Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Lupus nie umówię się z Tobą smile

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Pierniczek

a kto by tam chcial z takim przydupasem grin

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

ja nie faja, wiec zle trafiles.
Ale jest odpowiedni temat na forum do wklejania fot i jakos nie pamietam bym widzial tam Twoje.
A moze po prostu sie boisz? crazy

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by Experto
Originally Posted by hanele
[quote=Gib01]To co jestesmy umowieni? grin
To w koncu na to piwo czy na drinka? tongue

pozdro gib01
Piwa nie piję a drinka na pewno wolałbyś z Kimś innym smile
No i nie umawiam sie z nieznajomymi grin

Z nieznajomymi.. zawsze mozna sie poznac.. laugh zart tongue

Originally Posted by Experto
fotka Giba z avatara jest sprzed roku, wiec teraz lepiej wyglada wink

Oj kolego ..nie dosc ze caly czas Rysio mi plaskacze sprzedaje to Ty mnie jeszcze postarzasz... mad laugh laugh laugh

ale fotke mogla by nieznajoma kolezanka zdjecie wkleila to bym sie nie obrazil tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Myślę shane, ze nikt się nie podnieca, to po prostu ludzka ciekawość. A dama, która udziela się w tym temacie boi się umieścić swoje zdjęcie. Ot cała filozofia.

No nie wiem czy taka ciekawość. Oczywistym jest, że pisząc na forum bukmacherskim ma się kontakt tylko z facetami, więc każde pojawienie się kobiety na takowym forum wzbudza pewne zainteresowanie. W każdym drzemie ciekawość, z tym się zgodzę, ale na pewno jest w tym coś więcej. Wystarczy spojrzeć ile osób poprosiło ją o to zdjęcie, a niektórzy chyba nawet nie raz. Daję głowę sobie uciąć, że jakby hanele wkleiła tu swoje zdjęcie i byłoby ono atrakcyjne to ta ogólnie pojęta ciekawość przerodziłaby się w kilkanaście PW na jej skrzynce odbiorczej smile Tak, więc niektórym samo zaspokojenie ciekawości by nie wystarczyło wink

:PIWO:

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by lupus

ja nie faja, wiec zle trafiles.
Ale jest odpowiedni temat na forum do wklejania fot i jakos nie pamietam bym widzial tam Twoje.
A moze po prostu sie boisz? crazy

Ale jesteś poważny...relax smile Co do tego czy sie boję, to wierz mi, ze ja sie w ten sposób sprowokować nie dam smile pzdr

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja nie mam zamiaru Cie do tego zachecac, osobiscie mam to gdzie, ale chcac zdjecie hanele, daj tez i swoje.
Wymagasz czegos od kogos, a sam nic nie dajesz w zamian.

Nie masz jaj i tyle.

EOT piwo

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ja nie mam zamiaru Cie do tego zachecac, osobiscie mam to gdzie, ale chcac zdjecie hanele, daj tez i swoje.

Nie masz jaj i tyle.

EOT piwo

Już Ci mówiłem, że szczeniackimi prowokacjami nic u mnie nie zdziałasz smile Jestem z pewnym siebie facetem. Dla mnie facet, który posiada jaja nie musi umieszczać swoich zdjęć w necie, aby się w ten sposób dowartościować. Widocznie mamy inne poczucie męskości. Ja jestem ze swoim szczęśliwy, mam nadzieję, ze Ty ze swoim też. pzdr

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
nie ma szans aby dziewczyna tutaj wkleila fotke, wydrukowalibyscie i co by sie tam dzialo z jej zdjeciem laugh

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by shane
Myślę shane, ze nikt się nie podnieca, to po prostu ludzka ciekawość. A dama, która udziela się w tym temacie boi się umieścić swoje zdjęcie. Ot cała filozofia.

No nie wiem czy taka ciekawość. Oczywistym jest, że pisząc na forum bukmacherskim ma się kontakt tylko z facetami, więc każde pojawienie się kobiety na takowym forum wzbudza pewne zainteresowanie. W każdym drzemie ciekawość, z tym się zgodzę, ale na pewno jest w tym coś więcej. Wystarczy spojrzeć ile osób poprosiło ją o to zdjęcie, a niektórzy chyba nawet nie raz. Daję głowę sobie uciąć, że jakby hanele wkleiła tu swoje zdjęcie i byłoby ono atrakcyjne to ta ogólnie pojęta ciekawość przerodziłaby się w kilkanaście PW na jej skrzynce odbiorczej smile Tak, więc niektórym samo zaspokojenie ciekawości by nie wystarczyło wink

:PIWO:
Masz rację Shane...
Miło mi, ale uwierzcie mi że nie to było i jest moim zamiarem, abym szukała tutaj tego typu znajomości. Tak przy okazji weszłam w ten temat i na tyle na ile mogłam chciałam coś zasugerować rozdartym uczuciowo, bo kobiety to tez ludzie a nie "najlepsze przyjacółki człowieka" wink
Jestem przede wszystkim przeciwna ekshibicjonizmowi w internecie. Przykro mi, ale tak zostałam wychowana. Zdjecia to dla mnie po prostu sprawa osobista i nie widzę potrzeby ich wklejania. Nie zależy mi na tym, a poza tym nie jestem osobą publiczną.
Pozdrawiam

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline

Nie masz jaj i tyle.

EOT piwo

Już Ci mówiłem, że szczeniackimi prowokacjami nic u mnie nie zdziałasz smile Jestem z pewnym siebie facetem. Dla mnie facet, który posiada jaja nie musi umieszczać swoich zdjęć w necie, aby się w ten sposób dowartościować. Widocznie mamy inne poczucie męskości. Ja jestem ze swoim szczęśliwy, mam nadzieję, ze Ty ze swoim też. pzdr

Powinno być "zbyt pewnym siebie facetem" a tak wyszło nieco gejowo laugh laugh laugh

Luc Nilis
Luc Nilis
Pierniczek chcesz o tym pogadac ? ja wprawdzie nie mam doswiadczenia w takich zwiazkach ale jako cie z tego wyciągne... mam fajne znajome wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Cobra
Pierniczek chcesz o tym pogadac ? ja wprawdzie nie mam doswiadczenia w takich zwiazkach ale jako cie z tego wyciągne... mam fajne znajome wink

Poradzę sobie smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Biszop albo Experto wytlumaczcie Pierniczkowi na czym polega idea tematu Pokaz swoja fote (czy jakos tak), bo chlopak cos nie lapie laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
hanele a Ty na pewno jesteś kobietą? tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Adammm

Wczoraj chyba byla grin

H
veteran
veteran
H Offline
Dajmy sobie juz z tym spokój.
Lubie bukmacherkę, ryzyko, hazard i to się liczy a reszta jest milczeniem.
Poza tym mysle, ze kobiet jest tutaj wiecej...

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Kylo

Wczoraj chyba byla grin
grin

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Biszop albo Experto wytlumaczcie Pierniczkowi na czym polega idea tematu Pokaz swoja fote (czy jakos tak), bo chlopak cos nie lapie laugh

wrzuc swoja mistrzu, wtedy bedziesz mogl dyskutowac wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przecież wrzucał.

Strona 11 z 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, rafal08, Akhu, Sensei, rymoholik, kamel, Szuman), 2,985 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,263
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025