|
|
$
|
|
$
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej  najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac?  dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co?  pozdrawiam! polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle  te schronisko to czasem nie jest tak ze kilka osob w jednym pomieszczeniu ? znalazlem hotel Portos jedno gwiazdkowy na stronie pisalo 60 dzwonie a to sie okazalo euro  ceny niezle maja 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
dobra widze ze nikt nie ma co polecic  to cos mi sie zdaje ze na miejscu poszukam  
|
|
|
|
|
$
|
|
$
znalazlem hotel "Hera" za 160zł koło Parku Łazienkowskiego i jak co moze byc oj W-wa jest olbrzymia  ale jezeli przychodzi co do czego (bankomat czy nawet dobry pub) to mozna szukac dlugo...  
|
|
|
Link skopiowany do schowka