|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
OSKARY mecz.pl 2007 czas zacząć. W tym topicu, każdy będzie mógł podać osoby, które nominuje do OSKARA 2007 w danej kategorii. Zmianą w stosunku do lat ubiegłych jest to, że nominację trzeba uzasadnić; jednym dwoma zdaniami, nominacja musi mieć sens. Nie nominujcie kogoś, kto w tym roku napisał jednego posta, albo wogóle. Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.W zależności od ilości głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będą walczyć od 3 do max 5 osób. W kategorii "OSKAR za całokształt" - nie nominujemy Prema i Experto; laureatów tej nagrody z poprzednich lat. Zniesiono kategorię "Kogo brakuje na forum" Nominujemy przez cały listopad. 1-2 grudnia powstanie osobny temat - głosowanie. --------------- Kategorie: Typer roku: Typer roku [piłka nożna] Typer roku  Typer roku [koszykówka] Typer roku  Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Typer roku [wyścigi konne] Typer roku [inne sporty] Pokerzysta roku: Moderator roku: Odkrycie roku: Tekst roku: Złota malina: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt
Last edited by Experto; 10/11/2007 22:31.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Nominujemy jedną osobę w danej kategorii. Nie trzeba nominować we wszystkich kategoriach, tylko w tych co do których jesteśmy przekonani  pzdr))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kategorie: Typer roku: konstruktor1konstruktor1 jest najlepszym typerem jeśli chodzi o Anglię. Jego typy są wyszukane w staranny sposób a także trafność i celność jest na wysokim poziomie. W skrócie wielki ekspert od Wielkiej Brytanii. Typer roku MaxiMaxi pokazał, że piłka nożna jest jego ukochanym sportem. Typuję wiele spotkań piłkarskich od Hiszpanii po egzotyczną Albanię. Udowodnił swoją pracą na forum, że potrafi celnie typować. Dla mnie osobiście jest ekspertem od Holandii, to tutaj stawiał pierwsze kroki na mecz.pl  Typer roku PiostarDobra i rzeczowa analiza przedmeczowa pozwala mi tutaj na nominację do zwycięstwa. Typer roku shaneWybór był bardzo prosty. shane swoją pracą na forum pokazał, że kocha ponad życie Dominet Bank Ekstraligę. Jest wielkim ekspertem w tej dziedzinie. Nigdy mu nie zapomnę meczu z zeszłego sezonu Polpharma Starogard Gdański-Anwil Włocławek. Ja dałem na Włocławek full stake'a po meczu triumfował shane, który mnie przestrzegał przed ślepym graniem na Anwil i wygrała Polpharma. shane to wielki ekspert od polskiego kosza dlatego jego nominacja jest oczywistą oczywistością  Typer roku ValverdeW tej dziedzinie nominuje człowieka, który jest bardziej kojarzony w ligą hiszpańską. Jednak w swoim temacie w elite private picks dość często Valverde daje także typy z hokeja. Idzie mu w miarę dobrze stąd też ta nominacja. Mam nadzieję, że konsekwencją i uporem zyska w tej dziedzinie jeszcze więcej pozytywnych jednostek. Szkoda, że brakuje trochę typów z naszej ligi hokeja. Typer roku [US Sports] juancarlosTutaj nominuję juancarlos na forum pokazał się z dobrej strony i w każdym dziale w którym coś pisze to zawsze ma to ręce i nogi. W US Sports ode mnie dostaje nominację za NBA. Bardzo ładnie i trafnie opisał pierwszą kolejkę i mam nadzieję, że efekty jego pracy będą bardzo dobre  Typer roku [sporty zimowe] tomoMyśląc o sportach zimowych od razu do głowy przychodzi mi tomo. Tomek kocha Biathlon i potrafi naprawdę nie źle w tej dziedzinie zarobić. Także często i gęsto rozmawialiśmy o skokoach narciarskich tutaj też Tomek ma wiele do powiedzenia  Typer roku [sporty motorowe] tomoZnowu nominacja dla tomo. Jest on największym ekspertem od Formuły 1 nie boję się powiedzieć w Polsce. Zawsze trafnie potrafi znaleźć błąd bukmacherka w kursach i go wykorzystuje z zimną krwią. Tomek ma jedno marzenie: pojechać i na żywo zobaczyć wyścig Formuły 1. Mam nadzieję, że mu się w końcu uda z naszymi kolegami tam pojechać Typer roku [tor żużlowy] buszmenTutaj nominacja dla buszmena, który potrafił naprawdę fajnie typować Grand Prix. Oby w przyszłym sezonie z równie dobrym skutkiem  Typer roku [piłka ręczna] maxxeymaxxey ma bardzo szeroką wiedzę na temat piłki ręcznej. Szkoda, że w zbyt małym stopniu udziela się w tej dziedzinie, ale bądźmy szczerzy w tym dziale bardzo rzadko ktoś piszę. Nominacja dla maxxeya na pewno za to, że potrafi jeden dobry typ poddać taki co da nam konkretnie zarobić  Typer roku [siatkówka] MisiekMisiek zaimponował mi swoją wiedzą na temat polskiej ligi koszykówki. Podaje bardzo fajne typy okraszone bardzo dobrą analizą  Typer roku [wyścigi konne] brak nominacji Typer roku [inne sporty] brak nominacji Moderator roku: BiszopNominacja mogła być tylko jedna i chodzi mi tutaj o Biszopa. Takich moderatorów jak on są jednostki. Potrafił zawsze skutecznie działać na forum a także wprowadzać spokój pomiędzy skłóconymi stronami  Odkrycie roku: KoskiSwoją wiedzą na temat Bundesligi imponował mi już na typowaniu. Dzięki temu dostał jeszcze lepszą szansę na rozwój swojej "drogi eksperckiej". Na forum potrafi bardzo dobrze przekazać nam swoją wiedzę na temat piłki niemieckiej do tego ma bardzo dobrą ilość trafień  Tekst roku: brak nominacji Złota malina: brak nominacji Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt BiszopWybór znowu mógł być tylko jeden  . Biszop na forum był nie tylko świetnym moderatorem, ale także typerem. Zawsze z chęcią czytam jego analizy tutaj u nas na forum. Wiem, że Biszop poddał je zawsze bardzo szczegółowej analizie. Oczywiście znakomita większość jest trafiona. Także brawa za organizację pierwszego zlotu mecz.pl. Do dzisiaj wiele naszych userów żyje tamtymi wydarzeniami. Brawo Biszop zasługujesz na tą nagrodę jak nikt inny Oczywiście niektóre osoby musiałem pominąć, bo nie starczyło już miejsca. U nas na forum jest wielu wspaniałych typerów, którzy swoją praca pokazują, że znają się na rzeczy. Dlatego dla wszystkich, którzy nie zostali przez zemnie wymienieni, ale ich strasznie szanują za wkład 
.::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
-error] --------------- Kategorie: Typer roku  - Fro, za ciekawe projekty w dziale, za merytoryczne posty i za to, że całkiem nieźle pickuje. pozostałymi działami się nie interesuję. Moderator roku: bez wzajemnej adoracji  Odkrycie roku: pewnie któryś zbanowany  Tekst roku:nic mi nie zapadło w pamięci. Złota malina: tutaj nie chciałbym skrzywdzić żadnego z szanownych userów  zbyt wiele perełek, żeby wybrać tę jedyną. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Biszop. w dużej mierze, to jak wygląda forum jest Jego zasługą. Mam nadzieję, że przyjdzie taki dzień, w którym Chłopak wróci do pełnej aktywności w naszym małym bajorku 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Post deleted by Ða Bartek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typer roku: SuazoW swoim temacie pokazał, że zna się na rzeczy. Rzeczowe analizy i przede wszystkim niezwykłe "czucie" granych spotkań. Wyniki mówią same za siebie  Typer roku Fro_LechOgromna wiedza na temat tenisa. Świetne i skuteczne analizy. Dużo pracy włożone w prowadzenie działu tenisowego. Typer roku [sporty zimowe] TomoSezon zimowy tuż tuż. Liczę, że Tomo znowu zaprezentuje nam kilka świetnych picków z biathlonu i carlingu, bo w końcu to jego domena  Tekst roku: "Robię częściej wypłaty z unibetu niż ty bierzesz oddech"  Zapomniałem autora, mam nadzieję, że się ujawni tutaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kategorie:Typer roku: tomoDla mnie tomo to wzór typera. W moim przekonaniu zna się na typowaniu jak mało kto, a ogrywanie bukmacherów to dla niego chleb powszedni. Umiejętnie potrafi znaleźć dobry kurs, analizować mecze i napisać parę rzeczowych zdań o każdym swoim becie. Jego wyniki mówią same za siebie. Dla mnie zdecydowany numer jeden. Typer roku PIŁKA NOŻNA: IgnoratorIgnorator to nie tylko mój dobry znajomy, ale także człowiek, którego darzę ogromnym szacunkiem. Ekspert od Orange Ekstraklasy o której ma ogromną widzę i co najważniejsze - kocha ligę, którą typuje, a w typowaniu to bardzo duży procent sukcesu. Jego analizy są rzeczowe, dobrze napisane, a wyniki jakie uzyskuje zawsze na stałym, dobrym poziomie. Zawsze pomoże, pogada na każdy temat. Typer roku TENIS: Fro_LechFro_Lech dysponuje ogromną wiedzą tenisową. Jego analizy z Poznania czytałem po kilka razy, a wyniki jakie uzyskał w swoim temacie PP ukazują, że na tenisie zna się jak mało kto na tym forum. Rzeczowy i konkretny user, oby takich więcej. Zdecydowanie numer jeden w swojej dziedzinie. Typer roku KOSZYKÓWKA: jarko33Konkretny i rzeczowy. Ma dużą widzę o koszykówce na całym Świecie, a jego informacje bardzo często przydawały się do typowania wielu osobom na forum. Typer roku HOKEJ: vonsebCóż ja mogę powiedzieć. Jak już zaglądam do działu o hokeju to zawsze zwracam uwagę na to co vonseb ma do powiedzenia o danym meczu. Dobrze zna się na ligach, umiejętnie wyszukuje informacje - mi to wystarczy, by nominować tak, a nie inaczej. Typer roku US SPORTS: lupusNie dość, że dobry moderator to i dobry typer. Praktycznie jego wiedza obejmuje i NBA, NHL, NFL, MLB. Chętnie czytam jego wypowiedzi na forum. Typer roku SPORTY ZIMOWE: brak nominacjiTyper roku SPORTY MOTOROWE: tomoTo już druga nominacja dla tomo. Świetny typer przede wszystkim F1, o której ma ogromną widzę. Potrafi dobrze ocenić zdarzenie i dać na nie odpowiednią stawkę. Wyniki, które uzyskał w tym roku robią duże wrażenie. Typer roku TOR ŻUŻLOWY: jarko33Zna się praktycznie na każdej z żużlowych lig: angielskiej, szwedzkiej i oczywiście polskiej. Dobry typer, znajduje często ciekawe i przydatne info. Często jego porada była dla mnie pomocna przy podejmowaniu ostatecznych decyzji odnośnie zakładu. Typer roku PIŁKA RĘCZNA: brak nominacjiTyper roku SIATKÓWKA: MisiekLubię czytać wypowiedzi Miśka w temacie o siatkówce. Dobrze pisze, ogląda spotkania, kocha siatkówkę i dobrze ją typuje. Typer roku WYŚCIGI KONNE: brak nominacjiTyper roku INNE SPORTY: brak nominacjiModerator roku: BiszopWiele dobrego zrobił dla forum, dobrze moderuje. No cóż ja więcej mogę napisać... Odkrycie roku: _zvonimir__zvonimir_ - niedawno pojawił się na forum, a moim zdaniem wniósł do niego dosyć dużo. Dobry typer hokeja na lodzie. Tekst roku: [T]-errorWypowiedź [T]-errora w temacie "Słodycze naszej młodości": "Lista przebojów pragramu trzeciego ... to było coś. Z kuzynem wysyłaliśmy kartki pocztowe* na Depeche Mode - People are people ...  *taka wczesna odmiana sms-a" Złota malina: brak nominacjiNagroda specjalna OSKAR ZA CAŁOKSZTAŁT: BiszopWiele zrobił dla tego forum, wiele czasu mu poświęcił. Sumienny i dojrzały człowiek. Zawsze mi pomógł, gdy go o to poprosiłem.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Last edited by Experto; 02/11/2007 05:10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie blubrać. Rok temu o podobnej porze były Nominacje, nikomu to nie przeszkadzało. Jak nie chcecie teraz to poczekajcie do końca Listopada i wtedy zagłosujcie. Jak chcecie o tym porozmawiać to zawsze możecie założyć oddzielny temat do dyskusji  . Typer roku  : Na siebie zagłosować nie wypada  (żarcik) , więc głos na najlepszego speca w Polsce od WTA - Piomila. Jego dwa typy podczas Wimbledonu (Rezai + Azarenka) wstrząsnęły światem. Odkrycie roku: haku. Rejestrował się w 2006, ale dopiero w tym roku na dłużej zapadł mi w pamięci. Uczestnicząc w projekcie opisywania grajków pokazał, że ma pojęcie o co chodzi. Złota malina: Naiwność forumowiczów mecz.pl w wymianach pieniężnych. W tym roku mieliśmy wyjątkowo rekordową ilość oszustw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typer roku: Valverde - zna się na wszystkim i to dobrze  Typer roku [piłka nożna] - Maxi - duży wybór dobrych typerów ale analizy Maxiego czyta się z przyjemnością a co ważniejsze typy są naprawdę niezłe Typer roku  - Fro_Lech - za wiedzę o tenisie, która przekłada się na peffki  Typer roku [koszykówka] - pettersen - zna się na koszu europejskim jak mało kto Typer roku  - vonseb - bo ma talent do dobrych typów z których bardzo często korzystam Typer roku [US Sports] - dopiszę tu kogoś jak na dobre rozkręci się NBA Typer roku [sporty zimowe] - brak Typer roku [sporty motorowe] - Baqu - za zmiażdżenie rywali w konkursie F1 Typer roku [tor żużlowy] - brak Typer roku [piłka ręczna] - brak Typer roku [siatkówka] - brak Typer roku [wyścigi konne] - skunks - za wygraną w konkursie i znajomość angielskich torów  Typer roku [inne sporty] - kasparov - za typy lekkoatletyczne Moderator roku: lupus - aka Kapitan Sowa na tropie - za walkę z multikontowcami oraz z dysleksją, dysgrafią i dysortografią  Odkrycie roku: Betadonna - jedyny temat w PP na który zwróciłem uwagę dłużej niż na jedno wejście Tekst roku: rybek - za piękny QC w ślicznotkach  Złota malina: niektórzy aktywni uczestnicy tematu polityka  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Biszop - co tu uzasadniać - bez konkurencji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typer roku: Valverde- bo na piłce zna się jak mało kto, zwłaszcza hiszpańskiej Typer roku [piłka nożna] - rene- fachowa wiedza, ciekawe dyskusje sporo dobrych typów w działe piłki nożnej, czy trzeba coś więcej Typer roku (tenis) - Fro_Lech - chyba już wszyscy powyżej napisali i nic więcej nie da się dodać, napisać że ma fachową wiedzę to jak skłamać i nie powiedzieć nawet pół prawdy Moderator roku: Rafał08 - nikt nie banuje tak jak on  wysoka kultura osobista itd. Odkrycie roku: [b[haku[/b] - sporo udziela się w dziale tenisa i na qc, duża wiedza, żeby tak jeszcze wyniki w teacie poprawił Złota malina: Conrad -za kulturę wypowiedzi w dziale Polityka w stosunku do osób popierajacych PiS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typer roku: Valverde Piłka nożna, koszykówka, hokej, tenis. Rzadko jest tak, że typer jest skuteczny grająć tak różne dyscypliny. Do tego ciekawe analizy. Beticos (vel rene) - Wielu osobom nie odpowiada jego cięty język i spojrzenie na Polską piłke, jednak ja uważam że ma doświadczenie jakich tu mało. Naprawdę niektóre typki co wchodzą to aż sam jestem w szoku. Zawsze uważałem, że większa frajda trafić kurs 7.00 niż 1.30. Fro_Lech - mało się na tym znam, ale raz mi dobrze doradził  US Sport - Kto może bardziej kochać te wspaniale amerykanskie sporty niż lupus i jego kotek. Sporty motorowe: Widać, że tutaj buczki jeszcze mają średnich analityków a najlepiej wykorzystuje to tomo. Szkoda, że nie bral udziału w konkursie do końca  Bezapelacyjnie rockemen . A najlepiej to pokazał w lidze mecz.pl Mod roku: lupus - gdzie nie spojrzysz on tam jest, aż boje się otworzyć lodówke Odkrycie: _zwonimir_ - naprawdę chłopak wniósł wiele do piłki kopanej. I ma fajne afro  Tekst roku: "analiza - analizą, peffka to peffka" - upierdliwy kolega _MichaL_Złota malina: Nirz, Agassi, Conrad za polityke Nagroda za całokształt: Kot najbardziej lubianego użytkownika - lupusa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tekst roku: Rybek - za to co zrobił w ślicznotkach  Złota malina: Conrad - za teksty w polityce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlota malina: Piomil - za teksty w polityce, choc nie ma racji upiera sie ze ja ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tekst roku (jakos tak to szlo, poczatku nie pamietam, a nie chce mi sie szukac)
"...motor napedowy silnika walca Legia" - Ignorator
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
"...motor napedowy silnika walca Legia" - Ignorator  Mowie wam to jest bankowa wygrana 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|