|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piątek  Zmiana czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczorajszy koncert ELDO iście zajebisty :-) :HURA: A jutro inwazja bydgoszczan na derby  :BOKS: ASTA :BOKS: --- Logan, mógłbyś przybliżyć jaki to rodzaj gry i trochę jej fabuły? :PIWO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiedźmina to gra ktora powstala na podstawie niesamowitej prozy Andrzej Sapkowskiego, ktory stworzyl nowy rodzaj bohatera: wiedźmina. Jest to zmutowany czlowiek o ponadnaturanej szybkosci, doskonaly szermierz, ktory za pieniadze oczyszcza swiat z potworow. Opowiadania i sage o Geralcie po prostu trzeba przeczytac. Sama gra to RPG zrobione na ulepszonym silniku aurora stosowanym np w Neverwinter Nights 1 i 2. Bardzo fajnie zrobiony jest system rozwoju postaci, tworzenia eliksirow, uzywania wiedzmienskiej magi czyli znakow. Dostepnych jest 6 stylow walki z klikudziesiecioma specjalnymi ciosami i kombosami. Za godzine koncze prace i wracam bronic Kaer Morhen 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiedźmina to gra ktora powstala na podstawie niesamowitej prozy Andrzej Sapkowskiego, ktory stworzyl nowy rodzaj bohatera: wiedźmina. Jest to zmutowany czlowiek o ponadnaturanej szybkosci, doskonaly szermierz, ktory za pieniadze oczyszcza swiat z potworow. Opowiadania i sage o Geralcie po prostu trzeba przeczytac. Sama gra to RPG zrobione na ulepszonym silniku aurora stosowanym np w Neverwinter Nights 1 i 2. Bardzo fajnie zrobiony jest system rozwoju postaci, tworzenia eliksirow, uzywania wiedzmienskiej magi czyli znakow. Dostepnych jest 6 stylow walki z klikudziesiecioma specjalnymi ciosami i kombosami. Za godzine koncze prace i wracam bronic Kaer Morhen  Sciagnalem, ma wymagania niestety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciesze się, że złapałem ostatnie bilety na Kabaret Moralnego Niepokoju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciesze się, że złapałem ostatnie bilety na Kabaret Moralnego Niepokoju  Byłem we wtorek na ich występie. Było super!  Dużo nowych skeczy, których jeszcze nie widziałem. Dobra zabawa gwarantowana. @ Logan Postaram się ją sobie jakoś załatwić bo lubię tego typu gry. Grałem w Baldurs Gate, Dungeon Siege, Planescape Tournament. Myślę, że Wiedźmina też polubię 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wiedźmina to gra ktora powstala na podstawie niesamowitej prozy Andrzej Sapkowskiego, ktory stworzyl nowy rodzaj bohatera: wiedźmina. Jest to zmutowany czlowiek o ponadnaturanej szybkosci, doskonaly szermierz, ktory za pieniadze oczyszcza swiat z potworow. Opowiadania i sage o Geralcie po prostu trzeba przeczytac. Sama gra to RPG zrobione na ulepszonym silniku aurora stosowanym np w Neverwinter Nights 1 i 2. Bardzo fajnie zrobiony jest system rozwoju postaci, tworzenia eliksirow, uzywania wiedzmienskiej magi czyli znakow. Dostepnych jest 6 stylow walki z klikudziesiecioma specjalnymi ciosami i kombosami. Za godzine koncze prace i wracam bronic Kaer Morhen  Sciagnalem, ma wymagania niestety  Też ściągam, jutro będę miał  . A książka jak dla mnie po prostu świetna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray mnie ucieszył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cieszy mnie wszystko, ale najbadziej to moje koty  one sa najwazniejsze  a poza tym cieszy mnie to co zawsze , czyli: - ze rozstalem sie ze swoja dziwczyna, po grubo ponad 2 latach bycia razem  - ze rzucilem studia po 3 roku  - ze jestem bezrobotny, a pienidze na zycie mam dzieki temu, ze robie to co kocham  eh , co tu duzo gadac, ZYCIE JEST PIEKNE  ps. a najlepsze dopiero jest przede mna  to juz nie wiem co bedzie "jutro", chyba nie będę mógł złapac oddechu z nadmiaru szczecia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cieszy mnie wszystko, ale najbadziej to moje koty  one sa najwazniejsze  a poza tym cieszy mnie to co zawsze , czyli: - ze rozstalem sie ze swoja dziwczyna, po grubo ponad 2 latach bycia razem  - ze rzucilem studia po 3 roku  - ze jestem bezrobotny, a pienidze na zycie mam dzieki temu, ze robie to co kocham  eh , co tu duzo gadac, ZYCIE JEST PIEKNE  ps. a najlepsze dopiero jest przede mna  to juz nie wiem co bedzie "jutro", chyba nie będę mógł złapac oddechu z nadmiaru szczecia  Prawie jak Ja tylko nie mam kotow 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wklej zdjecie dziewczyny. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Swój własny kąt 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Cieszy mnie zajebiscie wyjazd do Rzeszowa na dwa dni -- balety 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kolejny urlop ,2 tyg w Polsce !!!!!! wszystkie te chwile co serce mocniej bije.... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kurde jak mnie cieszy, ze mam pod ręką kawę i najpyszniejsze ciastka "Maltanki" na świecie!!
Mniam mniam chrup chrup
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie ucieszył wynik Polaków w ręczną Polska 32-28 Niemcy 
|