Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
R
The worm
The worm
R Offline
3.75 na wygrana Maryski w turnieju, wydaje mi sie ze jak spotka sie w finale z Justyna to kursy rozloza sie mniej wiecej 1.6 do 2.3 na korzysc Henin, wtedy bedzie mozna zrobic sure beta.
Ewnentualnie zostawic 3.75 na win Sharapovej, bo z taka gra jak do tej pory prezentuje spokojnie wystarczy do prowadzenia rownorzednego pojedynku z Henin

Oczywscie zakladam ze polfinaly w wykonaniu obu ww to formalnosc smile
Dlatego jutro dwie jedyneczko Maryska+Henin+Polki w siatke +1.5 seta boks

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Marycha zagrała dobry mecz, ale przy totalnej padace Any smile Henin rozrzuci ją po korcie smile Ana jeśli trafiła w kort, to prosto w Marię. A weź ją zmuś do biegania... grin

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
bf kursy na zw henin 1.45 henin-ivanovic 1.18 mozna szacowac jakie beda kursy w finale jednak chyba blizej 1.3 niz 1.6

R
The worm
The worm
R Offline
Bez przesady 1.3 na wygrana Henin z Sharapova?
bedzie 1.6 albo i wyzej smile
Zalezy jak jutro zagraja obie panie

V
addict
addict
V Offline
Originally Posted by kobay
Bez przesady 1.3 na wygrana Henin z Sharapova?
bedzie 1.6 albo i wyzej smile
Zalezy jak jutro zagraja obie panie

Skoro Sharapova nie była faworytką meczu z Ivanovic (kursy na obie zawodniczki przed meczem wynosiły w okolicach 2), a na Henin z Ivanovic jest poniżej 1.2 to o 1.6 w meczu z Marią może być ciężko. Wydaje mi się, ze na więcej niż 1.45 trudno liczyć chociaż wiele zależy od półfinałowych pojedynków.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Sharapova - Chakvetadze 2-0 1,57

Chyba najlepszy kurs dnia dzisiejszego jaki można wyłowić. Zacznijmy może od h2h 5-1 dla Marii, z tym że jednyna porażka to walkower. Z pięciu zwycięskich meczy aż 4 kończyły się w dwóch setach przważnie gładko.
Druga sprawa to aktualna forma fizyczna. Przerwa w występach spowodowana kontuzją wyszła Marii tylko na dobre. W Madrycie jest świeża, znakomicie porusza się po korcie i nawet próby ruszenia jej z miejsca niewiele dają. Niestety nie można tego powiedzieć o Chakvetdze, której trudy całego sezonu coraz bardziej daja się we znaki.
Kolejny aspekt to aktualna forma, a tą znakomicie na Masters przygotowała Sharapova. Moc siła precyzja instynkt zabójcy tak można w skrócie opisać jej grę. Wspaniała skuteczność serwisu a po nich płaskie bomby zarówno z fh i bh, kapitalne agresywne returny spychające od razu do defensywy. W zasadzie w chwili obecnej cięzko jest się przyczepic do jakiegoś elementu. Oby tak dalej bo wtedy finał szykuje się znakomity.

To wszystko zebrane razem pozwala sądzić że dziś w tym meczu będzie szybkie 2-0.

R
The worm
The worm
R Offline
Moze to slabszy dzien Justyny, ale po tym co widzialem dzis w obu polfinalach upewnilo mnie co do wczorajszej tezy, ze jutro nalezy zainwestowac troche grosza w Sharapova

Ana <3
Ana <3
dawno nie widziałem tak słabego spotkania w wykonaniu Justyny. Słabszy dzień z pewnością...ale Maria jutro nie bez szans.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Mimo wszystko jutro ja stawiam na henin. Ciekawe tylko jakie teraz kursy wystawia buki, bo jak mniej niz 1,4 to nie ma co tego grac. Moze henin i miala slabszy dzien, ale Sharapova tez nie zagrala jakos szczegolnie wyjatkowo i gdyby grala z ivanovic a nie z chakvetadze (tak, wiem ze w tym przypadku to niemozliwe wink )to wydaje mi sie ze mialaby z nia wieksze problemy niz belgijka. Dlatego na jutro henin 1 smile

N
newbie
newbie
N Offline
kursy sa juz dawno i to nie jest juz ciekawe

szarapowa wygra

R
The worm
The worm
R Offline
Originally Posted by xqwzts
Mimo wszystko jutro ja stawiam na henin. Ciekawe tylko jakie teraz kursy wystawia buki, bo jak mniej niz 1,4 to nie ma co tego grac. Moze henin i miala slabszy dzien, ale Sharapova tez nie zagrala jakos szczegolnie wyjatkowo i gdyby grala z ivanovic a nie z chakvetadze (tak, wiem ze w tym przypadku to niemozliwe wink )to wydaje mi sie ze mialaby z nia wieksze problemy niz belgijka. Dlatego na jutro henin 1 smile

przeciez grala z ivanovic w grupie i poszlo jej gladziej niz henin

U
u Offline
old hand
u
old hand
U Offline
Ja myślę, że jutro dziewczyny zagrają 3 sety. Każda z nich będzie się starała wygrać. Jakby nie patrzeć Maria to były numer 1 i mimo słabszego sezonu (głownie z przyczyny urazów) z całą pewnością nie zapomniała jak się gra.

Ile setów będzie granych? 3 sety 2.10

Ana <3
Ana <3
OnCourt daje 100% na Justynę laugh no nic. wszystko jasne.

S
veteran
veteran
S Offline
Po tym co wszyscy widzielismy w dotychczasowych pojedynkach wielkim błedem moim zdaniem jest niezagranie na Sharapova. Po tak fantastycznym kursie mamy mecz gdzie obie tenisistki maja równe szanse na wygranie
Nie wiem moze sie myle i jutro przegram troszke kaski ale Sharapova gra jak za swoich najlepszych czasów i jutro udowodni to wygrywajac z Belgijka:)

pozdrawiam

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Po dzisiejszych pojedynkach oczywiście większe wrażenie zrobiła na nas Sharapova ale nie zapominajmy, że Chakvetadze nie dorasta do pięt Ivanovic w klasie gry. Chakvetadze to taka płaczka, że gdy jej nie wychodzi to wali po autach i w ogóle w porównaniu do Serbki, którą błędy oczywiście też deprymują ale wpływają bardziej mobilizująco niż szkodząco smile Henin oczywiścioe zagrała słabszy mecz ale go wygrała jak to mówią komentatorzy eurospostu nie sztuką jest wygranie gdy się gra dobrze jak w przypadku meczu z Bartoli ale sztuką jest wygrać jak się gra źle w dzisiejszym meczu z Ivanovic. Sharapova o dziwo mimo braku gry w turniejach przed tym jednymz największych wydarzeń w seoznie prezentuje się bardzo dobrze, miała ona małe załamania formy ale ogólnie prezentuje bardzo równą grę. Zgadzam się ze zdaniem poprzednika, że przy takich kursach gdzie szanse naprawę rozkładają się po równo no może z małym wskazaniem na Henin tak z 60 % grzechem byłoby nie zagranie tego. Ja jednak oprócz grania na Sharapova dla podpórki zachęcam do gry na dokładny wynik 2:1 dla Henin. Bo jeżeli Henin ma wygrać to raczej 1 seta straci .Dlatego w przypadku wygranej Henin mamy zwrot,a gdy wygra Sharapova duży zysk oczywiście zależne jest to od stawek i tego co jeszcze dodamy. Rosjance jak widać wyszło na dobre dłuższe rozstanie z tenisem i ma ona duże szanse na zwycięstwo w jutrzejszym finale dlatego "COME ON SHARAPOVA" smile

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by kobay
przeciez grala z ivanovic w grupie i poszlo jej gladziej niz henin
tak, ale mialem na mysli dyspozycje dnia. Nie wydaje mi sie, ze dzis wygralaby z nia tak gladko jak wtedy. No ale to baby (cioty i te sprawy) to wszystko sie moze zdarzyc laugh

ja tam zostaje przy swoim i jutro henin 1 tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tenis Justine Henin - Maria Sharapova 1 (7/10)
No i mamy oto zakończenie kobiecego sezonu tenisowego. Zwyciężczyni Roland Garros i US Open, Justine Henin, zagra finalistką Australian Open, Marią Sharapovą. Obie zawodniczki w drodze do finału nie przegrały żadnego meczu, co dowodzi tego, że rzeczywiście mamy tutaj do czynienia z najlepszymi tenisistkami na świecie. Zacznijmy od Belgijki, która początek sezonu miała stracone przez kontuzję. Mimo owej kontuzji bilans gier ma porażająco imponujący - nie licząc madryckiego turnieju, zagrała w 13 turniejach, z czego aż 9 wygrała! Więcej? Nie ma problemu. Po porażce w półfinale Wimbledonu od razu przeniosła się na korty twarde. I właśnie od czasu Wimbledonu nie przegrała jeszcze ani jednego meczu! A rozegrała już 24 spotkania! Jakby tego było mało, to z tych 24 wygranych aż 22 odbyły się bez straconego seta. To wszystko mówi chyba samo za siebie. I jak tu teraz znaleźć argumenty przemawiające za Rosjanką? Chyba jedynym jest aktualna forma Marii, która w Madrycia gra naprawdę bardzo dobry turniej, ale czy to starczy na rozpędzoną do maksymalnych granic Justine Henin? Moim zdaniem raczej nie, a w każdym razie kursy zachęcają, żeby grać na Belgijkę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moim zdaniem najlepszym typem na ten mecz jest +1.5 seta na Maryśke i handi over np 22.5 gema.
Marysia w formie i będzie mysle 3setowy mecz. smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Justine Henin vs Maria Sharapova

Typ - Masha +1.5 seta

Na forum widzę zapanował owczy pęd w dzisiejszym meczu na Marię. Początkowo niewiele osób w nią wierzyło, teraz jest typowana do sprawienia dużej niespodzianki, jaką było by pokonanie Henin. Idę dzisiaj z tłumem wink Wcześniej pisałem, że w meczu z Hanti jest niepowtarzalna okazja łatwo zarobić na Mashy, po świetnym kursie. Myliłem się - można było to zrobić jeszcze w meczach z Kuzą i Aną. Szkoda, że nie poszedłem za ciosem. Dzisiaj, jednak wielki finał i po tym co prezentuje Sharapova w tym turnieju, ma ona duże szanse. Wielki głód gry, a zarazem pewność uderzeń. Szczególnie po tym co wczoraj pokazała Justine, czyli fatalny serwis i przestoje w grze. Mimo tylu sukcesów, Bejgijka pokazuje też ludzkie oblicze i popełnia trochę błędów związanych z nerwowością. Trzeba mimo wszystko przyznać, że poza tym wczorajszym występem, JuJu robiła z rywalkami co chciała, a Bartoli wprost wbiła w kort.
Dzisiaj w tym turnieju, który generalnie zawiódł poziomem spotkań, spotykają się dwie zawodniczki, które były dwa poziomy ponad pozostałymi. Myśle, że czeka nas pasjonujący finał, który wynagrodzi, to co działo się dotychczas. Będzie to trzysetowa walka, emocjonująca do samego końca. Dlatego typ, że Maria ugra tutaj seta wydaje się być optymalny.

[Linked Image]

COME ON MASHA ! smile

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka), 3,166 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,776
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025