Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 21 1 2 3 4 5 6 20 21
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dzisiaj ostatnia szansa na złapanie dobrego kursu na zwycięstwo PiSu wink

Nawet wśród moich znajomych- najbardziej zagorzałych przeciwników Jarosława Kaczyńskiego, dało się słyszeć, że Tusk w debacie po prostu nie ma szans. Warto przy tym wspomnieć, że debata i tak wiele nie zmieni, pełno będzie ogólników etc. tongue

Jeśli pogoda dopisze to mamy szanse na frekwencję, znacznie większą niż przed dwoma laty...:)

Bonus: Unibet
X
addict
addict
X Offline
witam od dluzszego czasu interesuje sie polityką, zdecydowanie polecam grać PSL powyżej 6% jak dla mnie to jest typ tych wyborów, mozecie sie smiac, szydzic ale zobaczycie,przeciez PSL w wyborach samorządowych miał 14 procent poparcia.Drugim typem ktory postawilem to LPR-Samoobrona 1 samoobrona niewidoczna w kampani u mnie w miescie jeszcze nie widzialem zadnego ich plakatu.W prawdzie LPR to nie jest jakas oszolamiająca partia ale to wystarczy na pokonanie dziekiego Leppera ktorego ludzie maja juz dosc-ich afer zapewnien o niewinnosci ect.Zastanawialem się tez nad LID powyzej 15% ale ostatecznie zrezygnowałem-chodzi mi tutaj o kwasniewskiego jego niepowazne traktowanie ludzi gdyby nie przygody z alkoholem moze bym sie skusil,na tym etapie nie chce ryzykowac-zobaczymy jak to odbiorą ludzie,pozdrawiam reasumując:
PSL powyzej 6%
LPR-Samoobrona 1

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wybory 2007 - Czy w nowym Sejmie powstanie koalicja rzadzaca PO-LiD?
Tak @2.90

Sama koalica z PSL-em raczej nie wystarczy. Tusk chce wielkiej solidnej koalicji i najprawdopodobniej taka bedzie miala miejsce. 3 partie, na ktorych czlonkow jeszcze moge patrzec, i od czasu do czasu mają coś do powiedzenia. Przed wyborami 2005 kazdy mowil, ze bedzie Popis... teraz nikt nie mowi, ze bedzie polid... wiec sa na to duze szanse.

Wybory 2007 - Czy w nowym Sejmie powstanie koalicja rzadzaca PO-PIS?
Nie @1.50

Obojetnie kto te wybory wygra, moim zdaniem nie ma szans na taka koalicje. Jak pis wygra to bedzie koalicja z LPR-em, Samoobroną lub PSLem. Jak Po to jak wyzej. Szansa na koalicje popis istnije tylko wtedy, gdy pis wygra wyobory... a w platformie zajdą drastyczne zmiany, rozlam i konserwatyna czesc bedzie sklonna wspolpracowac z pisuarami. Nie daje na to wiecej niz 10%... wobec czego 1.50 smile

No i masówki:

Lid powyzej 15.5 @1.65

nawet wybryki kwacha nie powinny popsuc wyniki 3 sily

psl over 6 @1.80

jak w maslo wink

Moim zdaniem dobrze oszacowane kursy na premiera sa w betssonie... gdzie faworytem jest Tusk(2.30). 4.50, ktore oferuje expekt jest chyba wartosciowe... ale na ten zaklad nie ostrze sobie spejclanie zebow. Na zwrot Komorowski.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Też myślę o tym zakładzie po 2.90, tylko zakład pewnie będzie liczony jako przegrany jeśli powstałaby koalicja PO-LiD-PSL.

Pamiętaj, że Gamebookers także wystawił kursy na politykę:

------------

Kto zostanie następnym Premierem Polski?

Kwasniewski A. 4.00
Kaczynski J. 4.00
Marcinkiewicz K. 4.50
Tusk D. 4.50
Borowski M. 5.50
Komorowski B. 6.50
Ziobro Z. 6.50
Rokita J. 10.00

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w Betssonie jest Kononowicz po kursie 3000 laugh

member
member
Zabielany gdzie można zagrać te typy z koalicjami ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w Toto juz 1.65 na over LIDU i PSLU

w Milenium dosżła opcja grania ilości mandatów

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
a moze mnie ktos oswiecic jak liczona jest ilosc mandatow??
z tego sondazu http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1622885,news.html
nie moge dojsc do tego jak to licza... np dla PO i PiS za 1% glosow wypada troche ponad 5 mandatow...natomiast dla PSL i LiD nieco ponad 4....jesli ktos jest zorientowany to prosze o odpowiedz

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Kaczyński zmiażdżony w debacie przez Donalda. Zastanawiam się czy under 31,5 na PO jaki daje Unibet ma w tym momencie sens. Myślę, że kilka procent zyskał Donald w tej debacie. I dobrze smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by andrusek
Zabielany gdzie można zagrać te typy z koalicjami ??

betsson

W
newbie
newbie
W Offline
Originally Posted by oki83
a moze mnie ktos oswiecic jak liczona jest ilosc mandatow??
nie moge dojsc do tego jak to licza... np dla PO i PiS za 1% glosow wypada troche ponad 5 mandatow...natomiast dla PSL i LiD nieco ponad 4....jesli ktos jest zorientowany to prosze o odpowiedz

oki83, to jest tak, ze partia wygrywajaca i kolejne wg wynikow otrzymuja proporcjonalnie glosy tych partii, ktore nie weszly do parlamentu.

veteran
veteran
Originally Posted by wiszo
[quote=oki83]a moze mnie ktos oswiecic jak liczona jest ilosc mandatow??

z tego co jeszcze pamiętam ze szkoły ( a było to dawno )to nazywa się to " zasadą parytetu " .

old hand
old hand
Originally Posted by quincy
Kaczyński zmiażdżony w debacie przez Donalda. Zastanawiam się czy under 31,5 na PO jaki daje Unibet ma w tym momencie sens. Myślę, że kilka procent zyskał Donald w tej debacie. I dobrze smile

zmiazdzony kaczynski ?
chyba ogladalismy rozne debaty,tusk nie bardzo odpowiadal merytorycznie na zadawane mu pytania a czepaial sie np. 3 milionow mieszkan,dziwne ze nikt nie czepia sie kwasniewskiego ktory przed kilkunastoma laty zapewnial ze kazda polska rodzina bedzie miec swoje mieszkanie jak kandydowal 1-szy raz na prezydenta.
10 lat prezydentury kwasniewskiego i jakos mieszkan nie przybylo w tamtym czasie za bardzo.
tusk czepial sie ze ludzie wyjezdzaja zagranice,jakby nie wiedzial ze zawsze po wejsciu do ue obywatele panstw przystepujacych do tej struktury w 1-szych latach masowo to robia chocby jak hiszpanie czy portugalczycy a teraz slowacy,litwini i inni.
nie trzeba tez byc nie wiadomo kim aby mozna bylo przewidziec wzrost ceny m`ieszka

old hand
old hand
po wejsciu do ue co ma miejsce we wszystkich krjach ue jak chocby teraz w bulgarii czy rimunii.
dla mnie tusk niczym nie zaimponowal zupelnie.
zadnych konkretow na rzadzenie krajem nie podal same ogolniki.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
No wlasnie chyba ogladalismy rozne.

Bo ja mimo, ze nie palam sympatia do Tuska widzialem jak wygrywal.

Wypunktowal Kaczke niezle, a Kaczynski ciagle swoje, to nie nasza wina to wina PO.
A jak wspomnial o wzroscie gospodarczym, ze to ich zalsuga to juz tylko sie mozna [Linked Image]

Idz do tematu Polityka tam jest o tym dyskusja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zapraszam do najlepszego i najbardziej wiarygodnego i miarodajnego sondażu

http://www.pgb.org.pl/KCS.htm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nowa oferta w mixie.

Tusk - Dżaro 1 @1.35
Komorowski - Dorn 1 @1.37

Peffki. Gdzie jak gdzie, ale w stolicy ciemnego ludu jest stusunkowo mało. W sondazach zdecydowane prowadzenie platfusów... Po wczorajszym prawie nokaucie.. nie wyobrazam sobie, zeby Jarek chociazby nawiązał walke. Komorowski to kluczowy polityk... i rownie gladko sobie powinien poradzic. Wieksze szanse niz ludwiczek mialaby saba. Swoją drogą pojedynek Draki z Sabą mialby rekordową frekwencje. Ako slabo, ale "pewne".

Zastanawiam sie czy nie dolozyc do tego Gowina z Ziąbrą lub Dzikowskiego z Zytą.

Na początku kampanii na jakims tam uniwerku Zyta wróc Gilowska sie skompromitowala.. ale o tej rywalizacji pozniej sluch zaginal. Do tych dwoch typow nie mam takiego przekonania jak do warszawskiego dubla.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Obstawiony przeze mnie 2 tygodnie temu zakład na Under 6,15% poparcia dla PSL był jednak sporym błędem i większość z was miała rację poddając w wątpliwość ową propozycję.

Jednakże wczorajszeg popołudnia swój błąd naprawiłem i posłałem w Expekcie zakładzik na to, że PSL dostanie się do Sejmu po kursie @1.45.
Full stake!

P.S. Przy odrobinie szczęścia zaksięguję oba, ale specjalnie na to nie liczę...

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
TO wszystko tłumaczy, Tomo dał full stake i kilka godzin później mamy już tylko 1,25 wink

Kilka dni temu o ile mnie pamięć nie myli był jeszcze wyższy kurs na Ludowców.
Teraz jak dla mnie warto grać przeciwko partii Leppera...

MaSha Lover
MaSha Lover
Originally Posted by Zabielany
Zastanawiam sie czy nie dolozyc do tego Gowina z Ziąbrą

A Toto widział sondaż w tego tygodniowej wybiórczej, że PiS w Krakowie ma znaczną przewagę? laugh

Ziobro promocja roku smile

Strona 4 z 21 1 2 3 4 5 6 20 21

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, forty, Akhu, betowiec, burbon, aker), 2,678 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,272
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025