Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
H
$
$
H Offline
Originally Posted by karina
Originally Posted by Adammm
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej wink najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac? laugh dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co? tongue

pozdrawiam!

polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle smile

te schronisko to czasem nie jest tak ze kilka osob w jednym pomieszczeniu ?

znalazlem hotel Portos jedno gwiazdkowy na stronie pisalo 60 dzwonie a to sie okazalo euro laugh ceny niezle maja tongue

Bonus: Unibet
H
$
$
H Offline
dobra widze ze nikt nie ma co polecic tongue to cos mi sie zdaje ze na miejscu poszukam grin

piwo

H
$
$
H Offline
znalazlem hotel "Hera" za 160zł koło Parku Łazienkowskiego i jak co moze byc smile
oj W-wa jest olbrzymia laugh ale jezeli przychodzi co do czego (bankomat czy nawet dobry pub) to mozna szukac dlugo... smile

piwo

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, ANZELMO, Sensei, alfa), 2,764 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,713
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026