Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11
G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Pytanie do tych ktorzy nie maja karnetu/biletu na dzisiejszy mecz wink
Wybiera sie ktos do jakiegos pubu obejrzec mecz?

Bonus: Unibet
G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
sory za post pod postem ale

P.S. jakby ktos byl zainteresowany to pisac/dzwonic na 608372157 bo ja juz do forum dostepu nie bede mial bo wychodze wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam,

polećcie jakieś przyzwoite kluby na sobotnią imprezę piwo Kumpel do mnie przyjeżdża i chcę mu pokazać jakiś dobry lokal tongue

pozdrawiam, Kamil

veteran
veteran
Originally Posted by _Korver_
witam,

polećcie jakieś przyzwoite kluby na sobotnią imprezę piwo Kumpel do mnie przyjeżdża i chcę mu pokazać jakiś dobry lokal tongue

pozdrawiam, Kamil

Witam!

Byłeś może wczoraj w Tubie na Kici Kici Ekonomicznej??

Już Ci kiedyś mówiłem jakie kluby polecam: Terytorium, Shamrock, Blue Note, Eskulap, na siłę może być jeszcze SQ i Post Dali wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie, w czwartek nigdzie nie byłem. Wczoraj zaliczyłem Terytorium i dzisiaj też planuję gdzieś się wybrać. Kolega wchodził wczoraj do Shamrocka i czy to prawda, że tam jest wywieszka, że od 21 lat wpuszczają? confused bo co prawda był trochę wypity, ale nie wiem skąd on takie coś wziął crazy

W Eskulapie byłem w środę i strasznie mi się nie podobało.

Terytorium jest spoko, ale nie ma co balować dwa razy pod rząd w tym samym lokalu.

veteran
veteran
Nie, w czwartek nigdzie nie byłem. Wczoraj zaliczyłem Terytorium i dzisiaj też planuję gdzieś się wybrać. Kolega wchodził wczoraj do Shamrocka i czy to prawda, że tam jest wywieszka, że od 21 lat wpuszczają? confused bo co prawda był trochę wypity, ale nie wiem skąd on takie coś wziął crazy

W Eskulapie byłem w środę i strasznie mi się nie podobało.

Terytorium jest spoko, ale nie ma co balować dwa razy pod rząd w tym samym lokalu.

W sumie na 100% nie pamiętam, ale może być tam wywieszona jakaś tabliczka. Nigdy jednak nie pytali mnie tam o dowód, więc raczej wpuszczają bez problemu. Tylko nie wjedziesz w sportowym obuwiu wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Reflektuje ktoś na mecz Lech - Cracovia ? ;> I oczywiście po meczu jakieś balety mogą być, a nawet muszą. grin Potrzebujemy przewodnika po Poznaniu :]

veteran
veteran
Originally Posted by Kameleon
Reflektuje ktoś na mecz Lech - Cracovia ? ;> I oczywiście po meczu jakieś balety mogą być, a nawet muszą. grin Potrzebujemy przewodnika po Poznaniu :]

Którego jest ten mecz??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja bym chętnie się dołączył, ale na przewodnika się nie nadaję tongue

veteran
veteran

Kamil, wbijasz na to??
http://www.wielkieotrzesiny.pl/poznan/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mecz jest 26.10 =/

właśnie spojrzałem na terminarz Arki i z jakiegoś powodu zmienili nam termin meczu z Motorem na piątek puke

Chciałem w piątek być w Poznaniu, a w sobote na Arce, a tak to sam już nie wiem.

veteran
veteran
mecz jest 26.10 =/

właśnie spojrzałem na terminarz Arki i z jakiegoś powodu zmienili nam termin meczu z Motorem na piątek puke

Chciałem w piątek być w Poznaniu, a w sobote na Arce, a tak to sam już nie wiem.

Decyzja należy do Ciebie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pszek

Kamil, wbijasz na to??

w sumie pierwsze słyszę o czymś takim crazy

chciałem w czwartek wieczorem jechać do domu, ale w tym wypadku się zastanowię czy nie jechać w pt rano wink

a co do meczu Lecha, ja bym się wybrał na ten 26.10 piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to z Gdyni jadymy ;] cztery osoby meldujemy się w Poznaniu w piątek 26 o 12:33 grin

Jest ktoś kto mógłby kupić nam bilety? ;> Przelew bym jakoś w przyszłym tygodniu zrobił. Jak coś to PW.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
No to z Gdyni jadymy ;] cztery osoby meldujemy się w Poznaniu w piątek 26 o 12:33 grin

Jest ktoś kto mógłby kupić nam bilety? ;> Przelew bym jakoś w przyszłym tygodniu zrobił. Jak coś to PW.

Ja reflektuje na ten mecz, a jeśli o bilety chodzi to co najwyżej coś z puli krakowskiej. Myślę jednak, że spokojnie będzie można kupić bilety na miejscu przed meczem. Podczas ostatniej mojej wizyty przyuważyłem, że nieopodal dworca - na Półwiejskiej (?) jest sklep Lecha. Moim zdaniem tam będą bilety, na tej samej ulicy również jest De Grasso gdzie można się posilić jakże pyszną pizzą.

A już niedługo Arka - Lechia, Kamel weźmiesz mnie na ten mecz wink?

veteran
veteran
Originally Posted by pszek

Kamil, wbijasz na to??

w sumie pierwsze słyszę o czymś takim crazy

chciałem w czwartek wieczorem jechać do domu, ale w tym wypadku się zastanowię czy nie jechać w pt rano wink

a co do meczu Lecha, ja bym się wybrał na ten 26.10 piwo

No ja też pierwszy raz takie coś widzę.
Ale szczerze mówiąc nie jestem jakimś miłośnikiem clubbingu, poza tym odległość między niektórymi klubami na liście jest dość duża, z buta iść daleko, a bujanie się taryfą to jest dość duży wydatek frown

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Ja slyszalem o tym juz wczesniej, fajnie sie to zapowiada bo bilecik tylko 7 zl a przeciez nie trzeba odwiedzic wszystkich lokali tylko np wybrac sobie 3 wink Ja sie wybieram przede wszystkim na koncert Pezeta a reszta to zobaczymy co powie moje towarzystwo grin

Kto idzie jutro do Tuby na wybory miss jedrnych posladkow? grin

Jesli chodzi o mecz to chetnie bym poszedl ale 26 w poludnie wyjezdzam z Poznania na ponad tydzien wiec odpadam frown

veteran
veteran
Originally Posted by gomes
Ja slyszalem o tym juz wczesniej, fajnie sie to zapowiada bo bilecik tylko 7 zl a przeciez nie trzeba odwiedzic wszystkich lokali tylko np wybrac sobie 3 wink Ja sie wybieram przede wszystkim na koncert Pezeta a reszta to zobaczymy co powie moje towarzystwo grin

Kto idzie jutro do Tuby na wybory miss jedrnych posladkow? grin

Jesli chodzi o mecz to chetnie bym poszedl ale 26 w poludnie wyjezdzam z Poznania na ponad tydzien wiec odpadam frown

Cześć Gomes!!

Ciekawe jak mają wyglądać te wybory miss jędrnych pośladków, bo coś mi się wydaję, że to może być jakaś kaszanka laugh laugh
Ale wjazd jest za free, może sobie podskoczę jak mi się będzie chciało wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Co do kupna biletów to ja nie wiem czy bym podołał, jeszcze nie wiem gdzie jest stadion Lecha właściwie laugh ale na meczyk i balety później chętni bym się wybrał. Może ktoś z innych pomoże? pszek?

veteran
veteran

Co do kupna biletów to ja nie wiem czy bym podołał, jeszcze nie wiem gdzie jest stadion Lecha właściwie laugh ale na meczyk i balety później chętni bym się wybrał. Może ktoś z innych pomoże? pszek?

Hm. No myślę, że wstępnie mógłbym się podjąć kupna biletów na meczyk, może bym jeszcze zorganizował ekipę jakichś kumpli wink

Powiedz mi tylko Kameleon jak Wy planujecie pobyt w Poznaniu. Powrót w piątek po meczu, czy będziecie gdzieś nocować??

Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, Sensei, betowiec, latajaca_holenderka, Lukasz111), 1,663 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,846
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025