"Mruzu"-rozumiem,że Twoja uwaga była skupiona na telefonie a nie na dziewczynie więc informuję Cię,że gdybyś patrzył nieco szerzej na to co film zawierał a nie tylko przez wąski pryzmat szpary-to dostrzegłbyś też i przedstawicielkę płci pięknej!
A jak wiadomo nie ma brzydkich kobiet- tylko czasem jast za mało alkoholu...
Jasne Twoja uwaga byla skupiona na dziewczynie, zal wkrecaj dalej swoj wal, pizda z komorka to Cie kreci glabie Pieprzony zbok...
"Mruzu"-rozumiem,że Twoja uwaga była skupiona na telefonie a nie na dziewczynie więc informuję Cię,że gdybyś patrzył nieco szerzej na to co film zawierał a nie tylko przez wąski pryzmat szpary-to dostrzegłbyś też i przedstawicielkę płci pięknej!
A jak wiadomo nie ma brzydkich kobiet- tylko czasem jast za mało alkoholu...
Jasne Twoja uwaga byla skupiona na dziewczynie, zal wkrecaj dalej swoj wal, pizda z komorka to Cie kreci glabie Pieprzony zbok...
"kylo"-zyczę Ci abyś kiedyś miał rozumu kilo a największego "głąba i pieprzonego zboka" to widzisz synku patrząc z rzadka (bo nie ma na co)w szybę bądź lustro... Spadaj więc na fizjonomię,czyli tzw.ryj a komenty tego typu to sobie zostaw dla swojej progenitury-jak się jej kiedyś dorobisz. Na ten moment to obecności jaj swoimi wpisami nie wykazujesz-wręcz przeciwnie! Twoje dzieciaku wypociny typu nierozróżnianie futbolu amerykańskiego od baseballa oraz porównywanie zawodników w/w futbolu do pedałów to szczyty lamerstwa i prostego chamstwa. A koń jaki jest każdy widzi-nawet taki z Lublina i nie mylić tu ze "Sztukmistrzem z Lublina"...bo Ty cienką tu sztukę odwalasz!
Twoje dzieciaku wypociny typu nierozróżnianie futbolu amerykańskiego od baseballa oraz porównywanie zawodników w/w futbolu do pedałów to szczyty lamerstwa i prostego chamstwa.
To, ze sie pomylilem wiem o tym(wylacznie moja nieuwaga) Za to zwyklym chamem jestes ty, bo wypominasz takie rzeczy nie majacych nic wspolnego z tym tematem. Myslisz, ze Twoje slowa zrobily na mnie wrazenie blad jestes smieszny
Jestes kawalem zboka, ktos kto oglada takie swinstwa nie moze byc kims innym. Plec piekna, czlowieku w tym zobaczyles jej piekno gratuluje. Jestes oblesny. Ogladaj dalej. Chcesz cos to na priv, ale nie mamy o czym gadac.