Mi też to się nie podoba. Jakieś takie sztuczne to i nie śmieszy mnie co powinno być głównym zadaniem takiej kreskówki. Dla mnie Włatcy móch to nieudana polska odpowiedź na South Park, który rządzi u mnie w rankingu kreskówek.
mi sie tam podoba ten serial , wszystkie odcinki obejrzalem fajny serial moim zdaniem . Wg. mnie trzeba miec poczucie humoru zeby to sie podobalo . Obejrzyjcie sobie np: odcinek móndial , jak maslana obstawia wyniki meczow hehe , ze 100 zl pomnozyl do 6400 a potem poszlo allin ze czesio strzeli 100 bramek no i slynne juz iskra opole ja iskre w d... p... moim zdaniem fajna bajeczka najlepsi to czesio , maslana , miś przekliniak , półkownik i ten pijak
nie ogladam i nie lubie i wkurzaja mnie ludzie nasladujacych pajacow z tej "kreskowki"
nie wiem czy lubie bo nie ogladam ale podobnie jak yaaho draznia mnie tacy ludzie , gdy widza ze nie kumam to ze zdziwieniem " no nie ogladasz włatcy móch ???? ( i to ludzie po 30tce <szok> ) moze yaaho my jacys trefni jestesmy
Aha i że niby dzieci oglądają... pewnie że oglądają bo jakoś mi ciężko sobie wyobrazić, że rodzice im zabraniają, ale pamiętajcie, że Włatcy Móch to BAJKA DLA DOROSŁYCH!
Hmm, gdzieś tam słyszałem że producent odniósł spory sukces komercyjny i jest sporo chętnych zagranicznych telewizji do zakupu odcinków. Osobiście oglądałem tylko Mundial, momentami całkiem zabawne
widze, ze "bajka" dla doroslych wzbudza sporo kontrowersji... pomimo, ze mam 30 na karku dla mnie serial jest SUPER. obejrzalem wszystkie odcinki i z utesknieniem czekam na kolejne. mam dwie ulubione postacie: czesia i misia przekliniaka .