Poszukuję namiarów na piosenkę, która leciała dziś o godz. 19.30 w ANTYRADIU... W zwrotce jakoś tak: "rzuciłem picie, rzuciłem życie, teraz tylko praca i szkolenie..."
a refren: "i nigdzie się nie spieszę, wcale nie spieszę się chyba, że napełnić kieszeń, zostanę politykiem ustawię się..."
Polski utwór (co chyba widać po tekście ), taki podchodzący pod reggae...radosna, wesoła nuta.
Poszukuję namiarów na piosenkę, która leciała dziś o godz. 19.30 w ANTYRADIU... W zwrotce jakoś tak: "rzuciłem picie, rzuciłem życie, teraz tylko praca i szkolenie..."
Kojarzy ktoś? Serdecznie proszę o wpisy
Ależ proszę
Habakuk - "Zostanę politykiem"
Namiary na priv i Ci podrzucę.
ależ dziękuję wystarczy mi odsłuchać to na youtube
a ja od roku szukam nutki, która jest bardzo podobna do the drill i dodatkowo jakaś babka tam się wtrąca ktoś ma jakieś pomysły? Poślę piwo kurierem jak ktoś trafi
a ja od roku szukam nutki, która jest bardzo podobna do the drill i dodatkowo jakaś babka tam się wtrąca ktoś ma jakieś pomysły? Poślę piwo kurierem jak ktoś trafi