|
|
Tata
|
|
Tata
Panowie potrzebuje AutoCAD, albo jakis inny program do robienia planow instalacjii elektrycznych na kompie Z gory dzieki , Gib01 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Mam pewien problem - zaczynam pisac prace licencjacka . Moj temat to : "Znaczenie edukacji zawodowej w Unii Europejskiej na przykładzie szkół z wojewodztwa lubuskiego" . Czy ktos moze mi polecic jakas literature ? Autorow ? Tytuly ksiazek ? Cokolwiek ?? Narazie nie mam pojecia jak sie za to zabrac . Kazde wskazowki mile widziane  dzieki i pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje AutoCAD, albo jakis inny program do robienia planow instalacjii elektrycznych na kompie Z gory dzieki , Gib01  Ściągnij torrenta [ isohunt.com]. Nie gwarantuję, bo na tym się nie znam, ale jeśli będzie fake, to na torrentach jest tego w bród.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a ja mam problem- mam ochote komus zajebac a nie mam komu:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam problem- mam ochote komus zajebac a nie mam komu:( Prowokatorek?  Ile tego badziewia na tym forum bylo ehh
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
a ja mam problem- mam ochote komus zajebac a nie mam komu:( proponuje barana w ścianę....... 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jaki prowokatorek? toz mowie sobie tylko i nic do nikogo nie mam-zeby nie bylo. tak mnie tylko energia nosi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki prowokatorek? toz mowie sobie tylko i nic do nikogo nie mam-zeby nie bylo. tak mnie tylko energia nosi  To panuj nad powerem i nie mow za duzo to nie onet furory tu nie zrobisz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka