Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 21 1 2 10 11 12 13 14 20 21
enthusiast
enthusiast
Można też próbować logować się z alternatywnego adresu www.expekt.biz [expekt.biz], jeśli dobrze pamiętam.

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Expekt_Expert
Witam

Może spróbujecie zmienić przeglądarki. Znam przypadki (na innym forum bukmacherskim), iż taka zmiana pomogła (z IE na Mozille)i użytkownikowi teraz normalnie działa strona.

Pozdrawiam

mi na Mozilli tez nie smigal....

MaTHiaS #1705746 22/10/2007 23:39
enthusiast
enthusiast
Originally Posted by MaTHiaS
Można też próbować logować się z alternatywnego adresu www.expekt.biz [expekt.biz], jeśli dobrze pamiętam.

www.expekt.biz [expekt.biz]

niefortunnie użyłem przecinka

MaTHiaS #1706777 23/10/2007 04:22
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale expekt sciemnia, przyszedl do mnie mail z promocja:

Szanowny Kliencie,

Expekt.com oferuje Ci
możliwość wygrania
dodatkowych 100 PLN (25
euro) podczas rozgrywek Ligi
Mistrzów.

"Wyślij 4-fold kupon, czyli taki poczwórny, akumulowany kupon na którym zawarte są 4 wybrane zdarzenia z meczy Ligi Mistrzów rozgrywanych w dniach 23-24 października. Jeżeli Twój 4-fold,akumulowany kupon okaże się zwycięski powiększymy Twoją wygraną o dodatkowe pieniądze, aż do kwoty 100 PLN (25 euro).Tylko pierwszy wnoszony 4-fold kupon bierze udział w promocji. Tylko zwycięski 4-fold, akumulowany kupon kwalifikuje się do promocji."

A po kliknieciu w baner zawarty w mailu zostajemy przeniesieni do promocji:

Zdobądź dodatkowe 100 PLN do Twojej wygranej!

Po meczach kwalifikacyjnych doczekaliśmy się fazy grupowej Ligi Mistrzów. Nasza oferta promocyjna na pierwszego strzelca bramki dostarczy jeszcze więcej emocji!

Oto jak prosto skorzystać z tej niesamowitej oferty:
Wszystko co musisz zrobić to złożyć zakład na pierwszego strzelca bramki za stawkę minimum 12 PLN wybierając go z kursowej oferty na grupową fazę Ligi Mistrzów tutaj (matchday 1).

Jeżeli Twój zakład okaże się poprawnie wytypowany - my powiększymy Twoją wygraną aż o 100 PLN!"

A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
Tyle ża ja miałem te problemy na Mozilli laugh

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Promocja w Expekt

Zdobądź dodatkowe 25 EUR (100 PLN) grając na Ligę Mistrzów w tym tygodniu!

[Linked Image]

Zawrzyj na jedym kuponie 4 zakładów na Ligę Mistrzów - bez wymogów minimalnej stawki! Jeżeli Twój kupon okaże się wygrany - my powiększymy Twoją wygraną o kwotę zainwestowanej w niego stawki, aż do €25 (100 PLN)!

Oto jak skorzystać z tej oferty:

1. Zarejestruj swoje konto gracza w expekt ze specjalnego linku

>>>>> Klikni...nto gracza <<<<< [ads.expekt.com]

2.Zawrzyj 4 zakładów na spotkania Ligi Mistrzów (23-24/10) na jednym kuponie.

3.Jeżeli Twój kupon będzie wygrany - otrzymasz od nas dodatkowo zwrot zainwestowanej w niego stawki, aż do 25 EUR (100 PLN).

Tylko Twój pierwszy, spełniający warunki promocji kupon może wziąć udział w promocji. Wszyskie zakłady na kuponie muszą być poprawnie wytypowane. Wszystkie bonusy będą automatycznie aktywowane na kontach gracza w ciągu 72 godzin od chwili zakończenia wszystkich spotkań Ligi Mistrzów rozgrywanych 23-24/10. Gracze nie muszą podejmować żadnych działań celem otrzymania bonusu - przesyłać zgłoszeń bonusowych.

Warunki i regulamin promocji:
- Wszystkie kupony spełniające wymogi promocji, zawierające zakłady na wyszczególnione spotkania oraz złożone za minimalną stawkę będą automatycznie do niej włączone.

- Wyłącznie Twój pierwszy kupon z 4 zakładami na określone zasadami promocji zdarzenia bierze udział w promocji i tylko jeden bonus na jednego gracza może zostać przyznany.

- Wszystkie nagrody będą wypłacane na konta graczy automatycznie w ciągu 72 godzin od chwili zakończenia ostatniego spotkania, bez konieczności podejmowania przez klientów dodatkowych działań (przesyłania zgłoszenia bonusowego).

- Wszystkie nagrody/zwroty będą przyznawane w postaci bonusów i wymagają pięciokrotnego obrotu w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50 przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza lub transferem środków do inych produktów.

- Maksymalny bonus: 100 PLN (&#8364;25).

- Tylko jeden bonus/zwrot może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP.

- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji.

- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.

- Powyższe przepisy i warunki promocji są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków (Regulaminu) expekt.com. Expekt.com Ltd zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzanie brzmienia warunków oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta.

- W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy brzmieniem tych przepisów a ich angielską wersją - obowiązuje wersja anglojęzyczna.

old hand
old hand

Faktycznie nie sposób się zalogować, a ja już mejle do mojego dostawcy internetu ślę (choć faktycznie coś mi muli, bo przepustowość mam słabą, nie taką jaką mam w umowie).

Co do przeglądarki, to mam IE 7 i jak do tej pory problemów nie było.

A problemy techniczne Expektu występują niestety nie pierwszy raz.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Expekt_Expert
Promocja w Expekt

Zdobądź dodatkowe 25 EUR (100 PLN) grając na Ligę Mistrzów w tym tygodniu!

[Linked Image]

Zawrzyj na jedym kuponie 4 zakładów na Ligę Mistrzów - bez wymogów minimalnej stawki! Jeżeli Twój kupon okaże się wygrany - my powiększymy Twoją wygraną o kwotę zainwestowanej w niego stawki, aż do &#8364;25 (100 PLN)!

Oto jak skorzystać z tej oferty:

1. Zarejestruj swoje konto gracza w expekt ze specjalnego linku

>>>>> Klikni...nto gracza <<<<< [ads.expekt.com]

2.Zawrzyj 4 zakładów na spotkania Ligi Mistrzów (23-24/10) na jednym kuponie.

3.Jeżeli Twój kupon będzie wygrany - otrzymasz od nas dodatkowo zwrot zainwestowanej w niego stawki, aż do 25 EUR (100 PLN).

Tylko Twój pierwszy, spełniający warunki promocji kupon może wziąć udział w promocji. Wszyskie zakłady na kuponie muszą być poprawnie wytypowane. Wszystkie bonusy będą automatycznie aktywowane na kontach gracza w ciągu 72 godzin od chwili zakończenia wszystkich spotkań Ligi Mistrzów rozgrywanych 23-24/10. Gracze nie muszą podejmować żadnych działań celem otrzymania bonusu - przesyłać zgłoszeń bonusowych.

Warunki i regulamin promocji:
- Wszystkie kupony spełniające wymogi promocji, zawierające zakłady na wyszczególnione spotkania oraz złożone za minimalną stawkę będą automatycznie do niej włączone.

- Wyłącznie Twój pierwszy kupon z 4 zakładami na określone zasadami promocji zdarzenia bierze udział w promocji i tylko jeden bonus na jednego gracza może zostać przyznany.

- Wszystkie nagrody będą wypłacane na konta graczy automatycznie w ciągu 72 godzin od chwili zakończenia ostatniego spotkania, bez konieczności podejmowania przez klientów dodatkowych działań (przesyłania zgłoszenia bonusowego).

- Wszystkie nagrody/zwroty będą przyznawane w postaci bonusów i wymagają pięciokrotnego obrotu w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50 przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza lub transferem środków do inych produktów.

- Maksymalny bonus: 100 PLN (&#8364;25).

- Tylko jeden bonus/zwrot może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP.

- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji.

- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.

- Powyższe przepisy i warunki promocji są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków (Regulaminu) expekt.com. Expekt.com Ltd zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzanie brzmienia warunków oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta.

- W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy brzmieniem tych przepisów a ich angielską wersją - obowiązuje wersja anglojęzyczna.
Co za tupet.PO dwóch latach na próbę wróciłem na ich stronę i co?
Przy szybkim łączu i nowym kompie dalej nie usunięto problemów przy logowaniu i zawieraniu zakładów ,zawieszenia itp.Dwa lata to dla "fachowców" z expekta za mało by strona działała.SKANDAL I MATOLSTWO .NIe polecam nikomu.

iftyka #1709303 24/10/2007 02:54
H
enthusiast
enthusiast
H Offline
wplacilem kase w poniedzialek na konto mija juz drugi dzien i cisza, dodam ze mam konto w tym samym banku co oni. Normalnie maja w d***e swoich klientów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie rozliczyli zaklady na wybory, ludzie sie loguja to i strona padla smile

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by HRABIA_JOHN
wplacilem kase w poniedzialek na konto mija juz drugi dzien i cisza, dodam ze mam konto w tym samym banku co oni. Normalnie maja w d***e swoich klientów.
potwierdzam .dodam ze pisać do nich to to samo co pisać na berdyczów.pozd.

iftyka #1709372 24/10/2007 03:06
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Od kilku dni już piszemy, że w czasie godzin szczytu są problemy (Support nazwał to "traffic"em wink ), więc wystarczy po prostu wejść na stronę dwie godziny wcześniej i problemów żadnych nie ma. Ja dziś kilka godzin siedziałem zalogowany w Expekcie i ani przez moment nie muliło. Teraz ludzie zaczynają na LM stawiać, do zakładów na live się szykują to i muli. Choć fakt faktem, że i w godzinach szczytu coś takiego nie powinno występować.

Radek_89 #1709396 24/10/2007 03:08
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale fart, wlasnie chcialem postawic undera CSKA-Inter ale przez to mulenie strony sie nie udalo, wlasnie Inter strzelil na 2:1

Logan #1709528 24/10/2007 03:30
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale padaka, od 15 min probuje psotawic i nic

T
old hand
old hand
T Offline
Ja proboje od 20tej...

Toni #1709543 24/10/2007 03:32
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Fakt faktem takie rzeczy jak teraz nie powinny miec miejca. Oj, expekt, expekt mad

veteran
veteran
Originally Posted by VanTheMan
Dzisiaj akurat z samym zalogowanie nie było problemow. Strona ogólnie płynnie chodzi i mam nadzieję, że tak pozostanie smile Mam nadzieję, że nie zapeszyłem tongue

No i zapeszyłem - kompletna padaka... nie przystoi to takiej firmie ... ;>

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Witam
Proszę spróbować na:
www.expekt.biz [expekt.biz]

Logan #1709742 24/10/2007 03:57
O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Kiedzy dadzą kursy na NBA preaseson ?

Ozeszlol #1710125 24/10/2007 04:48
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
no u mnie dziala ok pod tym adresem

Strona 12 z 21 1 2 10 11 12 13 14 20 21

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Sensei, JelineK, Lukasz111, betowiec, alfa, burbon, 11kera11), 2,774 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,185
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025