|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Właśnie listę ID przekazałem do odpowiedniego działu firmy Expekt.com Dziś lub najpóźniej jutro do południa dwie osoby, które zostały wylosowane otrzymają e-mail lub zostaną powiadomione przeze mnie na forum lub na priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To może niech Expekt_Expert powysyła privy, co chłopaki? Bo maile przynajmniej do mnie, nie zawsze dochodzą ;/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Napisze w tym topicu kto wygral. Proste. Po co sie emocjonowac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEz wolalbym zeby tu byl podany zwyciezca, bo moj email podany w expekcie jest nieaktywny, a zmiana go troche trwa.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Michael89 policz dobrze podales odpowiedz jako 11 a kwalifikuje sie pierwsza dziesiatka. To tak na marginesie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze podał jako 10, th0mas nie udzielił poprawnej odpowiedzi na pytanie 5
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Chyba ze nie liczymy Logana, ktory wyslal to tylko na priva. Wiec wtedy sie zgadza  ALe jak go liczymy, to 89 jest 11 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam Oto dwóch szczęśliwców: Logan - ID 10359** dejv - ID: 54314** Gratuluje. Proszę o jak najszybsze skontaktowanie się z supportem: [email protected] podając w treści potwierdzenie danych oraz ID do wysłania przesyłki. Mile widziany także nr telefonu komórkowego. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Naprawde mila niespodzianka, dziekuje i pozdrawiam serdecznie  
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"Z pośród 10 pierwszych poprawnych postow.." A skad mam wiedziec czy Logan napisal poprawnego posta skoro wyslal go tylko na priva ? (tak zazdroszcze bo nigdy konkursy nie wygralem  ) To taki niuans, ale buki zawsze elastycznie traktuja regulamin ktory sami ustalili  Mimo wszystko gratuluje wygranej, moze kiedys tez cos wygram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez nigdy nic nie wygralem w takim konkursie, no oprocz pieniedzy u buka ale to sie nie liczy, kolega kiedys wygral wycieczke do Hiszpanii z teletygodnia  wtedy mu zazdroscilem, dzis pierwszy raz udalo mi sie wygrac,; jak tylko dam rade to pojade na ten mecz, mam nadzieje, ze nie bede zmuszony sprzedac biletow, ehh 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja nie jestem bukmacherem, a "regulamin" i zasady sam układałem. To tak na marginesie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie no spoko wiedzialem ze po moich komentarzach raczej nie bede 'wylosowany' ale skad ja mam wiedziec czy on wyslal do ciebie prawidlowe odpowiedzi, czy priva z zaproszeniem na piwo  Jestem rozgoryczony i nie ukrywam swoich emocji bo nigdy biletow nie wygralem ale regulamin to regulamin nastepnym razem mam nadzieje ze wszystko bedzie zgodne z ustalonymi zasadami  Gratuluje dejv 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Z pośród 10 pierwszych poprawnych postow.." A skad mam wiedziec czy Logan napisal poprawnego posta skoro wyslal go tylko na priva ? (tak zazdroszcze bo nigdy konkursy nie wygralem  ) To taki niuans, ale buki zawsze elastycznie traktuja regulamin ktory sami ustalili  Mimo wszystko gratuluje wygranej, moze kiedys tez cos wygram  true tez zazdroszcze  i rownierz gratuluje
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie no spoko wiedzialem ze po moich komentarzach raczej nie bede 'wylosowany' ale skad ja mam wiedziec czy on wyslal do ciebie prawidlowe odpowiedzi, czy priva z zaproszeniem na piwo  Jestem rozgoryczony i nie ukrywam swoich emocji bo nigdy biletow nie wygralem ale regulamin to regulamin nastepnym razem mam nadzieje ze wszystko bedzie zgodne z ustalonymi zasadami  Gratuluje dejv  Szukasz dziury w całym. Też wysłałem priva, ale to już nieistotne. Gratuluje zwycięzcom 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Sorry ale nie ufam moderatorom. Bo im wystarcza privy do zalatwiania spraw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyslalem privem skrzynke wiskacza dlatego wygralem. A tak na powaznie to priva z odpowiedziami na 100% wyslalem jako drugi. Nigdy jeszcze nic nie wygralem, wiec ciesze sie podwojnie. Trzeba bedzie tylko sobie wolne w pracy zalatwic. Dziekuje sponsorowi 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wyslalem privem skrzynke wiskacza dlatego wygralem. A kto wie  Najpierw ten expertexpekt pisze ze gdzies to wysyla do centrali do losowania a potem tutaj pisze ze "Ja nie jestem bukmacherem, a "regulamin" i zasady sam układałem. To tak na marginesie. " Czyli wolna amerykanka  Miala byc promocja a wyszla amatorka  Tobie nie pogratuluje ale dejvowi jeszcze raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Naprawde nie zalezy mi na Twoich gratulacjach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konkurs zakonczony, temat zamykam, bo robi sie dziwna dyskusja, gratuluje wygranym...a "niektórym" przegranym polecam nauczyc sie przegrywac
|
|
|
Link skopiowany do schowka