Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 18 1 2 3 4 5 17 18
addict
addict
w poniedzialek wpłacilem na poczcie kase kiedy moge sie spodziewac na koncie mb bo w czwartek chyba nie mozxe piatek? wie ktos

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Ozeszlol
Jakies grosze przelewałęm u nich i nagle mam limit a chce NBA zagrać ... szok . Pisze do nich i nie odpowiadaja

i nie odpowiedzą :] oni nie rozumieją ze od miesiąca pisze do nich o zamkniecie konta i zwrot środków które wpłaciłem :] złodzieje milczą :]

jakby e-mail co najmniej szedł przez gołębia pocztowego smirk

M
stranger
stranger
M Offline
Panowie, chciałem wypłacić pieniądze z MB na konto w mBanku. Napisane było, że trzeba wypłacić mniej niż 50zł na konto celem jego weryfikacji. Tak też zrobiłem, wypłaciłem 40zł, pieniądze elegancko doszły tylko w tytule przelewu nie ma kodu który należy wpisać przy następnym przelewie, żeby to konto było zweryfikowane i żeby można było wypłacać większe kwoty. Co teraz?? smile Pieniądze się u nich kiszą, a przydałyby mi się.
Dodam, że w tytule przelewu który otrzymałem było TRN ID i osiem cyfr, a mial byc kod 6 cyfrowy. Pomóżcie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by luki1985
w poniedzialek wpłacilem na poczcie kase kiedy moge sie spodziewac na koncie mb bo w czwartek chyba nie mozxe piatek? wie ktos
Nie można tak robić, system zablokuje Ci konto, przelew może być wykonany jedynie z konta należącego do właściciela konta w Moneybookers.

addict
addict
ze niby czemu maja mi zablokowac konto jak wplacalem z wszystkimi moimi danymi

M
stranger
stranger
M Offline
Originally Posted by macieju
Panowie, chciałem wypłacić pieniądze z MB na konto w mBanku. Napisane było, że trzeba wypłacić mniej niż 50zł na konto celem jego weryfikacji. Tak też zrobiłem, wypłaciłem 40zł, pieniądze elegancko doszły tylko w tytule przelewu nie ma kodu który należy wpisać przy następnym przelewie, żeby to konto było zweryfikowane i żeby można było wypłacać większe kwoty. Co teraz?? smile Pieniądze się u nich kiszą, a przydałyby mi się.
Dodam, że w tytule przelewu który otrzymałem było TRN ID i osiem cyfr, a mial byc kod 6 cyfrowy. Pomóżcie.

OK. Doczytałem, że w takim wypadku trzeba im dosłać wyciąg z konta bankowego z wyszczególnionym przelewem od nich. Orientuje się może ktoś czy nie wystarczy samo potwierdzenie przelewu(wydrukowane i zeskanowane) nie podpisane przez pracownika banku. Czy musze dzwonic do mbanku i prosic o przeslanie wyciagu z konta z ostatnich dni?
Jak to zalatwiliscie?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by luki1985
ze niby czemu maja mi zablokowac konto jak wplacalem z wszystkimi moimi danymi
Ale jak z wszystkimi Twoimi danymi? Wpłacałes przez poczte czyli w okienku płaciłes gotówke która przechodzi przez konto pocztowe czyli nie wiesz jakie, nie Twoje, co z tego ze w tytule przelewu masz swoje imie i nazwisko? zresztą przeczytaj na mb jak chcesz zrobic przelew jest wyrazne ostrzezenie ze nie przyjmuką przelewów od osób trzecich (w tym przypadku poczta to osoba trzeca), poza tym sam sie przekonasz jak przelew dojdzie i Twoje konot zostanie bloknięte.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dondo
sam byłem zdziwiony ale juz pare osob (pisali w temacie o tym) wpłacalo przez zwyklą wplate gotowki na poczcie i podobno ida takie przelewy bez problemu

enthusiast
enthusiast
Ja wczoraj wplacilem z mBanku 500 PLNów, i kasa nie doszla, wie ktos jak najlepiej(najszybciej) rozwiazac ten problem?

Napisalem do nich email, podalem kod itp. ale pewnie odpisza za 2 lata, a chcialem sobie zagrac smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bolo_lacznik
dondo
sam byłem zdziwiony ale juz pare osob (pisali w temacie o tym) wpłacalo przez zwyklą wplate gotowki na poczcie i podobno ida takie przelewy bez problemu
Nie wiem czy to było wiarygodne to co oni pisali, wiem że kiedyś tak można było robić, ja spróbowałem tak zrobić tydzien temu i system automatycznie zablokował konto wykrywając, że przelew nie był z mojego konta.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

OK. Doczytałem, że w takim wypadku trzeba im dosłać wyciąg z konta bankowego z wyszczególnionym przelewem od nich. Orientuje się może ktoś czy nie wystarczy samo potwierdzenie przelewu(wydrukowane i zeskanowane) nie podpisane przez pracownika banku. Czy musze dzwonic do mbanku i prosic o przeslanie wyciagu z konta z ostatnich dni?
Jak to zalatwiliscie?

konto weryfikuje sie w ten sposob, ze z niego wysyla sie przelew do mb i to wszystko

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by h0oli
Ja wczoraj wplacilem z mBanku 500 PLNów, i kasa nie doszla, wie ktos jak najlepiej(najszybciej) rozwiazac ten problem?

Napisalem do nich email, podalem kod itp. ale pewnie odpisza za 2 lata, a chcialem sobie zagrac smile

a wplacales przelewem, karta czy mtransferem?

jak dzis wplacilem mtransferem to kasa po 5 sekundach na koncie, a przelew moze isc kilka dni

addict
addict
no jestem zaskoczony dzisiaj zasilone konto mb wplacalem na poczcie widze ze 1 listopada u nich nie jest swietem

MB ładnie przycięło zleciłem wpłatę na GB normalnie po paru sekundach kasa jest na kącie a tu lipa pisze do Gb odpisują mi,że nie dostali potwierdzenia z MB frown i kasy ani widu ani słychu tu ani tu. Jest jakiś mejl do MB ? Długo odpisują poprzez te ich centrum wiadomości jak się pisze do nich ?

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
rzadko odpisują, średnio po tygodniu więc powodzenia wink

proFFFesjonaliści .

wredota
wredota
uciekajcie od tej smiesznej firmy jak najdalej

poda ktoś do nich mejla ?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Tombal
poda ktoś do nich mejla ?

nie ma czegos takiego jak mail do nich smile

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by bukma
uciekajcie od tej smiesznej firmy jak najdalej

dla mnie to bardzo dobra firma, nie mam do niej zadnych zastrzezen, z supportem kontaktowac sie nie musialem od 2-3 lat, wyplaty przychodza na konto po dwoch dniach, konto mam zweryfikowane na wszystkie mozliwe sposoby

Strona 3 z 18 1 2 3 4 5 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ANZELMO, Akhu, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, alfa, forty, ElNinho[mmdea], rymoholik, wHiTe_StAr, 11kera11, poozon), 1,688 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,272
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025