|
|
member
|
|
member
o co chodzi z tym poleceniem wyplaty? Na kartce mam napisać " proszę o wypłatę" podpisac się i zrobić zdjecię? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Bez zdjęcia...:)) Wiem że głupie:)
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
wyslalem mejlem scan dowodu osobistego i dane do wyplaty. w odpowiedzi dostalem mejla z informacja, ze musze wyslac im podpisana prosbe o wyplate. zrobilem polecenie wyplaty na stronie, wydrukowalem, przeslalem faksem, po dwoch dniach od wyslania faksu pieniadze na koncie. wg informacji jakie uzyskalem od goscia z supportu, ktory do mnie dzwonil, nie wysla Ci pieniedzy do poki im tego polecenia nie przefaksujesz. na moje pytanie: "jak to mozliwe, ze koledzy (mialem na mysli tutaj tych, ktorzy pisza w tym temacie, ze wyplacili bez faksowania) wyplacili kase bez faksowania ?", uslyszalem, ze jest to niemozliwe, bo przeslanie podpisanego polecenia wyplaty jest PODSTAWOWYM WARUNKIEM do wyplaty srodkow.
wiec albo ktos tu sciemnia, albo buk zmienil zasade wyplaty kasiory (choc koles z supportu zapewnia, ze nie).
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja wysłałem tylko meila i wystarczyło
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
o co chodzi z tym poleceniem wyplaty? Na kartce mam napisać " proszę o wypłatę" podpisac się i zrobić zdjecię?  tak jak napisalem w poscie powyzej: drukujesz polecenie wyplaty z danymi swoimi i konta bankowego, podpisujesz sie, biegniesz na poczte/do pracy/ciotki/wujka wyslac te kartke papieru faksem i po max. 2 dniach kase masz na koncie. proste ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dzisiaj mi przyszedł jakis mail z reklama tej firmy i mi się przypomniało że mam tam jeszcze to 5 euro z promocji i teraz pytanie czy warto sobie zawracać głowę i pograć troche? Nadal tak cienko z wypłatami że trzeba aż 3 tygodnie czekać i czy wogóle jeszcze wypłacaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz dają również na pokera. Info na stronie. Sieć Ongame 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a ile u nich idzie wypłata na MB??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zakłady też szybko rozliczają...Detrot rozliczone, Lanus rozliczone Lapentti nierozliczony a mecz zakończony pare H temu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wypłacał ktoś od nich na MB może?? i wie ile to trwa?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
2 tygodnie od zlecenia wyplaty na mbank przelewem no i susza na koncie nie wiem co o tym myslec na mejle nie odpowiadaja podobno wyplata w trakcie realizacji od 10 dni,kwota wyplaty troche duza i niezbyt mi sie to podoba.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja zlecielm we wtroek pisma wyslalem we srode w czwartek o ghodzinie 19:00 dostalem meila ze wyplata zostala przekazana do realizajci i ze powinna byc nastepnego dnia na koncie bankowym. Sk0ro napisali to wieczorem w czwartek to mysle ze jutro bedzie.JEsli nie to zaczne sie tak jak kolega powyzej martwic bo kwota tez nie mala a widze ze oni taki meile moga rozsylac a swoj czas czekania trza czekac.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja to sobie tak myślę ze ten buk mimo ze ma dużo zawyżonych kursów to trochę amatorka,w tym sensie choćby ze 50E max na zakład to śmieszne trochę.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no przeciez do takiego bukmachera swoich peiniedzy nie polecam nikomu wplacac.odpowiedz po polsku przychodzi 4 dni po odpowiedzie w jezyku niemieckim  wyplaty nie wiadomo ile ida i czy dojda.. po co grac u takiego bukmachera?? nie widze zadnych plusow a wrecz same utrudnienia co powoduja minusy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa wam stronka? czy juz sie zwineli?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ja również mysle ze to amatorka, jak na nowego buka z takim PROMO to mysle ze grubo jadą. Poczekamy zobaczymy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy ktos z was czekal dluzej niz 2 tygodnie na wypłate? podejrzewam ze faktycznie plynnosc stracili na dany moment,jeszcze im sie pokera zachcialo cos dawać?mozliwe ze pierwszy raz strace na plajcie jakiegos buka,musialo mi sie akurat tam umiejscowic z tych 25e bonusu 200e do wyplaty,mowi sie pech idzie sie dalej :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja czekam od 15 mowia ze wtedy zlecili do dzis cisza:)dobrze ze nic nie wplacalem tylko z bonusu wygralem. I juz olewam chyba bo spodziewam sie ze nie dojdzie ale szkoda bo 100 E by wpadlo na konto
|
|
|
Link skopiowany do schowka