|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cobra ja już tu za dużo głupich fot dałem, wiec spasuje bo fotka.pl padnie z takim impetem jak elektrownia w czarnobylu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedys sprobuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cobra ja już tu za dużo głupich fot dałem, wiec spasuje bo fotka.pl padnie z takim impetem jak elektrownia w czarnobylu  wEś NiE sTrAsH 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Szczypior to chyba powinieneś umieścić w odrębnym temacie pt."Moje małe hobby" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cobra ja już tu za dużo głupich fot dałem, wiec spasuje bo fotka.pl padnie z takim impetem jak elektrownia w czarnobylu  wEś NiE sTrAsH  hahaha
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Hagi - czy ty wyżelowany mamisynku zdajesz sobie sprawę, że popełniasz przestępstwo ?
Pewnie nie, bo sprawiasz wrażenie inteligentnego inaczej, ale łamiesz przepisy "Ustawy o prawach autorskich i pokrewnych". z tym sie zgodze. Nie wiem czy o tym wie czy nie ale jest tak jak papisał pixies.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
platynowy czytac nie umiesz?
chyba sie odnioslem do Jego postu i wszystko wyjasnilem.
tyle ode mnie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pixies na wiecej Cie nie stac?
przeprosilem uzytkownika tego i wiem, ze zle zrobilem nie pytajac o Jego zdanie
zabawa miala byc fajna - nie myslalem, ze tu nikt nie ma poczucia humoru - chyba, ze jestescie innej daty - nie wnikam i to mnie nie interesuje Hagi zadna dyskusja nie ma z Toba sensu! a mi sie z Toba gadać nie chce! a co do Twoich przeprosin to sory nie zauwazylem ich(moze cos przegapilem) bo tutaj napewno ich nie znalazlem [ Linked Image] Zastanów sie nad swoim "płytkim umysłem" Tyle w tym temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam
dopiero teraz zauwazylem, ze to Ty
myslalem, ze to ktos inny
moje przeoczenie takze jeszcze raz przepraszam
wogoel nie spojrzalem kto napisal priva
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No nie moge, co za koles.
Az dziw co ta fotka robi z ludzi. Ale wytlumaczenie lepsze mogl wymyslic. Sam profil tez ncizego sobie. Ogolnie dawno sie tak nie usmialem.
PoooZdRofffki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hagi tak samo wklejał tutaj 'swoje' fotki jak jakiś czas temu swoje kuponiki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hagi tak samo wklejał tutaj 'swoje' fotki jak jakiś czas temu swoje kuponiki... pogadaj z terroristem... i wszystko bedzie jasne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh  niezle, niezle  ale ja nie bede tego komentowal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cfffaniaczek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gadałem na ten temat z terroristem wielokrotnie, ostatnio dzisiaj... i jak wszystko było jasne tak cały czas jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że niezłe jaja w temacie. To wklejam moją ulubioną fotkę: http://www.elparaiso.fotka.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"chcialem zobaczy tko przeglada dzial wasze fotki" 13213 tyle ma wyswietlen ten temat to chyba sporo takze przestan sie blaznic koles wrzuciles nie swoija fote i taka jest prawda teraz probujesz zrobic z tego jakas : mega FajNiUtKa ZaBaWe ale brniesz w to go.wno jeszcze bardziej. przyznaj sie do bledu i przestan rtobic z siebie ..... (odpowiednie dopisac  ) bo juz chlopie zenua sie taka zrobila ze brak slow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ładnie się ubawiłem w tym temacie, a pierwszy chyba raz zajrzałem  Przypuszczam, że wielu na forum, których obrzucamy błotem, piszą głupoty, uznajemy za prymitywów, w rzeczywistości są naprawdę fajnymi ludźmi, nigdy nie wiemy kto się siedzi po drugiej stronie.. Tak samo odwrotnie może być, super typer, fajny kolega na forum , fajny moderator, a w rzeczywistości, prosty, zakompleksiony chłopak.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Poczta Onet.pl Start Kraj Świat Gospodarka Nauka Sport Kultura Internet Media Ciekawostki Relacje TV Fotoreportaże Kiosk Blogi
Internet i komputery Inf. wł./di.com.pl/blog.fotka.pl, MFi /11:30
Uwaga na fałszywe strony fotka.pl z wirusem Internauci otrzymują e-maile, których nadawcy podszywają się pod serwis Fotka.pl i rozsyłają e-maile kierujące na fałszywe serwery popularnego serwisu. Po kliknięciu w link, strona do złudzenia przypomina wspomniany serwis.
Jak informuje Dziennik Internautów, po wejściu na podrobioną stronę ukazuje się profil użytkownika Sexy25 oraz ostrzeżenie, że jego przeglądarka ma wyłączoną obsługę Flash.REKLAMA Czytaj dalej Na stronie podany jest także komunikat z prośbą o pobranie i zaktualizowanie Flash Playera w wersji 9.0.47.
- Proszę tego nie robić, to jest wirus - ostrzega w swoim blogu Rafał Agnieszczak, właściciel Fotka.pl. Zamieścił również zrzut ekranowy fałszywej strony.
Najlepiej od razu skasować taki e-mail, bez otwierania go - radzą specjaliści.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|