Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
#1769578 12/11/2007 00:30
M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Za onet.pl

"Tragicznym błędem" nazwał szef policji w Arezzo we Włoszech zabicie 26-letniego kibica klubu Lazio, który zginął od policyjnej kuli w czasie starć z sympatykami Juventusu w punkcie restauracyjnym przy autostradzie.
Szef tamtejszej policji wyjaśnił, że funkcjonariusz, który oddał strzał w stronę mężczyzny "interweniował, by przepychanki między dwiema grupami kibiców nie doprowadziły do poważnych konsekwencji".

Tragiczna śmierć kibica, didżeja spod Rzymu, który był zaprzyjaźniony z piłkarzami Lazio, doprowadziła w niedzielę w kilku włoskich miastach do starć radykalnych kibiców i chuliganów z policją. W wielu miejscach funkcjonariusze pilnujący stadionów są obiektem wyjątkowo brutalnych ataków. Do poważnych zamieszek doszło między innymi w Bergamo.
Mecz Lazio z Interem, na który jechał do Mediolanu zabity kibic, został odwołany.

Pozostałe mecze Serie A na znak żałoby rozpoczęły się 10 minut później. Piłkarze i sędziowie mają na rękach czarne opaski.

niech mi ktoś to wytłumaczy, bo nie rozumiem: walczymy z chuligaństwem na stadionach, tak ? tak. robimy wszystko, żeby sport wygrał z chuligaństwem, tak ? tak.
to dlaczego mecze zaczęły się 10 minut później ? z jakiej racji zawodnicy grają z czarnymi opaskami ?
żeby uczcić śmierć jednego debila, wandala, chuligana, który dostał kulkę, bo napierdzielał innego oszołoma ? przecież to jest kpina ! parodia ! jeden idiota został ważniejszy niż wszystkie dzisiejsze mecze ?! przecież to jest jawne pokazanie chuliganom, że są ważniejsi od sportu ! to jest zachęcanie ich do rozrób i bójek ! i niech nikt mi nie pisze, że to był porządny chłopak, z dobrej rodziny, dobrze wychowany i że znalazł się tam przypadkiem, bo już mi sie robi niedobrze na samą myśl o takich tekstach puke dziwne, że zawsze giną ci niewinni i bezbronni :/

a dlaczego mecz inter - lazio został odwołany ? bo się bali rozróby na stadionie ? kolejna kpina z zawodników i NORMALNYCH kibiców !
a najlepsze jest to, że media jako pierwszą informację sportową będą podawać właśnie tą. a ja się pytam: po co ? żeby wzbudzić agresję u innych chuliganów ? żeby teraz inni wyszli i zaczęli napierdzielać się z policją ?
koniec, bo za chwilę puszczą mi nerwy i jeszcze jakieś ostrzeżenie może trafić do kieszeni...

Bonus: Unibet
C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by majner
Za onet.pl

[b][
Szef tamtejszej policji wyjaśnił, że funkcjonariusz, który oddał strzał w stronę mężczyzny "interweniował, by przepychanki między dwiema grupami kibiców nie doprowadziły do poważnych konsekwencji".

i]
pierdolony palkarz
tego fujary sie baly odwolujac mecze,

Pooh-Bah
Pooh-Bah
lazio irriducibili
Nikt nie wie jak bylo, za mlodego jak jeszcze na mecz zcasem poszedlem i nieraz idac ulica,nagle zaczelo sie robci zamieszanie,ani pojsc w prawo ani w lewo i w tym momencie dostaje kulke i jestem bandyta i debil:/Lepiej poczekac na dokaldne informacje. A co do p-rzekladania meczow to rzeczywiscie lekkie przegiecie

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Zostaw mamuta smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by czubek
Za onet.pl

[b][

i]
pierdolony palkarz
tego fujary sie baly odwolujac mecze,

fajny masz nick grin

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Za onet.pl

"Tragicznym błędem" nazwał szef policji w Arezzo we Włoszech zabicie 26-letniego kibica klubu Lazio, który zginął od policyjnej kuli w czasie starć z sympatykami Juventusu w punkcie restauracyjnym przy autostradzie.

Tragiczna śmierć kibica, didżeja spod Rzymu, który był zaprzyjaźniony z piłkarzami Lazio, doprowadziła w niedzielę w kilku włoskich miastach do starć radykalnych kibiców i chuliganów z policją. W wielu miejscach funkcjonariusze pilnujący stadionów są obiektem wyjątkowo brutalnych ataków. Do poważnych zamieszek doszło między innymi w Bergamo.
Mecz Lazio z Interem, na który jechał do Mediolanu zabity kibic, został odwołany.

Pozostałe mecze Serie A na znak żałoby rozpoczęły się 10 minut później. Piłkarze i sędziowie mają na rękach czarne opaski.

niech mi ktoś to wytłumaczy, bo nie rozumiem: walczymy z chuligaństwem na stadionach, tak ? tak. robimy wszystko, żeby sport wygrał z chuligaństwem, tak ? tak.
to dlaczego mecze zaczęły się 10 minut później ? z jakiej racji zawodnicy grają z czarnymi opaskami ?
żeby uczcić śmierć jednego debila, wandala, chuligana, który dostał kulkę, bo napierdzielał innego oszołoma ? przecież to jest kpina ! parodia ! jeden idiota został ważniejszy niż wszystkie dzisiejsze mecze ?! przecież to jest jawne pokazanie chuliganom, że są ważniejsi od sportu ! to jest zachęcanie ich do rozrób i bójek ! i niech nikt mi nie pisze, że to był porządny chłopak, z dobrej rodziny, dobrze wychowany i że znalazł się tam przypadkiem, bo już mi sie robi niedobrze na samą myśl o takich tekstach puke dziwne, że zawsze giną ci niewinni i bezbronni :/

a dlaczego mecz inter - lazio został odwołany ? bo się bali rozróby na stadionie ? kolejna kpina z zawodników i NORMALNYCH kibiców !
a najlepsze jest to, że media jako pierwszą informację sportową będą podawać właśnie tą. a ja się pytam: po co ? żeby wzbudzić agresję u innych chuliganów ? żeby teraz inni wyszli i zaczęli napierdzielać się z policją ?
koniec, bo za chwilę puszczą mi nerwy i jeszcze jakieś ostrzeżenie może trafić do kieszeni...

czyli twoim zdaniem policjanci powinni rostrzeliwać wszystkich, jak leci ? pieprzony hitlerowiec

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
o masz, wala sie na ulicy to strzelac na slepo. Mam w dupie kto dostanie. Nikt przypadkiem nie natrafil sie na zadyme, latwo mozna ja ominac. A idiotow tylko jednym sposobem mozna wyplenic.

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Strzelając i zabijając ?

Gratulacje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzę że co niektórym to w głowach się popierdoliło

H
$
$
H Offline
Originally Posted by polskignom
o masz, wala sie na ulicy to strzelac na slepo. Mam w dupie kto dostanie. Nikt przypadkiem nie natrafil sie na zadyme, latwo mozna ja ominac. A idiotow tylko jednym sposobem mozna wyplenic.

weś sie wlalnij i pomysl co napisales ?

a mecz odwołany raczej z powodu strachu przed zemstą kibiców na który zmierzał ten kibic, a na pewno jego koledzy zrobili by policji niezłe piekło... czemu opaski itd... ? bo zginął niewinnie człowiek... on nie strzelał z broni do nikogo i to nie powód na odebranie życia... nie ma takie powodu
to jak ktos pisze jak u góry to ręce opadają

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
U nas niestety pudluja frown

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
morderca

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tak to prawda, kac to morderca wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Powiedzialbys to ojcu dziewczynki po tym jak policjanci strzelili jej w oko po meczu Motor - Avia...

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
nie wiadomo jak bylo dokladnie wiec po co sie rozpisywac

dla mnie najwiekszym przegieciem (w polsce) tego typu to bylo zabicie przemka za przejscie na czerwonym swietle frown

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
spoleczenstwo nie jest wyrozumiale dla takich 'kibicow', wiekszosc chce aby strzelac z ostrej amunicji.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Haz$

weś sie wlalnij i pomysl co napisales ?

rece opadaja jak ktos pisze weŚ.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Kylo

Powiedzialbys to ojcu dziewczynki po tym jak policjanci strzelili jej w oko po meczu Motor - Avia...

czy policja sama sie na ta rozrobe prosila? Policja rzucala ceglami? Powiedzialbym...i jeszcze pogratulowal Ojcu wybrania bardzo dobrego miejsca na trybunach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najprostsze pytanie: polskignom regularnie chodzisz na mecze?

Jeśli nie to nie wiem po co sie udzilasz. Nie trudno oberwać na wyjeździe gazem po oczach za nic, gdy inteligentny inaczej policjant wpuszcza gaz do każdego przedziału. Jeszcze im ostrą amunicje dać i będzie swietnie.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Fro_Lech
Strzelając i zabijając ?

Gratulacje.

Lepiej, zeby zostal zabity przez policje niz wsadzil noz kibicowi rywala.

Korzysci jest wiele:

1) policja zyska posluch, ktos sie zacznie bac
2) zmniejszy sie odsetek zabojstw pomiedzy kibicami

dzieki za gratulacje, lubie jak ktos docenia moje pomysly.

Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, Akhu, bukma, rymoholik, Kretol, aker), 4,454 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,542
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026