|
|
newbie
|
|
newbie
witam otrzymałem cezek ze stanow od duplicat poker , gdzie go moge zrealizowac ????????
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
witam otrzymałem cezek ze stanow od duplicat poker , gdzie go moge zrealizowac ???????? W banku :), ale pewnie poczekasz sobie pare tygodni i prowizje wezma  . Ja mialem czek na 20 funtow, to jak mi zasuneli prowizje za jakies pierdoly, bo tam trzeba wyslac kopie czeku, zeby potwierdzic podpis itp, to z tych 20 funtow grosze by zostalo 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja tez dostalem czek na 20$ i nie wiem co mam z nim zrobic skoro jak pobieraja prowizje to mi moze na male piwko zostanie :)))
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja tez dostalem czek na 20$ i nie wiem co mam z nim zrobic skoro jak pobieraja prowizje to mi moze na male piwko zostanie :))) a ile czekales na dostanie czeku od czasu kliknięcia przycisku withdraw  ? i ile z tych 20$ ci zostalo ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
uu nie pamietam ale bylo dosyc dlugo okolo miesiaca albo 2 miesiecy bo podobno mieli jakies problemy... a 20$ jeszcze nie probowalem odebrac jakos czasu nie mialem :))) ale niedlugo sie przejde i sie spytam czy chociaz 5 zl mi zostanie jak wyplace w polskim banku :)))
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
wiem wiem juz sie dowiedziałem trzeba czekac plus prowizje to wychodzi duzo czasu, okolo 2 miesiecy, z tym ze ja mam czek podróżniczy czyli imienny a taki powinien byc odrazu zrealizowany jednak w moim banku bzwbk nie przyjmuja takich czeków 
|
|
|
Link skopiowany do schowka