Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
P
addict
addict
P Offline
Dla mnie ten serial całkiej fajny, szkoda tylko że napisy pojawiają się z dużym opóźnieniem. Mam ściągnięty 5 odcinek a napisy są dopiero do trzech.

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Experto
Co sie dzieje w Modzie na Sukces shocked

Erik i ma dziecko z Bruk laugh Bruk spala z mezem swojej corki laugh I zaszla w ciaze laugh
Ridż nie jest synem Erika laugh Stafani sie puscila kiedys... laugh

Ten serial wymiata ooo

Może nie wiecie ale stosowniejsze jest pytanie:

Z kim jeszcze nie puściła się Bruk Logan?

Chyba jeszcze tylko z Sally Spectrą, własną córką i Stefani Forester smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ma ktos jakies linki do stron prowadzacych do serwerow gdzie mozna sciagnac ostatnie odcinki seriali (chodzi mi glownie o prisona). Mialem w ulubionych jakas stronke mojblog.yu <-- cos w tym stylu, ale gdzies mi ja wcielo. Ma ktos ten link?

addict
addict
Originally Posted by padik
Ma ktos jakies linki do stron prowadzacych do serwerow gdzie mozna sciagnac ostatnie odcinki seriali (chodzi mi glownie o prisona). Mialem w ulubionych jakas stronke mojblog.yu <-- cos w tym stylu, ale gdzies mi ja wcielo. Ma ktos ten link?

moze ta strona tobie sie przyda

http://torrentscan.com/

addict
addict
Może znajdzie sie ktos kto wie gdzie mogę znaleść film "Gangster Chronicle:An American Story" w reż Richard C. Sarafian. To trwa 650 min, jest to film, serial, saga oparta na faktach. Opowiada historie najwiekszych bosów mafii jak Lucky Luciano, Al Capone, Gotti,Mayer Lensky oraz wielu innych równie znanych.
Moje pomysly na szukanie tego filmu sie juz skończyły.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wie ktoś może czy planowane są następne sezony Californication? Bo tak na oko to zakończenie pierwszego sezonu wyklucza następne, a szkoda, bo serial jest zajebisty smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
a co? skończył się już? dopiero na 12 odcinku jestem wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by osin
Wie ktoś może czy planowane są następne sezony Californication? Bo tak na oko to zakończenie pierwszego sezonu wyklucza następne, a szkoda, bo serial jest zajebisty smile

Na pewno będzie drugi sezon

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trzeci sezon Destera też zapowiedziany.

Dobrze, że seriale showtime mają już pokończone sezony i nie będzie opóźnień w związku ze strajkiem scenarzystów w USA :]

Vamos Dexter i Californication !

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by SILVER STAR
Może znajdzie sie ktos kto wie gdzie mogę znaleść film "Gangster Chronicle:An American Story" w reż Richard C. Sarafian. To trwa 650 min, jest to film, serial, saga oparta na faktach. Opowiada historie najwiekszych bosów mafii jak Lucky Luciano, Al Capone, Gotti,Mayer Lensky oraz wielu innych równie znanych.
Moje pomysly na szukanie tego filmu sie juz skończyły.

To ja się przyłączę w podobnej prośbie!

Od ładnych paru lat poszukuję filmu telewizyjnego z 1990 Drug Wars: Camarena Story - u nas w TV leciał jako "Wojny narkotykowe". W obsadzie Steven Bauer, Miguel Ferrer, wchodzący dopiero do pierwszej ligi Benicio del Toro no i Michael Mann jako producent!
Świetne kino akcji (jak na film telewizyjny to wręcz arcydzieło!), ostro pokazana oparta na faktach walka z kartelem z Guadalajary. Druga część o Medellin i Escobarach też zresztą niezła.

Problem polega na tym, że za cholerę tego znaleźć nie mogę smile
Podobnie jak SILVER STAR-owi też mi już pomysłów zabrakło...

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Originally Posted by _zvonimir_
a co? skończył się już? dopiero na 12 odcinku jestem wink
No właśnie 12 odcinek kończy pierwszą serię wink

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
oki wink

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
puke na TVP za "cztery pokoje" o 2:50 :/ pozniej juz sie chyba nie dalo...

Blade Runner
Blade Runner
Zawsze mogli puścić o 3:30 - po powtórkach Klanu, reportażu z festiwalu tańca ludowego w Pcimiu Dolnym i telegrze wink

Kup sobie oryginał za marną dychę, albo nawet gazetówkę za 5 złotych i sraj na publiczną. Oszczędzisz sobie nerwów i dobrze się wyśpisz, a obejrzysz z napisami i lepszą jakością obrazu.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by yaaho
puke na TVP za "cztery pokoje" o 2:50 :/ pozniej juz sie chyba nie dalo...
w przyszły piątek ten film masz na DVD jako dodatek do gazetki "Dziennik" .

addict
addict
www.fotosik.pl [fotosik.pl]
Las Vegas parano swietny film

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
HALLOWEEN 3/10 (2007 - horror)

Zostałem wczoraj namówiony na ten remake przez kumpla(który jest fanem tego filmu)i trochę żałuje że musiałem to oglądać smirk . Początek filmu jest obiecujący(trzyma jakiś poziom) pokazuje 10-letniego Michaela w środowisko w jakim żył, jego pierwsze zwierzęce ofiary czy później ludzkie. Pomysł na ten film kończy się gdy M.Mayers pokazany jest po 15 latach przebywania w szpitalu psychiatrycznym, a wygląda jakby szprycowali go tam sterydami(ale na to można przymknąć ok o bo wygląda o wiele bardziej przerażająco). Następnie jest ucieczka z psychiatryka(rozerwanie łańcuchów shocked !!!) strażnicy nie umieją strzelać blush , trup pada gęsto. Dalsza część filmu jest przykra dla tych, którzy się w niej znaleźli gdyż nie zaznają smaku życia. Dwu metrowy Michael jest zawsze tam gdzie powinien(na dachu, w piwnicy, za drzwiami) wszystko po to by jego ofiary mogły pójść pod nóż czy zostać uduszone(warto dodać że nawet kule go nie powstrzymają-twardy gość cool ). Liczba zabójstw jest tak duża, że każde następne nie robi specjalnego wrażenia, a chyba powinno ?! Wersje Roba Zombie uważam za słabszą od Carpentera, lecz pokazuje o wiele więcej i dosłowniej od obrazu sprzed prawie 30 lat.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
2 sezon My Name Is Earl nareszcie za mną smile

Zaraz zaczynam trzeci smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by _zvonimir_
2 sezon My Name Is Earl nareszcie za mną smile

Zaraz zaczynam trzeci smile
mam do ciebie prosbe nagralbys mi ten serial??Za plytki ci oddam :)Jesli nie mozesz ty to moze ktos inny mnie poratuje!dzieki

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, betowiec, forty, Lukasz111), 1,082 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,286
Posty5,835,205
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025