany... pracuje 9-18, a w weekend mam szkole... do pracy jade godzine wiec od kilku tygodni wstaje o 7... ooo juz mi lzej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wkuriwa to ze Prokom znow gra zle i przegrywa a zarazem nurtuje pytanie kogo jeszcze sprowadzic Kijkowi zeby zaczal wygrywac ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wkuriwa to ze Prokom znow gra zle i przegrywa a zarazem nurtuje pytanie kogo jeszcze sprowadzic Kijkowi zeby zaczal wygrywac ? ogladalem dzisiaj ten mecz...i w Prokomie jest zero zgrania, Kijek nie potrafi ulozyc tych gwiazd, maja mega pake, a kazdy gra na sam...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajne dziewczyny są tylko na moim wydziale, a nie w akademiku, mieszkam w akademiku dla ETI ...praktycznie zero dziewczyn :/ ...jedyny plus to, że jutro mamy jakąś imprezę integracyjną, chociaż jeszcze nie wiem jak to dokładnie będzie, bo nie wiem jak się pomieszczą pierwszoroczniaki z wszystkich wydziałów w takim małym klubie (kwadratowa - niektórzy może wiedzą o co chodzi) Dlaczego nie dostałem zaproszenia?  To mnie denerwuje  Lechia spaliła Władców Północy :[
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|