|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, żeby dostać paragon muszę zgodzić się na przelew (zapłatę z karty). I dokonuję tego albo przez podpis na druczku, albo podaniu pinu. Nie zrobiłem ani tego ani tego. Czyli tak naprawdę bank nie ma pewności, że to była moja dyspozycja. O to mi chodziło...
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Interesujesz się ochroną środowiska, chciałbyś przekonać do tego swoją rodzinę. Niestety rodzina nie serfuje śmieci i używa duzą ilość wody. Napisz list do kolegi w Niemczech: w liście: - napisz o swoich planach przekonania rodziny do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz dlaczego próbujesz przekonać rodzinę do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz co skłoniło Cię do przekonywania rodziny i jakie próby podjąłeś w tym kierunku. - zapytaj kolegę, jak jest u nich w domu i jak jego zdaniem, można zmienić zachowanie rodziny. 120-150 słów. :Smirk: ktoś zdolny? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ten kolega mówi po angielsku? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Na czwartek, po niemiecku.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szukam jakiegos zwyklego, prostego programu do nagrywania cd. Mam na chwile obecna DeepBurner ale cos sie zwalilo w nim bo podczas nagrywania wyskakuje mi komunikat ,,Napęd nie jest gotowy '' mimo ze zawsze tak robilem a cd jets w rodku  . Wiec cos siestalo czego niewiem? jaka pomoc  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja uzywam nero tylko i wylacznie  a czy to proste... no raczej  moja kolej! : podobno jak sie ma konto walutowe w PKO to mozna wysylac kasiorke z zagramanicy na to konto... bodajze przez NATWEST'a, probowal ktos ? jakies trudnosci w tym procesie ?:P pozdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam pytanie...Gdzie mogę ściągnąć stare gry.. bezpłatnie np. "Age of empires 2" "CM 99/000" ??
dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak zrobic na GG pionowy opis bo zapomnialem  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba miec jakis specjlany program chyba
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No własnie...tylko niewiem jaki ;/ kolejny problem.... Mam z neta ze strony inter. ktora podaliscie na poprzedniej stronie program do nagrywania ashampoo_burningstudio i wszytsko fajnie chodzi ale gdy juz ma nagrac to pokazuje ze , niewidzi mi cd, ze w anpedzie niema cd mimo ze jest ona wlozona....o co tu chodzi ;/ ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.
Potrzebuje napisów do filmu
Ghosts.Of.Cite.Soleil.2006.LIMITED.DVDSCR.XViD
Jeżeli ktoś posiada lub wie gdzie znaleźć to będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Interesujesz się ochroną środowiska, chciałbyś przekonać do tego swoją rodzinę. Niestety rodzina nie serfuje śmieci i używa duzą ilość wody. Napisz list do kolegi w Niemczech: w liście: - napisz o swoich planach przekonania rodziny do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz dlaczego próbujesz przekonać rodzinę do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz co skłoniło Cię do przekonywania rodziny i jakie próby podjąłeś w tym kierunku. - zapytaj kolegę, jak jest u nich w domu i jak jego zdaniem, można zmienić zachowanie rodziny. 120-150 słów. :Smirk: ktoś zdolny?  juz nieauktualne? szkoda ze tak pozno zagladnalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam..
Od jakiegoś czasu kiedy próbuję wejśc na forum, lub na mecz.pl zamiast własciwej strony pokazuje mi się logo home.pl z komunikatem: Obsługą techniczna tej domeny zajmuje sie home.pl, po czym nastepuje przekierowanie na strone home.pl. Na początu 'obchodziłem' a to nie wpisując www przed linkiem, a to korzystając z innych przegladarek, ale dzisiaj musiałem juz bardziej sie pogłowić i wejść przez link wyszukany w goglach.
Spotkał sie ktoś z czyms takim? Czym moze to być spowodowane?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mieszkańcy Gdańska polecają jakieś imprezy w poniedziałki? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zrobic na GG pionowy opis bo zapomnialem  ? wpisz w googlach pionowy opis gg i bedziesz mial program
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jaki antyvirus polecacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Interesujesz się ochroną środowiska, chciałbyś przekonać do tego swoją rodzinę. Niestety rodzina nie serfuje śmieci i używa duzą ilość wody. Napisz list do kolegi w Niemczech: w liście: - napisz o swoich planach przekonania rodziny do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz dlaczego próbujesz przekonać rodzinę do ochrony środowiska i co chcesz przez to osiągnąć - napisz co skłoniło Cię do przekonywania rodziny i jakie próby podjąłeś w tym kierunku. - zapytaj kolegę, jak jest u nich w domu i jak jego zdaniem, można zmienić zachowanie rodziny. 120-150 słów. :Smirk: ktoś zdolny?  Następnym razem do 150 słów pisz do mnie prywatną, mi to zajmuje parę minut, a z reguły są takie, że nie trzeba dużo myśleć. Jakbyś miał zadawane te do 250, to różnie z tym może być, ale pisałam tego sporo, także... no ogólnie pisz w razie czego służę pomocą z niemieckiego w miarę możliwości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skąd można ściągnąć książke, a później ją przeczytać? Chodzi mi dokładnie o "Inny świat" Gustaw Herling-Grudziński
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|