Oglądam DDTVN a tam jakaś siostra zakonna gotuje. Poźniej Jagielski pyta ją czy oglądała Seksmisje : - Nie nie oglądałam Cos tam mowi, ze to film Machulskiego i za chwile on będzie gościem. A oglądała siostra Vabank ? - A to ogladałam bo w ogóle lubie teleturnieje/czy gry oglądać
Który z braci Kaczyńskich pierwszy przyjdzie do urn by zagłosować w wyborach parlamentarnych? Jarosław Kaczynski @1.80 Lech Kaczynski @1.80
Którą ręką Donald Tusk wrzuci swój głos do urny wyborczej? Prawą @1.40 Lewą @2.50
Kto bedzie towarzyszyl Premierowi Jaroslawowi Kaczynskiemu podczas glosowania? Mama @1.30 Jolanta Szczypinska @4.00 kot Alik @10.00 szef CBA - Mariusz Kamiński @15.00 Grzegorz Miecugow @20.00 Doda @100.00
swoją drogą, może by tak napisać maila do Tuska, by wrzucił lewą (sprawa bardzo ważna! ) coś tam naściemniać i mamy peffe
Jedzie dres BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes wysiada dresiarz i się pyta: - Co robisz? - Odkręcam koło - odpowiada facet. Ten z mercedesa bierze kamień wali w szybę i mówi: - To ja wezmę radio.