|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Postawiłem na mecz HV z Linkopings, przy stanie 1-0 po kursie 1.40. Muliło, muliło ale ze stanu konta kasę zabrało. Nie mogłem znaleźć nigdzie zakładu, powinien być w opcji zakłady "w grze".
Wylogowałem się, zalogowałem jeszcze raz i mam stawkę zwróconą na koncie, tak jak się spodziewałem, pewnie problemy techniczne. W tym czasie zamknąłem stronę, wylogowałem się i za kilka minut znowu chciałem coś postawić ... a w historii mam swoją wcześniejszą stawkę jednak w toku. I oczywiście potwierdzenia zakładu nie mogę znaleźć, a nie wiem czy to przypadek, ale hv 1-1 ... zobaczymy co dalej ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a teraz znowu stawka zwrócona na konto... parodia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Już wszystko działa poprawnie, teraz akceptacja live w kilka sekund, wszytko pojawia się w toku, pierwsza moja stawka zwrócona na konto i nawet chyba na szczęście bo hv przegrywa.. Jednak problemy techniczne, wiele na live widziałem cudów u różnych buków, już podejrzewałem jakiś wał.. póki co wszystko OK 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy Oni na Unibecie to w ogóle wystawiają sporty amerykańskie. NHL jest - ok, ale ostatnio nie mogłem znaleść MLB, a dziś nie widzę meczy na NBA na wieczór?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beda wieczorem wiekszość bukmacherow wystawia na sporty amerykńskei oferte popoludniu wiec nie wiec skad twoje zdziwienie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
NHL mają od wczesnego ranka, a i mlb zawsze mieli wcześniej, ale z koszem wiem że jest nieco inaczej, w każdym razie dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Już wszystko działa poprawnie, teraz akceptacja live w kilka sekund, wszytko pojawia się w toku, pierwsza moja stawka zwrócona na konto i nawet chyba na szczęście bo hv przegrywa.. Jednak problemy techniczne, wiele na live widziałem cudów u różnych buków, już podejrzewałem jakiś wał.. póki co wszystko OK  Mialem podobnie, gralem na live dwa mecze, dwa overy przy stanie 0-0, niby pokazywalo ze z konta kasa sciagnieta ale jakos dziwnie przyjmowalo. Oba mecze skonczyly sie underami. Patrze dzis kasa wrocila:) Duzy plus za takie podejscie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad czy promocja 50% ode depozytu jest aktualna? bo na stronie nic nie ma a wczesniej, bylo wiec nie wiem czy te Twoje banery są aktualne?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad czy promocja 50% ode depozytu jest aktualna? bo na stronie nic nie ma a wczesniej, bylo wiec nie wiem czy te Twoje banery są aktualne? ???
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Witam, od wczoraj zniknęła, tak więc z działu promocja na stronie głównej mecz.pl została już zdjęta informacja. Wkrótce wszystkie banery będą sprawdzane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecilem wlasnie wyplate na mb, kiedy dojdzie? zawsze na konto wyplacalem...na mb pierwszy raz i nie wiem jak wyplacaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
naprawde roznie, od 20 minut do 6h, w weekend dluzej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maja tam jakas promocje od depozytu pierwszego?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wam tez unibet tak muli :| ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie ale trochę przesadzają ze sportami amerykańskimi , czekałem do 3 w nocy i nie doczekałem się na kursy NBA(wygrana,przegrana).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pobieraja jakas oplate za kolejne wyplaty w miesiacu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pobieraja jakas oplate za kolejne wyplaty w miesiacu? nie, na konto mozna zlecac raz na 24 godziny, na mb trzy razy na dobe 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
unibet jest najgorszy pod wzgelem odnosnie wystawiana kursow na mecze, jak zapomna przysna czy cus to oewaja sprawe i nie wystawiają
jest to najbardzie zauwazalne na ligi za oceanem miedzy innymi kosz
no i w tenisa olewaja czesto mecze i wystawiaja polowe meczy z tych co jest na caly dzien
z nba sie przygotuj ze mozesz czasami nie zobaczyc kursow
a jak nie ma do 19-20 wieczorem naczego czasu to mozesz ich nie zobaczyc
pisz do suportu dzwon na infolinie ze stacjonarnego wyraz swoje niezadowolenie moze cos zmienisz i tych "spiochow"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sprawa sie ma tak Wygralem w pokera troche kasy we freerollu poobracalem tym na zakladach trohe sie uzbieralo i chcialem to wyplacic. ale nie moge ani na moneybookers ani na netellera wyplacic. pisze zebym sie z nimi skontaktowal. Nic tam nie wplacalem nigdy ani nie wyplacalem  . teraz pytanbie czy jest to zwiazane z tym ze trzeba wyslac jakies dokumenty stwierdzajace tozsamosc? bo jesli tak to odrazu wysylam bo nei wiem ile na odpowiedz bede czekal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwsza wyplata MUSI byc na konto bankowe
|
|