Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
na podstawie czego wnioskujesz? jeszcze jestem zielony więc pewnie wszystkich zasad jeszcze nie kumam smile

Bonus: Unibet
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
1 kolejka:

Wyniki:

[Linked Image]

tabela:

[Linked Image]

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
raiders kuźwa zmieniaj skład z łaski swojej.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
nawet ja już to umiem smile i robię to regularnie smile

H
old hand
old hand
H Offline
Jak podaje serwis TSN, włodarze Zvoni Hockey Team i Manitoba Homrajs osiągnęli porozumienie w kwestii wspólnej wymiany.

Ekipę popularnych Homrajków wzmocni Sergei Zubov, w drugą stronę powędruje zaś Peter Budaj oraz Jose Theodore.

---------------------------------------

Panowie jeśli ktokolwiek ma jakiś sprzeciw, niech zgłosi go tutaj.
W tamtym roku ktoś blokował wymianę Malkin <> Morrow i zainteresowani musieli przeprowadzać całą procedurę raz jeszcze- stracili dodatkowy czas nim weszła ona w życie.
O wszystkim więc lepiej podyskutować tutaj.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
No moje zdanie na ten temat jest znane.

Wywaliles G Ducks, a teraz musisz oddac grajka zeby dostac innego bramkarza.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
NIe wiedzial ze jak hieny na ofiare tak inni gracze szybko rzuca sie na kontuzjowanego bramkarza .

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
OD tego jest IR.

A ten kontuzjowany niedlugo wroci, i bedzie pewnie wymiatal jak ro temu wink

H
old hand
old hand
H Offline
gobel ja rozumiem wzmacnianie drużyny i nic mi do tego, ale jesteśmy dopiero w trzecim tygodniu a dokonałeś już dziewięciu pobrań z listy FA (free agents).

przypomnę tylko, że:
- rozgrywki trwają 26 tygodni
- z biegiem czasu na pewno pojawią się kontuzje
- maksymalna ilość pobrań na sezon wynosi 30

-------------
Vonseb: Razors tną OSTRO !
Homraj: Oj tną, tną
wink

H
old hand
old hand
H Offline
Panowie ale tu cisza...

Jesteśmy w końcu z jednego forum, a skoro Fantasy ma być wspólną zabawą, może warto sporadycznie przynajmniej komentować sytuację w YFHL mecz.pl?
W ligach prywatnych jest to w każdym bądź razie normą.

Ja na przykład mogę pochwalić się, że zostałem zmiażdżony przez Vonseb Razors 2-11 grin.
Aż w dziesięciu/jedenastu statystykach byliśmy bardzo blisko, co nie zmienia oczywiście faktu, iż zostałem wypunktowany niemiłosiernie.

króciutkie przypomnienie dotychczasowych poczynań Manitoba Homrajs:
-pierwsza kolejka- gładkie zwycięstwo nad gobel Dirty Miners (10-2) i pozycja lidera
-druga kolejka- świetny pojedynek dwóch najlepszych ekip poprzedniego sezonu, w którym Homrajs pokonali Bubbles (7-5)
-trzecia kolejka- z deszczu pod rynnę! Wspomniana klęska i spadam aż na ósme miejsce w tabeli.

choć ze składu (a właściwie niskiego draftu) nie jestem do końca zadowolony, to z biegiem czasu powinno być lepiej.
zawodzą póki co najnowsze nabytki -> Kotalik, Zubov, Giguere.
Z odnoszeniem zwycięstw ma też olbrzymie problemy Henrik Lundqvist (nr 1 draftu).
Najjaśniejszy punkt drużyny- Mats Sundin.
9 meczów- 5 goli, 9 asyst, +7 w +/-, bramka w osłabieniu, 31 strzałów, 14 minut kar, 117 wygranych wznowień. wink
Pojawiły się też pierwsze kontuzje- Leopold, Bertuzzi.
Za błędy w obronie ze składu odsunięty został Marc-Andre Bergeron.
jednym słowem, sezon powoli zaczyna się nam rozkręcać.
Dzisiaj zaczynam pojedynek z Baqu Baqu Squad i jeśli znowu będzie wysoka porażka, zostanę zmuszony wstrząsnąć ekipą smile

dzięki gobel, Igorynka, Vonseb, za dotychczasowe gry wink

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
CO bym nie napisal o swoim zespole to jestem w szoku - sklad z komputera ( fakt ze troszke mu pomoglem robiac pre-draft) a tu 1 miejsce ze spora przewaga - 2 miażdżonka i 1 pewne zwyciestwo.
Kluczem jest jednak postawa bramkarzy zarowno Backstroema ( 2 bramkarz ligi na razie ) jak i Legace ( wielka niepodzianka in plus lacznie z postawa St.Louis Blues ).
Swietnym ruchem bylo sciagniecie z free N.Antropova , choc nie wiem jak dlugo on tak pociagnie.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
słabo słabo - 4 mecz i 4 porażka smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Jaki manager taka ekipa tongue

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
tyś widzioł wink

Blade Runner
Blade Runner
Kilka dni temu coś pozmieniali, tzn. przypisali zawodnikom więcej niż jedną pozycję. Teraz niektórzy mogą grać na 2 lub 3 pozycjach.

I nagle okazało się, że mam 5 centrów smirk

Trzeba odrobinkę przetasować skład.

H
old hand
old hand
H Offline
Manitoba Homrajs 10, Baqu Baqu Squad 2

dzięki Baqu za grę wink

Dla Homrajs w końcu przełamali się Kotalik oraz Zubov - zdobyli po bramce. Między słupami nadal tragicznie Giguere i pozbycie się wysokiego waiver wraz z oddaniem bramkarzy Colorado za Giguera z Zubovem, staje mi powoli w przełyku.
W tygodniu do ekipy dołączył Mike Ribeiro i po raz pierwszy w sezonie byłem całkowicie zadowolony ze składu.
Byłem... bo już 2 dni później Frajer sprasował mi Bergerona a Kozlov został przesunięty z centra na skrzydło.
W konsekwencji Manitobę zasila następny środkowy- Tomas Plekanec.
Pojedynek z Baqu to fantastyczna postawa (kolejny już raz!) kapitana Homrajs, Matsa Sundina (1G, 3A, +3) a także Paula Kariya (1G, 5A, +2).
Na pochwałę zasługują jeszcze: Niklas Lidstrom (3A, +5, 12SOG), Lubomir Visnovsky (1G, 2A, +5) i Jay Bouwmeester (2A).
Dwie największe gwiazdy tygodnia to jednak bramkarz Henrik Lundqvist (sam wygrał wszystkie 3 statystyki bramkarskie) oraz Brad Boyes (4G, +2, 1GWG)!
Co więcej, Boyes dostał drugą pozycję -> RW hura (pozycja z którą miałem olbrzymie problemy).

Bergeron wyleci ze składu na ok 10-15 spotkań, Jones za atak dostał zawieszenie na 2 mecze.
Przypomnieć należy, iż Randy Jones na codzień reprezentuje barwy Lupus Camel Toes z którymi dzisiaj zaczynam pojedynek.
Skoro liga nie potrafiła wymierzyć sprawiedliwości, czas wziąć sprawy we własne ręce ! boks
wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nareszcie pierwsza wygrana w zeszlym tygodniu i opuszczenie ostatniego miejsca.
Przebudzil sie Tanguay, dobra postawa takze Oviechkina i w miare Cartera. Bardzo dobrym ruchem bylo sciagniecie Osgooda ktory jest nadal niepokonany. Rotacje w skladzie narazie zakonczone choc nadal nie jestem zadowolony z obrony ( poza Rangerem)jednak patrzac ogolnie zmiany przyniosly efekt.
Teraz konfrontacja z sasiadem z tabeli (Fro Pens).

Go Miners!!

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Konfrontacja Gobel Dirty Miners z Fro Pens może się zakończyć kolejnym pogromem drużyny Pens. Niesamowita plaga kontuzji sięgnęła w tym sezonie ekipę Fro - Ponikarovsky, Toews, Modin, Zherdev leczyli urazy w pierwszych tygodniach sezonu. Natomiast w tym momencie praktycznie po szpitalach jeździ trzon drużyny - Jason Spezza, Pavol Demitra, Sheldon Souray i GK Manny Fernandez. Sytuacja wydaje się tragiczna...

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by Homraj
Bergeron wyleci ze składu na ok 10-15 spotkań, Jones za atak dostał zawieszenie na 2 mecze.
Przypomnieć należy, iż Randy Jones na codzień reprezentuje barwy Lupus Camel Toes z którymi dzisiaj zaczynam pojedynek.
Skoro liga nie potrafiła wymierzyć sprawiedliwości, czas wziąć sprawy we własne ręce ! boks
rachunki wyrównane ooo
Manitoba Homrajs 9, Lupus Camel Toes 3

[Linked Image]

a bardziej serio, to nie spodziewałem się aż tak łatwego zwycięstwa.
częściowo rachunki wyrównał sam Bouwmeester który pięknym bodiczkiem wjechał w Gagne. na skutek jego ataku, skrzydłowy Frajers nie grał w minionym tygodniu.
poza tym, lupus w ogóle miał dużo problemów ze składem- kontuzje Gagne, Malika, Haska, zawieszony Jones.
U mnie nareszcie dobrze spisali się ci, którzy do tej pory najbardziej zawodzili a w których pokładam spore nadzieje- Zubov i Giguere. Pierwszy w trzech meczach uzbierał bramkę i dwie asysty (gol w przewadze, jedna z asyst w osłabieniu). Drugi w końcu wygrał spotkanie tracąc do tego tylko jedną bramkę. Wygrał właściwie 2 mecze, ale w drugim nie wystawiłem go już do składu. Jak zawsze, świetne partie rozegrali Sundin, Lidstrom, Bouwmeester, Kariya, Boyes. Pozytywnie zaskoczył Dumont- po sześciu grach bez punktu, w trzech kolejnych uzbierał 3 asysty.
Niekwestionowaną gwiazdą nr 1, został jednak 'Król' Henrik Lundqvist -> 2W, 0.50 GAA, 52 SV, .981%, 1 SHO shocked
Lundi wygrał jeszcze jeden mecz, ale tak jak w przypadku Giguerea, pozwoliłem mu odpocząć.
Zawiódł natomiast bardzo Brunette- 2 spotkania, 0 punktów, -1 w +/-, i co najgorsze grał ostatnio dopiero w trzeciej formacji Avs.
dzięki lupus raz jeszcze za pojedynek piwo

dzisiaj zaczynam starcie z Frozen Ghosts których forma idzie ostatnio dość mocno w górę.
wink

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
a ja kolejna porażka laugh

Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, latajaca_holenderka, rafal08, $-man, rymoholik, Sensei, wHiTe_StAr, alfa, forty), 1,586 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,744
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026