|
|
member
|
|
member
Do następnej rekrutacji pozostał prawie rok, ale już dziś warto się zastanowić jaką uczelnie wybrać...czyli z jakich przedmiotów przyłożyć się bardziej, aby dobrze zdać maturę. Jaką uczelnię techniczną polecacie? Gdzie studiujecie?  Ja również mam problem, matma rozszezona ale z językiem angielskim na rozszezonym poziomie będzie juz problem, wiecie moze gdzie z samą matematyką i podstawowym angielskim isc?  polecam Politechnike Krakowską, mają taki system rekrutacji że dobrze zdana matura rozszerzona z matmy (czyli powyżej 70 %) gwarantuje dostanie sie na praktycznie każdy kierunek, matura z języka wogóle nie jest brana pod uwage - wystarczy zdać podstawe sam zaczynam studiować budownictwo na PK od 1 X Obecnie studiuje mało popularny kierunek. to pochwal sie cóż to za kierunek
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
studiuje ktos na umcsie ? jasna pyta nic nie czaje z ich systemu ;]
ja ide na zaoczne administracja (I rok teraz) jakies przedmioty kierunkowe, ogolne, monograficzne co to kurvac jest :| nie wiem gdzie sie na to zapisac, nie wiem nic w pisduuuu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obecnie studiuje mało popularny kierunek. to pochwal sie cóż to za kierunek [/quote] Metalurgia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie, czy budownictwo na AGH jest bardzo trudne? Szczególnie jeśli chodzi o matme? Bo mature zamierzam pisać z gery, i na AGH można bez matmy iść, z której najlepszy nie jestem. A może stosunki międzynarodowe na AE w Krakowie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy moze mi ktos pomoc w zrozumieniu http://bi.gazeta.pl/im/3/4498/m4498893.pdf czy na psychologie wymagane sa dwa przedmioty dodatkowe? Bo mama problem z zrozumieniem tego  Co myslicie o psychologii? Albo zarzadzanie na WSO?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
przeciez na tym co zalaczyles to nie ma nic o przedmiotach !??!?!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
architektura na PG, właś nie wróciłem ze szkolenia BHP, ile tam jest lasek hoho głowa mała. To było w sumie szkolenie Gnacika, ale Basię już pooznałem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jutro drugi dzień na prawie na UŚ [*] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja studiuje ETNOLOGIE(antropologie kulturową) na U.Szczec. to jest dopiero hardkor 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
We wtorek inauguruje rok na Pś na kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji. A jeszcze na szkoleniu BHP nie byłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
architektura na PG, właś nie wróciłem ze szkolenia BHP, ile tam jest lasek hoho głowa mała. To było w sumie szkolenie Gnacika, ale Basię już pooznałem  Basie ? ..a jak się tamte 2 inne nazywały ? Kornelia i Magda ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
architektura na PG, właś nie wróciłem ze szkolenia BHP, ile tam jest lasek hoho głowa mała. To było w sumie szkolenie Gnacika, ale Basię już pooznałem  Basie ? ..a jak się tamte 2 inne nazywały ? Kornelia i Magda ? oj oj widze Gnacik nie ogarniasz ;] Korneli  btw zajebiste imie  Przez Ciebie już sam zapomniałe, ale nie Kornelia  Klaudia albo Kamila, też na K. Magda to ta z Poznania co kosmetki sprzedawała, a Basia ta blondyna od Ciebie z roku 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Będzie ktoś może studiować zaocznie na WSAiZ w Rzeszowie ? Ja jestem na administracji specjalność administracja celna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o prawie? I tym kierunku jakie wymogi itd?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepiej to nigdzie na studia nie isc  po co komu te nerwy? ja zaluje, ze nie poszedlem na jakies 3 letnie, zeby sobie licenciacik zrobic i juz bym byl po...a tak jestem na 4 roku i jeszcze pochodze , bo mam 5 letnie :/ i bede mgr inz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o prawie? I tym kierunku jakie wymogi itd? Prawo przereklamowane. Odpuść sobie. Do tego trzeba mieć łeb i znajomości, bez tego ani rusz. Dużo ludzi, którzy idą na prawo myślą, że potem będą spali na hajsie, a tak nie jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o prawie? I tym kierunku jakie wymogi itd? Prawo przereklamowane. Odpuść sobie. Do tego trzeba mieć łeb i znajomości, bez tego ani rusz. Dużo ludzi, którzy idą na prawo myślą, że potem będą spali na hajsie, a tak nie jest. Spłyciłeś temat i to BARDZO Shane ... Z perspektywy studenta 5 roku prawa - prawo jest wymagające i czasochłonne,ale moim zdaniem daje spore możliwości. Nawet jeśli później nie będziesz pracował w zawodzie, to tytuł magistra prawa w wielu firmach/kompaniach/u wielu pracodawców, jest naprawdę ceniony. Z tymi znajomościami to jest tak samo jak wszędzie w Polsce, w każdej innej dziedzinie - pomagają,ale ... Na samych znajomościach nie zajedziesz. Trzeba mieć jeszcze głowę ... Mówie to z persepktywy człowieka, który W OGÓLE nie ma znajomości/nikogo z rodziny etc. w tym segmencie,a jednak jakoś potrafi się odnaleźć. Także szanujmy się i shane : nie wszyscy mają znajomości, a jednak dają sobie radę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spoko. Pisałem ogólnikowo bardzo i głównie o tych, którzy chcą pracować w zawodzie, a smykałki do tego nie mają. Co nie zmienia faktu, że mgr prawa to ceniony tytuł  Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|