Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 18 1 2 3 4 5 6 17 18
C
old hand
old hand
C Offline
Firma jest dobra do czasu az trzeba sie skontaktowac z supportem. Niech tylko nie zadziala jakis skrypt to wtedy trzeba poczekac choc ja do 2 dni czekalem max.

Bonus: Unibet
wredota
wredota
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by bukma
uciekajcie od tej smiesznej firmy jak najdalej

dla mnie to bardzo dobra firma, nie mam do niej zadnych zastrzezen, z supportem kontaktowac sie nie musialem od 2-3 lat, wyplaty przychodza na konto po dwoch dniach, konto mam zweryfikowane na wszystkie mozliwe sposoby

yahoo mialem podobne zdanie przez jakis czas i podobna sytuacje wiec napisze ci tylko tyle - nie znasz dnia ani godziny wink

We have noticed that you have given us the wrong email address
registered with Moneybookers. The correct email address registered at
Moneybookers is [email protected] whereas you have given it as
[email protected].

Hence, there is a problem in locating and crediting the funds. However,
we have now given the correct information to the department concerned.
The funds would be added to your account within the next 24 hours.

Co za patałachyyyyyyyy nigdy problemu nie było to teraz im coś nie pasi no nie mogeeee ...WA tyle w temacie MB sucks...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tombal
poda ktoś do nich mejla ?

nie ma czegos takiego jak mail do nich smile

napewno ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tombal
MB ładnie przycięło zleciłem wpłatę na GB normalnie po paru sekundach kasa jest na kącie a tu lipa pisze do Gb odpisują mi,że nie dostali potwierdzenia z MB frown i kasy ani widu ani słychu tu ani tu. Jest jakiś mejl do MB ? Długo odpisują poprzez te ich centrum wiadomości jak się pisze do nich ?

ostatnio mialem taka dziwna sytuacje, ze wplacajac do legato w mb zamiast redbet wpisalem redbeat i oczywiscie czekalem na kaske na legato smile Kasy ani tu ani tu, sprawdzilem w historii mb i cafnalem wyplate.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bukma
uciekajcie od tej smiesznej firmy jak najdalej

dla mnie to bardzo dobra firma, nie mam do niej zadnych zastrzezen, z supportem kontaktowac sie nie musialem od 2-3 lat, wyplaty przychodza na konto po dwoch dniach, konto mam zweryfikowane na wszystkie mozliwe sposoby

tak samo i ja, narazie jest ok mam maila do nich i konsultantke z ktora mam sie kontaktowac w razie problemu (odp do godziny czasu, ale nie wiem nie sprawdzalem jeszcze) Status konta VIP

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzisiaj MB mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło wczoraj wypłata

01 Nov 07 13:17

Kasa już na koncie w banku, po cichu liczyłem że na sobotę się wyrobią wiecie weekend a tu pozytywny szok. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
smile to samo u mnie, w sobote nie ksieguja wiec liczylem na poniedzialek

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
Witam mam pytanko odnosnie zniesienia limitu na Moneybookers weryfikowalem raz konto poprzez wyslanie kasy ze swojego konta na WBK a teraz znow go przekroczylem i kasa utknela mi na MB i moje pytanko drogi sa 2 tu mi pisza ze albo weryfikacja poprzez karte kredytowa albo poprzez adres domowy obie opcje nie bardzo mnie urzadzaja stad moje pytanie czy jak mam konto w 2 banku i wysle kase na moneybookers z innego konta to tez zweryfikuja mi jako nowy bank czy to sie nie liczy i pozostaja mi 2 opcje ktore wymienilem prosilbym o szybka odpowiedz pozdrawiam

C
old hand
old hand
C Offline
Moim zdaniem tylko te 2 opcje zostają.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
a poprzez wyslanie skanu dowodu nie mozna juz zwiekszyc? jakies 2 lata temu limity szly w gore o 15000 euro, teraz nie wiem czy dalej to cos daje...

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Wyślij im skany dowodu to dostaniesz limit większy o 15000 tak jak yahoo napisał smile

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
a tak ...
Jedyny sposób na zwiększenie limitów transakcji to wystąpić o status 'Profesjonalnego Gracza'. W tym celu należy dostarczyć następujące dokumenty:
i) Oficjalny dokument stwierdzający tożsamość, ze zdjęciem - akceptyjemy jedynie dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy!
ii) Dokument potwierdzający adres
Załącz dokumenty
Wyślij dokumenty faksem
Załącz swoje dokumenty poniżej:

Jak wystapic o takiego gracza wyslac po prostu im scan prawa jazdy np. ? w 1 punkcie jest ze prawo jazdy moze byc a w 2 dokument potweirdzajacy adres na prawo jazdy tez widnieje moj adres czy jesli wysle im to bedzie ok czy wystepowal ktos z was o takiego profesjonalnego gracza jak tak niech napisze jak to zrobic pozdrawiam

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
ok widze ze nie doczytalem zaraz im wysle powinno byc ok dzieki za pomoc zawsze mozna na was liczyc

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
Originally Posted by Javaxa
Wyślij im skany dowodu to dostaniesz limit większy o 15000 tak jak yahoo napisał smile
jeszcze pozwolicie ze zapytam jak wyslalem scan prawa jazdy to teraz oni sami sie zglosza ze zwiekszyli czy jakos u nich interweniowac ?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
mi odpowiedzieli po 4-5 godzinach, ze limit mi zwiekszyli, ale to bylo z 2 lata temu, jak nie 3 smile

newbie
newbie
Niedługo bede mial przelew na MB nie bedzie to mala kwota ;] I jakos nie chce mi sie czekac 2-3 dni na wyplate na konto. Do jakiego buka mozna wplacic taka kwote i wyplacic bez obrotu na konto bankowe ;> ?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Typowania
Niedługo bede mial przelew na MB nie bedzie to mala kwota ;] I jakos nie chce mi sie czekac 2-3 dni na wyplate na konto. Do jakiego buka mozna wplacic taka kwote i wyplacic bez obrotu na konto bankowe ;> ?

do zadnego, buki to nie banki wymiany kasy, mozesz wplacic do expa lub unibetu i zagrac, ale czas oczekiwania i tak Cie wyniesie z 2-3 dni

newbie
newbie
Originally Posted by Typowania

do zadnego, buki to nie banki wymiany kasy, mozesz wplacic do expa lub unibetu i zagrac, ale czas oczekiwania i tak Cie wyniesie z 2-3 dni

Rozumiem yahoo, ale za duzo postow przeczytalem w ktorych MB blokowalo konta swoim uzytkownikom zabierajac ich cash. Dlatego boje sie wyplacac bezposrednio z mb na konto bankowe bo to nie jest mala kwota ;]

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
jeezeli ta niemala kwota to kilka tys euro to mozesz byc spokojny
w pazdzierniku piniadz bez problemu docieral na konto

Strona 4 z 18 1 2 3 4 5 6 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, rafal08, burbon, latajaca_holenderka, Sensei, Lukasz111, 11kera11, rymoholik, alfa, ANZELMO), 1,639 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,260
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025