Poszukuje tytułu albo wykonawcy chociaż piosenki leciała ona we wczorajszym (środowym) odcinku You Can Dance. było to w momencie jak ten zagraniczny juror oprowadzał kulisy programu, zaglądał jak mieszkają uczestnicy... i w tle leciała taka pioseneczka. Dość znana myśle: Bom Bom Bom Bom ... a potem głosem takim jakby wyższym [...] people. Mezczyzna jakis spiewa Staram sie opisać jak najbardziej potrafie. Kto oglądał wie napewno o co chodzi, a może skojarzy ktoś kto nie oglądał prosze o pomoc dziekuje
Chodzi mi o fajny delikatny rytm z jakimś wokalem małym w tle. Takie piesni działają na mnie kojąco
Narcotic Thrust - When the dawn breaks Solar Stone - speak in sympathy Perasma - Swing to harmony Motorcycle - as the rush comes ! Late night alumni - empty streets (seamus haji&paul emanuel remix) Andain - beautiful things !!! Dj Tisto - Faith
szukam nowej przerobki piosenki Ace of Base - All that she wants!! poprostu jest tak swietna ze trzeba posluchac bo brak slow!!!! wstawiony jest taki specyficzny gols jak w piosence Bob Sinclar - Rock this party, ten meski taki lekko chropowaty glos?? bardzo mi zalezy balet 10/10
szukam nowej przerobki piosenki Ace of Base - All that she wants!! poprostu jest tak swietna ze trzeba posluchac bo brak slow!!!! wstawiony jest taki specyficzny gols jak w piosence Bob Sinclar - Rock this party, ten meski taki lekko chropowaty glos?? bardzo mi zalezy balet 10/10
nie, nowy mix musi byc jestem na 90% pewny ze to glos Boba Sinclara jest w tym mixie, i wydaje mi sie ze to jego mix jakis ale nie ma takiej piosenki na bearsharze
na poczatku myslalem ze to ta wersja ale po glebszym przesluchaniu to nie ta o ktora mi chodzi, poszukiwana wersja jest o wiele szybsza, i jestem przekonany na 90% ze jest wstawka glosu Boba Sinclara!! wiec szukamy dalej!! naprawde kawalek 10/10