|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo iż NBA Europe Live Tour trwa, postanowiłem założyć temat. Dzisiaj kolejne spotkania. Mecze pokazuje Canal+ Sport, oraz wiele innych stacji (na przykład, turecki NTV, węgierski Sport2) live można też śledzić na euroleague.net oraz nba.com [ Linked Image] vs [ Linked Image] typ: REAL MADRYTkurs: 3.25stawka: 7/10buk: STANJAMES Bardzo ciekawy kurs na koszykarzy z Madrytu. Po pierwsze grają w Hiszpanii. Po drugie, to spotkanie towarzyskie i wiadomo, że motywacja koszykarzy z europy będzie większa niż graczy z nba oraz trzeci chyba najważniejszy argument to to, że pod znakiem zapytania stoi występ Chrisa Bosha.
Oto kilka słów Chrisa przed dzisiejszym meczem: "I can play, but it's the preseason," Bosh said. "I'm just trying to do the right things to take care of it."
Bosh said that his left foot has been trouble-free so far. Bosh said he decided not to practise yesterday after consulting with the team's medical staff.
Tak więc kurs w granicach ~3 jest bardzo dobrym rozwiązaniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bosh nie gra na 100%  potwierdzone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Felipe też nie zagrał  nie wiem dlaczego, ale na całe szczęście wszystko skończyło się po Naszej myśli! Po znakomitym spotkaniu wygrał Real 104-103 Duża w tym zasługa Smitha, który popisywał się znakomitą celnością rzutów za 3. Na olbrzymie brawa zasługuje także wschodząca gwiazda hiszpańskiego basketu LLull. Ouhhh... ale emocje nie mogę spać. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka