Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14
Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
kac puke
jak zawsze....

Bonus: Unibet
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
śnieg puke i jeszcze raz puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by siwy212
Originally Posted by odgdog
znowu bezsenność frown

Winka sie napij, piwka sie napij, otwórz okno, ja na bezsenność cierpie już lata śpie często po kilka godzin ale za to obejrzałem duzo filmów i seriali grin

siwy bezsenność ? grin w Twoim przypadku bym ,to raczej nazwał alkoholizm laugh hrhrhr

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
Originally Posted by _zvonimir_
śnieg puke i jeszcze raz puke
oj to jeszcze bardziej kac na śniegu puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by garate_cepa
cisza wyborcza

to akurat mnie cieszy grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Że gdzieś dokumenty wszystkie zgubiłem :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pewnie po pijaku grin

Denerwuje mnie, że Bartosz O. w niektórych kręgach zwany siwym nie chce podać pefffek i nie wiem co dziś omijać :[

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie rowniez bardzo podnosi cisnienie to ze Siwy nie chce podac swoich wspanialych typow ........ i tym samym nie chce dac kolegom wygrac
ja sie pytam czy to w porzadku jest ....siwy ????

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Od wczoraj probuje odzyskac system z lekko padnietego dysku.
Gdyby to byl windows... Z linuksem to dopiero jest zabawa... mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by seba stop
mnie rowniez bardzo podnosi cisnienie to ze Siwy nie chce podac swoich wspanialych typow ........ i tym samym nie chce dac kolegom wygrac
ja sie pytam czy to w porzadku jest ....siwy ????

hrhrhrh grin

Ana <3
Ana <3
a ja dalej nie wiem na kogo głosować laugh o nazwisku nawet nie wspominam mad

old hand
old hand
Wszystko i nic. Pomyliłem priorytety.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Originally Posted by MaRcIn_7
denerwuje mnie,ze ogolnie patrzac na forum to kurczaki nie jest dobrze...Co mnie denerwuje 16 temat, co mnie cieszy dopiero 7. Ja rozumiem,ze zycie daje po dupie...ale na bank sie tez z czegos cieszycie i nie wierze,az w taka dysproporcje wink pzdr!

Może proporcje są podobne ale mamy w swojej naturze coś takiego, że radość okazujemy powściągliwie, natomiast zdenerwowanie wręcz przeciwnie.

Przykład:

Dłużej cieszysz się z wygranego kuponu, czy może dłużej rozpamiętujesz ten przegrany ?

Na bank to drugie smile I stąd właśnie dysproporcja między ilością tych tematów smile

rowniez kiedys mnie zastanowila ta dysproporcja. pomyslalem sobie, ze strasznymi pesymistami jestesmy. ale pozniej zauwazylem rowniez inna prawidlowosc. Otoz w "co nas cieszy" podajemy w jednym poscie konkret i na tym koniec. A tymczasem w "co nas derewuje" ktos cos napisze, i czesto rozpoczyna się na ten temat dyskusja na kilka kolejnych stron , więc pewnie to powoduje takie nabijanie postow w tym temacie wink

MATTAT, rowniez mialem podobny problem 2x, a neo mam od ponad 2 lat. Net nagle padl i strony sie otwieraly po kilka minut. Dzwonilem do nich, i za pierwszym razem mi odpowiadali, ze jest wszystko OK, i abym poczekal do rana (bo dzwonilem wieczorem), i jesli usterka sama sie nie usunie ( smirk ) to aby znow zadzwonil. Oczywiscie rano nadal zonk z netem. Ponownie dzwonilem, babka z kims tam się skontatkowala, i okazalo sie ,ze im sie cos tam uszkodzilo, i poinformowano mnie, ze bedzei to naprawiane. I po nastepnych kilku godzinach juz net smigal.

zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! piwo

a co mnie denerwuje?
standardowo - kosmiczne lenistwo crazy
trzeba na zime drwa narąbac, a jaaaaaaak mi sie nie chce... smirk
jedzonka nie mam na dzisiaj, ale tak masakrycznie nie chce mi sie jechac do sklepu, ze chyba wole przeglodowac sobie do jutra grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sorka, ze post pod postem, ale wlasnie sobie przypomnialem, ze jeszcze na maxa mnie wk***** Nelly Rokita smirk płytka jak brodzik dla malych dzieci. A juz jej zlote myli w stylu "dobro jest dobre, a zło jest złe" to... smirk

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by rockeman
zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! piwo

a co mnie denerwuje?
standardowo - kosmiczne lenistwo crazy
piwo a ja musze do nauki siadac,ale bedzie dobrze wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[quote=rockeman]zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! piwo

piwo po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej wink

G
Tata
Tata
G Offline
[quote=rockeman]zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie! piwo

piwo po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej wink

No to nie pozostaje mi nic innego ... piwo piwo i jeszcze raz piwo

pozdro Gib01 piwo laugh

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
no to jeszcze ja piwo piwo piwo i piwo wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
mnie wqrwia tyle rzeczy ze musialbym napisac takiego posta jak wypracowanie na maturze, po prostu wszystko mnie wqrwia, a najbardziej to ze jestem leniem puke

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Gib01

No to nie pozostaje mi nic innego ... piwo piwo i jeszcze raz piwo

pozdro Gib01 piwo laugh

no to i ja piwo jak juz wszyscy stukamy kuflami piwo
najgorzej, ze wlasnie nie da sie na pstrykniecie palcami... ale jakos moze wyjdziemy z tego gowna ;P

pozdr

Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, wHiTe_StAr, burbon), 1,819 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,700
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025