|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
kac  jak zawsze....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śnieg  i jeszcze raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu bezsenność  Winka sie napij, piwka sie napij, otwórz okno, ja na bezsenność cierpie już lata śpie często po kilka godzin ale za to obejrzałem duzo filmów i seriali  siwy bezsenność ?  w Twoim przypadku bym ,to raczej nazwał alkoholizm  hrhrhr
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
śnieg  i jeszcze raz  oj to jeszcze bardziej kac na śniegu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to akurat mnie cieszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że gdzieś dokumenty wszystkie zgubiłem :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie po pijaku  Denerwuje mnie, że Bartosz O. w niektórych kręgach zwany siwym nie chce podać pefffek i nie wiem co dziś omijać :[
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie rowniez bardzo podnosi cisnienie to ze Siwy nie chce podac swoich wspanialych typow ........ i tym samym nie chce dac kolegom wygrac ja sie pytam czy to w porzadku jest ....siwy ????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od wczoraj probuje odzyskac system z lekko padnietego dysku. Gdyby to byl windows... Z linuksem to dopiero jest zabawa... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie rowniez bardzo podnosi cisnienie to ze Siwy nie chce podac swoich wspanialych typow ........ i tym samym nie chce dac kolegom wygrac ja sie pytam czy to w porzadku jest ....siwy ???? hrhrhrh 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
a ja dalej nie wiem na kogo głosować  o nazwisku nawet nie wspominam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wszystko i nic. Pomyliłem priorytety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie,ze ogolnie patrzac na forum to kurczaki nie jest dobrze...Co mnie denerwuje 16 temat, co mnie cieszy dopiero 7. Ja rozumiem,ze zycie daje po dupie...ale na bank sie tez z czegos cieszycie i nie wierze,az w taka dysproporcje  pzdr! Może proporcje są podobne ale mamy w swojej naturze coś takiego, że radość okazujemy powściągliwie, natomiast zdenerwowanie wręcz przeciwnie. Przykład: Dłużej cieszysz się z wygranego kuponu, czy może dłużej rozpamiętujesz ten przegrany ? Na bank to drugie  I stąd właśnie dysproporcja między ilością tych tematów  rowniez kiedys mnie zastanowila ta dysproporcja. pomyslalem sobie, ze strasznymi pesymistami jestesmy. ale pozniej zauwazylem rowniez inna prawidlowosc. Otoz w "co nas cieszy" podajemy w jednym poscie konkret i na tym koniec. A tymczasem w "co nas derewuje" ktos cos napisze, i czesto rozpoczyna się na ten temat dyskusja na kilka kolejnych stron , więc pewnie to powoduje takie nabijanie postow w tym temacie MATTAT, rowniez mialem podobny problem 2x, a neo mam od ponad 2 lat. Net nagle padl i strony sie otwieraly po kilka minut. Dzwonilem do nich, i za pierwszym razem mi odpowiadali, ze jest wszystko OK, i abym poczekal do rana (bo dzwonilem wieczorem), i jesli usterka sama sie nie usunie (  ) to aby znow zadzwonil. Oczywiscie rano nadal zonk z netem. Ponownie dzwonilem, babka z kims tam się skontatkowala, i okazalo sie ,ze im sie cos tam uszkodzilo, i poinformowano mnie, ze bedzei to naprawiane. I po nastepnych kilku godzinach juz net smigal. zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie!  a co mnie denerwuje? standardowo - kosmiczne lenistwo  trzeba na zime drwa narąbac, a jaaaaaaak mi sie nie chce...  jedzonka nie mam na dzisiaj, ale tak masakrycznie nie chce mi sie jechac do sklepu, ze chyba wole przeglodowac sobie do jutra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorka, ze post pod postem, ale wlasnie sobie przypomnialem, ze jeszcze na maxa mnie wk***** Nelly Rokita  płytka jak brodzik dla malych dzieci. A juz jej zlote myli w stylu "dobro jest dobre, a zło jest złe" to... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie!  a co mnie denerwuje? standardowo - kosmiczne lenistwo   a ja musze do nauki siadac,ale bedzie dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=rockeman] zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie!   po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
[quote=rockeman] zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie!   po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej  No to nie pozostaje mi nic innego ...  i jeszcze raz pozdro Gib01 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
mnie wqrwia tyle rzeczy ze musialbym napisac takiego posta jak wypracowanie na maturze, po prostu wszystko mnie wqrwia, a najbardziej to ze jestem leniem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=rockeman] zvonimir, odgdog, lelu, Gib01 - chlopaki! nie warto przez kobiete zatruwac sobie zycia. wiem co mowie, bo juz takie perypetie mialem ,ze ho ho. i teraz patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, to az sie sobie dziwie, ze tak sie zamartwialem/shizowalem niektorymi sprawami. dzis juz mam do tego totalny dystans. Uszy do gory panowie!   po stokroć! Szkoda, że tak łatwo się mówi i nie da się tego zrobić jednym "pstryk" palcami. Ale już powoli robi mi się lepiej  No to nie pozostaje mi nic innego ...  i jeszcze raz pozdro Gib01  no to i ja piwo jak juz wszyscy stukamy kuflami  najgorzej, ze wlasnie nie da sie na pstrykniecie palcami... ale jakos moze wyjdziemy z tego gowna ;P pozdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|