Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Dziękuję bardzo, ale mieszkałem w USA i nigdy bym tam na stałe nie chciał zostać. Tym bardziej teraz, kiedy $1 = ponad 0,69 Euro. smile Tam trzeba na zakupy tylko jeździć. smile

Nie wiem co to w ogóle ma wspólnego z tym kretyńskim pomysłem Unii Polityki Nierealnej żeby nie wchodzić do UE tylko do NAFTA się pchać (tak a propos to Amerykanie nigdy nam tego nie proponowali i ich dyplomaci się nawet zaśmieli jak ich wypytano o to).

A jeśli jesteś zwolennikiem tych halucynacji JKM to sprawdź inne dane: eksport do poszczególnych krajów. Porównaj tam sobie nasz eksport do Ameryki i Niemiec.

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Originally Posted by papa_smerf
skoro USA w swoim NAFTA tak świetnie się błyskawicznie rozwijają to czemu ten ich cały DOLLAR pada na ryj

A moze jest to celowy zabieg establiszmentu finansiery bankowej, majacy na celu ulatiwic wprowadzenie NOWEJ - wspolnej dla USA, Kanady i Meksyku - waluty o naziwe AMERO juz w niedalekiej przyszlosci (mowi sie nawet juz o roku 2010)?! (moge sie oczywiecie mylic, gdzyz nie jestem ekomomista)

P
addict
addict
P Offline
Dobrze ze przytoczyles te dane, UE ma 15 lat i juz jest jak widać, tak jak pisalem, wszędzie na poziomie równym USA (poza PKB per capita, o czym też pisałem).

Jeśli nadal macie oczy przesiątknięte tym amerykańskim, terrorystycznym snem to radze wam tam jechać - za 10 dolców kupicie sobie pampersa.

Skoro ameryka jest taka piękna, liberalne itp to czemu tak daleko jej do wolności obywatelskiej, wolności słowa i... liberalizmu europy !?!?!?!?!? czemu tak zakazują hazardu, konkurencji firm z Antiqua, UE (o co mają miliardowe procesy w WTO i je przegrywają!!) Rząd USA pod pretekstem własnej wojny z Bin Laden totalnie cenzuruje naród, inwigilacja pełną parą, nawet emaile i sms są prześwietlane pod kątem walki z terroryzmem.

Wolice tak cudownie anty-liberalną i anty-wolnościową USA??!! dla mnie to tak samo chore jak cała UPR. Dałem wam mase faktów na temat USA powyżej, więc co takiego złego znajdziecie w UE ? zakazują wam hazardu tutaj? zakazują komuś konkurencji? laugh póknijcie sie w czoło bo krew zalewa.

SKORO JEST W USA TAK DOBRZE, TO CZEMU JEST TAK ŹLE? haha

3-ci raz mówie: nie zjeżdżajcie na tematy juz bardzo odległe od sedna sprawy wink

P
addict
addict
P Offline
apropo AMERO... 5x prędzej będzie w obiegu ASIAN (juz głosno planowany przez wiele krajów azji, w tym chiny), niż USA pozbędzie sie ukochanego dolca... ale kolejny raz wszyscy naśladują UE i jej EURO... ta USA faktycznie jest do przodu laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Sympatykom UPR na tym forum trzeba powiedziec stop, bo przez Wasze porabane idealy zasmiecacie wszystkie tematy!!! mad nawet ten Wam sie udalo grin
jezeli macie cos konkretnego do powiedzenia na temat ustawy - prosze bardzo a jak nie to siedzcie na DUPIE i placzcie razem z tym nieudacznikiem JKM

G
addict
addict
G Offline
Przepraszam bardzo, czym czyścić alufelgi w Audi? Czy Ludwik da radę, czy muszę kupić coś lepszego?

addict
addict
Originally Posted by Gandhi
Przepraszam bardzo, czym czyścić alufelgi w Audi? Czy Ludwik da radę, czy muszę kupić coś lepszego?

confused laugh

Ale wyjechałeś z tekstem... laugh

Ludwik nie zaszkodzi , ale lepiej byłoby kupić na stacji benzynowej jakiś preparat do czyszczenia felg aluminiowych. Są takie w sprzedaży , ale nazw nie pamiętam. smile

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by Gandhi

Ludwik to lubi powiedzenie "Pokaż lekarzu, co masz w garażu" laugh

lepiej Dosią weź, jeśli nie widać różnicy to po co przepłacasz

MAX OFF TOPIC blush

G
addict
addict
G Offline
Ale wyjechałeś z tekstem... \:D
Dla mniej lotnych... to była ironia. Innymi słowy w rzyci mam alufelgi (w ogóle to mam Peugeota, a nie Audi). Chciałem jedynie zwrócić delikatnie szanownym dysputantom na pewne odchylenie dyskusji od jej zakładanego toru.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
oglądajcie teraz na 1 Uwagę,to zobaczycie jakie przekręty w zakładach końskich-to co dopiero w innych zakładach wzajemnych

C
C Offline
Właśnie oglądam, ciekawy program.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Kilka slow o najpowazniejszym kandydacie na ministra finansow:
http://www.expovortal.com/article.php?param_id=8306

Gdy dorzucimy do tego liberala Drzewieckiego jako kandydata na ministra sportu i szefowa "sperurzedu antykorupcyjnego" Julie Pitere - ktora juz kiedys mowila o powolaniu czegos w stylu "gaming commission" to perspektywy dla internetowej bukmacherki chyba nie rysuja sie w najciemniejszych barwach...

Zobaczymy jeszcze co na to Pan Waldek, minister gospodarki, choc podobno jak malo ktory polityk interesuje sie on nowoczesnymi technologiami.

P
addict
addict
P Offline
z waldkem 2 miesiace temu startował do sejmu z PSL własciciel GG, które to juz pare razy reklamowalo expa, sb i betwaya.... więc też swoje 3 grosze dorzuci pawlawkowi

ale Pawlak tutaj nie decyduje aż tak i tak wink główny głos ma PO:

sport PO
finanse PO
supernadzór Pitera PO (prawo na wzór Gambling comission)

PREMIER TUSK PO ("druga irlandia", wiec niech da te same regulacje na e-hazard i będzie gitara wink ) no i liberał, podobnie jak powyżsi wink

PO PROSTU LEPIEJ BYC NIE MOGŁO, od roku tutaj gadam o PO i przekonuje wink SLD sie bało dotykać tych spraw, PIS to jedno wielkie papranie bubli prawnych przeciwko prawu, nie ma lepszej opcji w tej sprawie niż obecne PO wink

JEŚLI NIE TERAZ, kiedy tak naciska głośno w całej europie KE, kiedy tyle reklam wielu buków w polsce, kiedy naciska toto-szmix.... TO JUZ NIGDY. Albo w najblizszych 2 latach, albo nigdy wink Taka prawda.

Kilka innych przydatnych terminów co mówi Tusk teraz i całe PO:

euro zamiast PLN w 2012r

koniec poboru do wojska w 2011r

nowy temat

Last edited by Experto; 12/11/2007 19:03.
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, Sensei, bukma, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, betowiec, Kretol, rafal08), 1,747 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,680
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025