Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MaSha Lover
MaSha Lover
http://img231.imageshack.us/img231/9937/moplb7.jpg laugh

A Seedorf dzisiaj jako jedyny nie założył czarnej opaski na meczu Milanu, pozniej przerwanym z resztą wink

”Nie wiedziałem kogo to dotyczy. Zdecydowałem nie łączyć się w ten sposób z kimś mi zupełnie nieznanym. W innych przypadkach, jak chociażby brata Kaladze, piłkarska federacja oraz Lega Calcio nie zrobiły nic. Nie znałem tego człowieka, ani nie miałem informacji na temat całego zdarzenia.” „Piłka nożna przegrała po raz kolejny. Wyjście z sytuacji? Osoby, które zawiniły powinny ponieść karę.”

smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

weźcie zamknijcie lepiej ten temat bo sie niedobrze robi jak czytam wpisy wszechwiedzących maminsynków co raz w życiu na meczu byli i to w dodatku u siebie laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ajjj... ja już na mecze przestałem chodzić u siebie jak i na wyjazdy jeździć. Do policji nic nie mam, nigdy nie miałem. Jasną sprawą jest to, że w każdym stadzie znajdzie się czarna owca. To wsród kibiców, policjantów, księdzy czy innych społeczności.

Napiszę jeszcze raz to co kiedyś napisałem. Jak tak policji nienawidzicie to ciekaw jestem co byście zrobili gdyby instytucję tą zlikwidować. Po 2 dniach skomlelibyście aby policja wróciła jak najszybciej na ulice smile

Jestem jak najbardziej za eliminacją wszelkiego zagrożenia ze stadionów. Są to miejsca powiedzmy kultu, powinny być przyjazne i bezpieczne dla społeczeństwa.

stop przemocy stadionowej w każdym wydaniu.

Pozdrawiam i bez ofensywy proszę smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
*księży - miało być.

P
stranger
stranger
P Offline
Przyglądam się dyskusji i zarejestrwałem na forum, jestem policjantem i wybiłbym te wszystkie ku..rwy, kibiców uważam za jeb...ane ściwerwo, rozstrzelać to skur.wysyń...stwo, banda ku..tasów kochająca klub laugh Trzeba być idiotą. Rozstawić pod ścianą i rozstrzelać.

B
addict
addict
B Offline
"u o matko s corkom", za to Ty jestes sola tej ziemi, kimkolwiek jestes :|

H
$
$
H Offline
police ? raczej 13latek piszący na lekcjach w zeszycie chwdp grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
milicja też potrafi prowokować , ostatnie dwa mecze na Olimpijskim i powrót tramwajem , małolaci troche pośpiewali poskakali w tramwaju i to się białym kaskom nie spodobało , oczywiscie puscili gaz i zaczeli machać pałkami nie patrząc czy biją małolata czy ojca z dzieckiem .

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
jeszcze jeden przykład wracamy z Legnicy z meczu przyjaźni zadowoleni po wygranej , jeden chłopaczek coś sie policji nie spodobał to zanim go wyprowadzili to napuscili gazu do wagonu tak ze jednemu koleżce aż krew z oczu leciała a połowa płakała i co z tego że nikt się nie awanturował puke

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
O co chodzi z tym kochaniem klubu? Moze mi jakis kibic wyjasnic jak kocha sie ten swoj klub, bo nie wiem o co biega, jakie to uczucie? laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline

popatrzcie na tego goscia

ok 2:20

ja mam kastet i taką pałkę FAJNĄ, METALOWĄ

jezu

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Adammm

laugh laugh laugh

Przech.uj Urban by sie nie powstydzil laugh

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Experto
O co chodzi z tym kochaniem klubu? Moze mi jakis kibic wyjasnic jak kocha sie ten swoj klub, bo nie wiem o co biega, jakie to uczucie? laugh

Platoniczne zapewne laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah

Klub ma Cię najczęściej głęboko w d.. a Ty za niego możesz przypłacić życiem.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Nie klub a działacze jak coś , klub to dużej częscie kibice bo bez nich nie ma atmosfery na stadionie , oni płacą za bilety , oni kupują pamiątki , oni jeżdżą wszędzie ze swoją drużyną . Piłkarze , działacze się zmieniają a kibice zawsze są przy klubie , nie ważne czy Liga mistrzów czy 3 liga .

Kibice często od małego przez ojca czy dziadka są uczeni miłości do danego klubu i szacunku do jego historii i legend . Często na mecz jakiegoś klubu trafiasz przypadkiem bo wzieli cie starsi koledzy z podwórka . I odrazu zakochujesz się w atmosferze na stadionie , w stylu gry tej drużyny i już sobie nie wyobrażasz życia bez tego . Staje się to dla ciebie stylem życia .
To jest po prostu pasja , ktoś kto tego nie czuje poprostu tego nie rozumie i to wyśmiewa . Jak już wspomniałem klub to w dużej mierze kibice więc ta miłośc objawia się przede wszystkim we wspólnym dopingu , wyjazdach , tworzeniu atmosfery na meczach , wspieraniu piłkarzy . I nie ważne czy są na szczycie 1 ligi czy grają w 3 lidze . Jesteś na każdym meczu i zdzierasz gardło bo wierzysz w swój klub , kochasz go , wspierasz i dla niego się poświęcasz jak to w miłości .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
troche OT ale..
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4665348.html
ale sie uwzieli na Jage, juz cisna z kazdej strony laugh puke

Originally Posted by [T
-error]

Platoniczne zapewne laugh

Słowo fanatyzm widzę jest wam obce widzę. Na pewno FETUJECIE KAKE Co tydzień przed TV i jest wam dobrze. bez odbioru

G
stranger
stranger
G Offline
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gambling87
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań.

umarłem laugh
no tak chodza na stadion bo ich sie zmusza zadne tam zainteresowanie czy cokolwiek innego grin hahah

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcel
Kibice często od małego przez ojca czy dziadka są uczeni miłości do danego klubu i szacunku do jego historii i legend . Często na mecz jakiegoś klubu trafiasz przypadkiem bo wzieli cie starsi koledzy z podwórka . I odrazu zakochujesz się w atmosferze na stadionie , w stylu gry tej drużyny i już sobie nie wyobrażasz życia bez tego . Staje się to dla ciebie stylem życia .
To jest po prostu pasja , ktoś kto tego nie czuje poprostu tego nie rozumie i to wyśmiewa . Jak już wspomniałem klub to w dużej mierze kibice więc ta miłośc objawia się przede wszystkim we wspólnym dopingu , wyjazdach , tworzeniu atmosfery na meczach , wspieraniu piłkarzy . I nie ważne czy są na szczycie 1 ligi czy grają w 3 lidze . Jesteś na każdym meczu i zdzierasz gardło bo wierzysz w swój klub , kochasz go , wspierasz i dla niego się poświęcasz jak to w miłości .

No jasne. Piekniej potrafia jedynie mowic politycy ...

Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, alfa, 11kera11, burbon), 4,028 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,148
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026