Czasami ogladam, ale w przeciwienstwie do wszystkich nie moge patrzec na czesia. Najgorszy bohater kreskowki. Najlepszy jest Marcel i miś i ten gruby najwiekszy kozak co ciagle nosem zaciaga
Pewnie, ze lepszy. Przynajmniej odwoluja sie do wydarzen na swiecie
i pobili rekord świata w ilośći przekleństw w bajce pełnometrażowej ponad 300 z dużym obkładem pamiętam bo kiedys dostałem księge rekordów guinessa wszystko co zagramaniczne to musi być lepsze a jak już jest z ameryki to wogóle... ehhhhh
i pobili rekord świata w ilośći przekleństw w bajce pełnometrażowej ponad 300 z dużym obkładem pamiętam bo kiedys dostałem księge rekordów guinessa wszystko co zagramaniczne to musi być lepsze a jak już jest z ameryki to wogóle... ehhhhh
tutaj rowniez odnosza sie do wydarzen na swiecie!! np. tydzien przed wyborami w Polsce byl odcinek pt.: "kosmata demokracja", ktory nawiazywal do wyborow, ojciec Anusiak startowal z listy bialo-czerwonych krawatow !! podobnych przykladow jest wiecej...
No bo Anusiaka starszy to jest Lepper taki maly ot ;P Co do kreskowki to jej glowna zaleta sa teksty pomijajac Czesia to Marcel z panem pulkownikiem wymiataja Ogolnie trzeba ogladnac od poczatku zeby dopiero zalapac kreskowke.
No i co, ze pobili rekord, nie wyobrazam sobie Cartmana bez slow ty jebany Zydzie, czy Kylie po smierci Kennego wy sk***... Nie wszystko co zagraniczne jest lepsze, ale zobacz ile dobrych produkcji polskich powstalo w ostatnich latach
Pokazuje polskie realia i trudno zeby przerastala south park bo to jest kreskowka ktora zna caly swiat a Wlatcy sa nastawieni na nasz ojczysty rynek watpie zeby wiekszosc obcokrajowcow zna polskie realia