Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 14 1 2 3 13 14
Comfortably Numb
Comfortably Numb
Witam.

Od przeszło 3 lat nie mam żadnej kablówki z jakimikolwiek kanałami sportowymi (mamusia doszła do wniosku że abonament wysoki, a same głupoty w TV smile i tym sposobem zostałem pozbawiony Eurosportu). Mój jedyny "telewizyjny" kontakt ze sportem to relacje na TVP1 (skoki na igielicie rulez! smirk ), TVP2 (Bogu dzięki za środową LM i mecze repry) i zwykłym Polsacie (boks laugh diablo włodarczyk itp.). Od kliku dni zastanawiam się dosyć poważnie nad założeniem takiej "kablówki", która dałaby mi możliwie jak największy wachlarz możliwości oglądania sportu. Szczególnie zależy mi na europejskim football'u. Co moglibyście polecić spośród trójki: Cyfra+, polsat cyfrowy i kablówka TOYA?? o ile sie nie myle to tam jeszcze trzeba wybrac jakies specjalne pakiety sportowe... jak z cenami? co się najbardziej opłaca?

Licze, że znajdą sie jacyś bardziej obeznani w tym temacie userzy smile

pozdrawiam

P.S. na jakim kanale można oglądać NHL? i czy w ogóle można w Polsce? smile

Bonus: Unibet
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
napisz na jakich ligach Ci zalezy najbardziej to sie postaramy Ci cos wybrac smile

NHL na N-ce mozna ogladac

Luc Nilis
Luc Nilis
Mam Polsat Sport i sobie chwale, kupe sportu... siata, kosz, noga... reprezentacje, ligi, puchary... jesli chcesz sporo dyscyplin to polecam, jesli chodzi ci tylko o piłke w wydaniu ligowym to Cyfra poza zasiegiem konkurencji...

Luc Nilis
Luc Nilis
no i płace 50 zł za 2 kanały sportowe a cyfra jednak wymaga wiecej kasy

Luc Nilis
Luc Nilis
Polsat, Polsat Sport, Eurosport, Eurosport 2, sportowy włoski, rosyjski... starczy

Tenis Trader
Tenis Trader
Ja przed chwilą obejrzałem mecz Milan-Roma, teraz oglądam Liverpool-Arsenal a później jeszcze na deser Wisła-Legia a na sam koniec bramki z ligi włoskiej, hiszpańskiej, angielskiej, francuskiej i polskiej z tego weekendu.

Wszystko na Cyfrze Plus. Brakuje jedynie ligi niemieckiej ale i tak jeśli chodzi o ligi europejskie to cyfra prezentuje się najlepiej.

No i tenis praktycznie jedynie na Eurosporcie gdzie brakuje mi relacji z Mastersów frown

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by Goget
No i tenis praktycznie jedynie na Eurosporcie gdzie brakuje mi relacji z Mastersów frown
na polsatach sportowych tenis czesto gęsto ooo

A
old hand
old hand
A Offline
Ja mam i kablówkę z oboma Polsatami Sportowymi (ok 50 zł) i Cyfrę ( 80 czy 90 zł), ale dowiedz się u siebie w kablówce bo w wielu jest mozliwość dodatkowego dokupienia do pakietu kablówki 3 kanałów cyfry czyli canal , canal film i canal sport. Koszt tego to dodatkowo do ceny kablówki 20-30 zł.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
nie lepiej zabawić się w hakera?

cool

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Cobra
Mam Polsat Sport i sobie chwale, kupe sportu... siata, kosz, noga... reprezentacje, ligi, puchary... jesli chcesz sporo dyscyplin to polecam, jesli chodzi ci tylko o piłke w wydaniu ligowym to Cyfra poza zasiegiem konkurencji...

Polsat Sport to byl dobry jak mieli w ofercie LM czy niemiecka.
A jak wiemy stracili je.

Swego czasu mogli sie pochwalic, ze mieli transmisje z wiekszosci lig gdzie graja Polacy.

Teraz rozbicie produktow pomiedzy poszczegolne stacje jets b duze i maniak sportu musi siegnac do portfela.

Kazda stacja ma swoje wady i zalety, mnie np slabi na Eurosporcie wszechobecny tenis.
Polsat nie ma w ofercie silnych lig pilkarskich, ale przyciaga siata, koszem, reczna etc

Mam PS, PSE i Eurosport bo mam UPC.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
UPC mogłoby jeszcze wprowadzić do oferty eurosport2...wtedy juz by mi prawie niczego nie brakowalo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by igorynka
Witam.

Od przeszło 3 lat nie mam żadnej kablówki z jakimikolwiek kanałami sportowymi (mamusia doszła do wniosku że abonament wysoki, a same głupoty w TV smile i tym sposobem zostałem pozbawiony Eurosportu). Mój jedyny "telewizyjny" kontakt ze sportem to relacje na TVP1 (skoki na igielicie rulez! smirk ), TVP2 (Bogu dzięki za środową LM i mecze repry) i zwykłym Polsacie (boks laugh diablo włodarczyk itp.). Od kliku dni zastanawiam się dosyć poważnie nad założeniem takiej "kablówki", która dałaby mi możliwie jak największy wachlarz możliwości oglądania sportu. Szczególnie zależy mi na europejskim football'u. Co moglibyście polecić spośród trójki: Cyfra+, polsat cyfrowy i kablówka TOYA?? o ile sie nie myle to tam jeszcze trzeba wybrac jakies specjalne pakiety sportowe... jak z cenami? co się najbardziej opłaca?

Licze, że znajdą sie jacyś bardziej obeznani w tym temacie userzy smile

pozdrawiam

P.S. na jakim kanale można oglądać NHL? i czy w ogóle można w Polsce? smile

Najlepszy wybór to chyba TOYA cyfrowa plus dodatkowo płatny minipakiet CANALu i masz:
- Canal+ Sport
- Canal+ Sport 2
- Eurosport
- Polsat Sport
- SportKlub
- SportKlub +
- ESPN Classic

Szczegóły ofert i ceny znajdziesz na stronie sieci TOYA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Randall
UPC mogłoby jeszcze wprowadzić do oferty eurosport2...wtedy juz by mi prawie niczego nie brakowalo

Przecież jest eurosport2 w UPC. Przynajmniej ja mam grin

es, es2, ps, pse, sportklub i dodatkowy pakiet c+ grin Można weekend przed tv spędzić. :]

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
upc ma w róznych oddziałach różne pakiety.ja tam nie mam ani euro2, ani sportklub.szkoda frown ale co tam.wazne, ze jest canal+ i wisła-legia laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tez nie mam, a nie zamierzam doplacac za kolejne pakiety, i tak juz place 55zl

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
a ja w glupiej kablowce mam wszystkie te kanaly i jeszcze nie wymieniana tu TVP Sport, czasem cos ciekawego maja laugh nie musze miec zadnych dekoderow w tym laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ja nie mam aktualnie nic, tylko TVPinfo (dzisiaj meczyk Znicz - Podbeskidzie oglądałem i skróty tam mają od razu po meczach LM) i żyję laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak piłka to tylko Canal + smile Najlepsze ligi europejskie... na PS masz same gówna z piłki, jakaś grecka, rosyjska, holenderska szkocka... słabe ligi i praktycznie nigdy tego nie oglądam. Chyba, że komuś zależy na koszu czy siatce to wtedy PS jest dobrym rozwiązaniem smile Fajnie też, że niektóre mastersy w tenisa pokazują, ale ogólnie jak chcesz piłkę to tylko C+.

Ana <3
Ana <3
3 lata temu tak. co tydzien turniej atp. a teraz? B I E D A!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
3 lata temu tak. co tydzien turniej atp. a teraz? B I E D A!
Racja, teraz tylko niektóre mastersy, nieraz turnieje ATP, ale rzadko i to nie od początku jak np. Lyon. Ogólnie to jak jest fajny turniej na PS to w soboty i niedziele raczej nie puszczają meczów na żywo, bo wolą jakieś inne dziadostwo puscic. Jedyny plus to Wimbledon.

Strona 1 z 14 1 2 3 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, burbon), 5,144 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,564
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026