Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 25 1 2 17 18 19 20 21 24 25
beholder #1779146 15/11/2007 04:20
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by beholder
Natomiast jesli chodzi o druga pare,coz kanarki nie wygraly juz u siebie od dosc dawna wiec...opcja 3 wygranej z oliwiarkami jest mi latwiejsza do uwierzenia,wiec proponowalbym typ 1

Kanarki, mówisz tongue ?

Bonus: Unibet
nivet #1779358 15/11/2007 05:08
B
member
member
B Offline
Mowie kanarki,a orki mam na mysli wink

beholder #1779786 15/11/2007 07:07
enthusiast
enthusiast
Moje typy na dzis sa nastepujace. Nie ukrywam ze w glownej mierze kieruje sie statystykami ale oczywiscie nie tylko:

Columbus - Chicago 1 Columbus seria 4 porazek a Chicago 3 wygranych. Mysle ze Columbus jest na tyle silne ze powinno byc wyzej w tabeli i nastapi zamiana miejsc.

Tampa - Carolina 1 Kusi mnie tu wygrana Tampy Ostatni raz Carolina wygrala niecaly rok temu. Ciezki mecz jednak stawiam na TB.

Vancouver - Edmonton 1 Na temat tego meczu juz sporo powiedziano.

beholder #1779792 15/11/2007 07:10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marian
aha i jeszcze jedno: Ty grasz w jednym buku czy w roznych? bo ja mialbym zamiar grac w jednym (teraz gram w BetGun)

Witam Panów!

Strasznie nie mam czasu i dyskusje szybko przeczytałem bo zaraz wychodze na piwko.
Kolego nie graj w betgunie. Bo możesz obudzić się "z ręką w nocniku". Chodz zaznaczam, że nie wiem jak teraz tam jest. To ja kiedyś tam grałem. A z jakimi efektami to podaje Ci tutaj link:
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1772454#Post1772454

Tam napisałem kilka słów które mogą Ci pomóc w wyborze buka. A właściwie unikncięcia betguna.

A jako, że już coś udało mi się napisać to myślę, że dziś warto pomyśleć o VAN win, Tampa win, zwłaszcza chyba Dallas win. A także under NJD-NYR. Dlaczego tak myślę nie bede pisał bo niestety brak czasu. Szybko lekko dam i uciekam!

Powodzenia panowie!!!

btw. Dziś mam mały zakład z kolegą, że Dallas wygra 2 bramkami... ale tylko o piwo. On jest znawca hokeja ale na bukach nie gra. Ciekawe kto wygra smile

Pozdr

_zvonimir_ #1779827 15/11/2007 07:31
C
stranger
stranger
C Offline
Czytam to forum już od paru miesięcy i myślę że w końcu pora się ujawnić i też zacząć aktywnie typować smile

Na dzisiaj wybieram:
Columbus Blue Jackets vs Chicago Blackhawks
Chicago ma serię 5 zwycięstw bez OT, Columbus z kolei 4 porażki w tym 1 po OT. Najbliższe mecze Chicago Blackhawks zagrają:
@Nashville
@Detroit
@Calgary
@Edmonton
i przynajmniej 1 powinni przegrać w 60'.

1 poziom progresji na L Chicago Blackhawks @2.15 BAH

old hand
old hand
Originally Posted by Cephiros_VII
Chicago ma serię 5 zwycięstw bez OT
5 zwycięstw ale wśród nich widnieje porażka w domu z NAS, zatem mają serie 3 zwyciestw jesli mowa o serii, a bez OT są "już" 12 meczy. Dziś po ogromnym dylemacie ostrożnie na:

Columbus - Chicago 1 (2,15) i OT na zwrot (4,05)

PS. Marian rozkulałeś ten temat grin Dawno nie widziałem takiego poruszenia wink Pozdro

Hans #1779900 15/11/2007 08:44
4
addict
addict
4 Offline
Cos dzisiaj sporo idzie na Columbus smile Rowniez zagram bo warto. Natomiast wiekszosc z was zapomniala o (wedlug mie) najlepszym meczu tej kolejki a mianowicie Tampa kontra Carolina smile Tampa 3 mecze wygrane i mam nadzieje ze szybko nie przerwa tej passy. Wkoncu licze ze trio tak zacznie grac iz o puchar Stanlaya pogramy:) Dalej:) Tampa ostatnimi czasy dobrze pogrywa z Carolina co rozniez przemawia za nimi. We wlasnej hali na pewno urzadza kanonade na bramke gosci. Do tego dochodzi fakt ze Holmqvist w starciachc z carolina ma 1.25 GAA smile Nie tak dawno Tampa wygrala na wyjezdzie 5:1 z Hurricanes i mam nadzieje ze dzisiaj rowniez to zostanie powtorzone smile Tak wiec Vincent smile I reszta do boju marsz smile
TYP: TAMPA 1,1(ot,so)
Powodzenia.

4rest #1779976 15/11/2007 11:27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
4rest bardzo dobrze "wyszukałes" mecz nocki. W 2 ter Błyskawice zdemolowały Huragany! VIni 2 gole, po jednym Vaclav,Martin jeszcze tylko brakuje na tafli Dan'a Boyle'a. Zaraz 3 ter ale nie powinno się nic wydarzyć co mogłoby odebrać 2 pkt Tapmie w 60 min.
Ja chyba przegram zakład z kolegą bo Dallas znowu zawodzi na własnej tafli. Może to jest jakaś wskazówka dla innych, żeby zacząć grać na win Dal w domu. Zerknąć na układ meczów itd. Dziś na win Dallas było ok. 2.40. No ale grają z SJS.

pozdr

Vader #1780687 15/11/2007 21:33
veteran
veteran
Phoenix-San Jose
Dwa ostatnie mecze Kojoty przegrały na wyjeździe właśnie z San Jose - 4:1 i 5:0. Jak na dwumecz, to bilans bramek nie pozostawia wątpliwości na kogo stawiać w tej potyczce. Mój plan gry przeciwko Phoenix był ustalony dużo, dużo wcześniej(w postach wcześniejszych) i nie mam zamiaru na razie nic w tej materii zmieniać i dodawać. Może pojawiać się wątpliwość, czy Rekiny wygrają po raz trzeci, skoro mają w kościach nocny mecz z Dallas, wygrany po OT 4:3, ale mnie to nie rusza.
Typ: 2, X2, (ot+sh)

lemex #1781552 16/11/2007 02:37
Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
witam ponownie:) po wczorajszym "wielkim poruszeniu" postanowilem rozpoczac gre z Wami !!!

a wiec zaczynamy:

1 poziom progresji na W Toronto(ML) --> 2,00
1 poziom progresji na W Pittsburgh --> 2,05
1 poziom progresji na L Nashville(ML) --> 2,35

Marian #1782184 16/11/2007 03:59
J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Wiatam,wczoraj zaczelem grac na L Chicago i udalo sie trafic odrazu.. dzisiaj ponowie ten typ liczac ze w starciu z powracajacym do formy zespolem Nashville, duza role odegra zmeczenie Blackhawks nocna potyczka z Kurtkami... Drugą propozycja jest W Flyers z nie pokonanym od 3 spodkan NY Rengers...

Marian #1782233 16/11/2007 04:08
4
addict
addict
4 Offline
witam ponownie:) po wczorajszym "wielkim poruszeniu" postanowilem rozpoczac gre z Wami !!!

a wiec zaczynamy:

1 poziom progresji na W Toronto(ML) --> 2,00
1 poziom progresji na W Pittsburgh --> 2,05
1 poziom progresji na L Nashville(ML) --> 2,35
Zastanawia mnie Twoj post smile Jaki jest jego cel?? Wydaje mi sie ze lepiej jakbys zalozyl sobie PP i tam podawal poprostu typy suche. Fajnie by bylo jakbys czyms uzasadnil je chociaz smile Chyba ze ja nie rozumiem tego tematu smile Oczywiscie nie chce Cie zniechecac ale kilka slow powinno nie zaszkodzic smile PZDR

4rest #1782414 16/11/2007 04:43
4
addict
addict
4 Offline
Na dzisiaj wybralem sobie jeden mecz. Mianowicie spotkanie Pingwinow z Islanders. Jak zapewne wszyscy wiemy seria porazek Pittsburha trwa juz jakis czas. Warto zaznaczyc,iz dawno w takiej sytuacji hokeisci z tego miasta nie mieli. Crosby uwaza ze gra jego zespolu jest naprawde dobra tylko brakuje postawienia kropki nad i. Obydwa zespoly spotkaja sie poraz pierwszy w tym sezonie i tutaj wierze w Pitty ze zaskocza Wyspiarzy i zapewnia sobie wygrana. Owszem sa mankamenty a mianowicie bramkarz Pittsburgha. Chlopaczyna pozostaje dosc dlugo bez zwyciestwa a GGA ma 4.40. Z drugiej strony Rick ktory dobrze sie prezentuje w bramce. Aha. Pittsburgh powolal na to spotkanie 20 letniego gracza z AHL , ktory juz wystepowal w Pittsburgu aby dolozyc kolejna opcje w Power Play'u i wzmocnic defensywe. Ziomus sie nazywa Kris Letang jesli kogos to obchodzi smile Reasumujac. Mlodziez powinna ucieszyc kibicow swoich dzisiejszej nocy i dlatego typ 1, 1(ot,so). Crosby, Malkin do boju marsz smile

4rest #1782420 16/11/2007 04:44
Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
spoko spoko 4rest Twoja osoba mnie nie zniecheci:)
a zebys sie lepiej poczul to juz Ci pisze dlaczego akurat na te mecze stawiam

Toronto-dwie porazki pod rzad->jesli nie w tym meczu to mysle ze w nastepnych dwoch odniosa zwyciestwo (nastepni rywale to Ottawa i zwnou Boston) Ottawa (choc to moj ulubiony zespol) wieczenie wygrywac nie bedzie !!!

Pittsburgh-cztery porazki z rzedu !!! najwyzszy czas na przelamanie zlej passy !!! w koncu Crosby i spolka maja podstawy zeby daleko zajsc w tym sezonie !!!

Nashwille-ostatnio im za dobrze idzie:) na 6 meczy 5 zwyciestw i tylko jedna porazka po OT !!! jesli nie dzis (bo zawodnicy z Chicago moga byc lekko przemeczeni) to na pewno poniosa porazke w jednym z dwoch meczy z Blusmenami ze St.Luis

4rest wczesniej nie mialem czasu opisywac meczy z waznego powodu !!! wybacz mi moje zachowanie:) pozdrawiam !!!

Marian #1782480 16/11/2007 04:54
4
addict
addict
4 Offline
Nashwille-ostatnio im za dobrze idzie:) na 6 meczy 5 zwyciestw i tylko jedna porazka po OT !!! jesli nie dzis (bo zawodnicy z Chicago moga byc lekko przemeczeni) to na pewno poniosa porazke w jednym z dwoch meczy z Blusmenami ze St.Luis
A to cos dziwnego ze im za dobrze idzie smile Ogladalem ostatnio sporo meczy Nashvilli i ich gra mi sie najbardziej podoba. Graja z glowa , nie robia glupich kar, nie bombarduja bramki tylko strzelaja kiedy jest najlepszy moment. Teraz nie pamietam z kim, ale mieli dwa strzaly w 1 tercji na bramke i dwa gole po 3 minutach gry smile Chicago wczoraj wtopa wczesniej z detroit wlozy sporo zdrowia , wiec nie wiem czy tu dadza rade smile Z blusmenami tez powinni sobie poradzic moim zdaniem ale to juz temat na inny dzien smile PZDR

4rest #1782904 16/11/2007 07:01
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
witam smile

Ryan Miller i spółka z Buffalo staną dziś naprzeciw ekipy Senatorów.
Na 8 meczów w Scotiabank Place w poprzednich dwóch sezonach miało miejsce 6 wygranych gospodarzy i 2 zwycięstwa gości.Bilans bramkowy 36-22.
W regulaminowym czasie gry Szable nbie wygrały od 7 spotkań.
Dziś po takim kursie warto spróbować.
5 poziom progresji na W BUF @ 4.0 3.5j Bwin

Kurs w tej chwili na Buffalo już 4.70 w Bwin, ML natomiast na nich 3.00.
Błędem okazało się zagranie do południa tego, ale cóż i tak w przypadku wygranej gości będę na plusie.

Pittsburgh Penguins v New York Islanders
2 poziom progresji na W PIT @ 2.10 2j Exp

2005-06 season: at Pit
NY Islanders 3, Pittsburgh 2 (SO)
NY Islanders 5, Pittsburgh 4 (SO)
Pittsburgh 4, NY Islanders 3 (OT)
Pittsburgh 6, NY Islanders 1
2006-07 season: at Pit
Pittsburgh 3, NY Islanders 2
NY Islanders 5, Pittsburgh 3
Pittsburgh 7, NY Islanders 4
Pittsburgh 5, NY Islanders 2

Tak wygląda historia z 2 ostatnich sezonów z meczów Pingwinów z Wyspiarzami w Mellon Arena. Bramki 34-25 na korzyść gospodarzy.
Jak będzie dziś ? Przekonamy się już za kilka godzin. Pytanie jakie wypada sobie postawic brzmi: Jak długo jeszcze Penguins mogą osiągać tak słabe wyniki ?

Florida Panthers v Washington Capitals

Panterki w tej chwili mają serię 4 porażek ( ostatnia po OT)
Na swoim placu- BankAtlantic Center nie zwykli często przegrywać z drużyną Stołecznych.
W ciągu ostatnich dwóch lat rozegrali ze sobą 8 meczy na Florydzie z których aż 6 (1 po OT) wygrała ekipa Jacques Martin'a.
2 poziom progresji na W FLA @ 2.05 2j Exp

Los Angeles Kings v Anaheim Ducks
2 poziom progresji na W ANA @ 2.55 2j Bwin

Kaczorki nadal nie zachwycają i dwa dni temu majać z LA w pewnym momencie wynik 3-1 nie potrafili go utrzymać do końca.To świadczy o ich pewnej niemocy, bądź jak kto woli o ich frajerstwie - kolokwialnie mowiąc.
Ja założyłem sobie ich wygrana 60' i do tego będę dążył.

Pozdrawiam.

papa

nivet #1783750 16/11/2007 20:52
veteran
veteran
Vancouver-Minnesota
Orki w 4 ostatnich spotkaniach zdobyły 7pkt, odnosząc wyjazdowe zwycięstwa nad Colorado 4:3, 3:2 nad Calgary i w domu po OT 2:1 ponownie nad Colorado oraz po OT 1:0 przegrali z Edmonton. W meczu z Edmonton posiadali wyraźną przewagę, ale nie potrafili "przekuć" tego na gole i po SH zjechali z lodu z opuszczonymi głowami. Tak niski wynik, to zasługa obydwu "goolie", którzy popisywali się fenomenalnym refleksem i "czysto piłkarskimi" interwencjami. Loungo zaczyna grać na coraz wyższym poziomie i to od niego będzie wiele zależeć.
Minnesota tym meczem zakończy obecną serię(4) wyjazdową, w której przegrali 4:2 w Colorado, 3:2 w Calgary i dzisiejszej nocy wygrali 4:2 w Edmonton. W bramce Minnesoty zagrali dzisiaj obaj bramkarze(Backstrom i Harding), ale nie znam przyczyny tego manewru(na tę chwilę). Minnesota w meczach wyjazdowych wewnątrz Dywizji odniosła tylko 1 zwycięstwo(tej nocy) i raz zagrali OT z Edmonton, które jednak i tak przegrali z Oliwiarkami właśnie. Po 2 razy przegrali w Colorado 3:1, 4:2 i w Calgary 5:3, 3:2. W ubiegłym sezonie Orki miały problemy z Minnesotą u siebie, bo wyniki 2:1, 2:5, 4:3ot i 2:3ot dobitnie świadczą, że rywal ten im "specjalnie nie leży".
Typ:1, 1X, 1(ot+sh)

lemex #1784053 16/11/2007 23:51
4
addict
addict
4 Offline
Akurat meczy Minnesoty nie widzialem , ale mozliwe ze Backstromowi odnowila sie kontuzja pachwiny, bo z tego co wiem to na ten uraz cierpi od poczatatku sezonu.
Jesli chodzi o mecz Vancouver z Edmonton to mozliwe ze Van mialo przewage ale nie przekladalo to sie na jakies grozne strzaly. Mecz byl nudny(najgorszy jaki ogladalem w tym sezonie) i zasluzeniewedlug mnie wygralo Edmonton. Stwarzali grozniejsze sytuacje i nie dopuszczali hokeijsow gospodarzy do zagrozen. Jedyny plus tego meczu to fenomenalne interwencje bramkarzy. Szkoda bo umozylem sporo pieniedzy na tym meczu tongue
Wydaje mi sie ze najlepszym rozwiazaniem dzisaj bylby under , ale za to sie nie biore bo przewaznie jest na odwrot jak postawie tongue
Wieczorem postaram sie zapodac kolejny typ, ale jak na razie nie widze nic ciekawego
PS. Wczoraj Nashvill zagralo odwortnie jak napisalem tongue Strzelali duzo , glupia kara pod koniec i strata na remis. Gol w dogryece byl sprawdzany ale zostal slusznie uznany. A co do meczu Pittsburgha. TO zwycieztwo dzieki grze w przewadze. NIc specjalnego nie pokazali i najsmiesniejsze jest to ze najturniej bylo im sprzelic do pustej bramki. Ci co mieli under w tym meczu moga mowic o duzym szczesciu tongue PZDR

4rest #1784130 17/11/2007 00:28
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Witam

Za Nami piękna nocka grin ( 3/4), ale już pora na kolejną dawkę emocji:

Buffalo Sabres-Montreal Canadians

Gospodarze nadal bez wygranej w 60' w ostatnim czasie. Dziś podejmują drużyne Montrealu, z którymi cięzko sie gra zawsze i wszędzie.
6 poziom progresji na W BUF @ 2.55 9j Bwin

Tampa Bay Lightning-Washington Capitals

Tampa smile jak wynika z historii pojedynków obu ekip to gospodarze nie mieli zbyt wielkich kłopotów z ogrywaniem Stołecznych.Może dziś będzie inaczej bo trzeba przerwac świetną passę Błyskawic (4W).
2 poziom progresji na L TB @ 3.85 1j Betsson

Vancouver Canucks-Minnesota Wild

Orki mają w tej chwili streak 4 meczy bez przegranej w regulaminowuym czasie gry. Kolejnym przeciwnikiem będą Dziuksy z Minnesoty grin Pojedynki między nimi w ostatnich 2 latach na lodzie w General Motors Place przynosiły często dogrywki ( 4 razy na 8 meczy). W lepszej pozycji przed spotkaniem stawiałbym gospodarzy, ale kto wie czy np. temu Panu...:
[Linked Image]

...nie przydarzy się jakiś słabszy dzien smile

2 poziom progresji na L VAN @ 3.15 1j Betsson

Pozdro papa

nivet #1784867 17/11/2007 03:56
4
addict
addict
4 Offline
No to kolejna noc:)
Na dzisiaj wybralem spotkanie Tampy Bay. Podejma oni we wlasnej hali hokeistow ze stolicy. Tampa w gazie. MOj ulubieniec w ostatnim meczu hatrick i dwie asysty smile Spodziewalem sie 3 pkt ale zrobil mila niespodzianke smile W zespole gosci jedynym pozytywnym zawodniekiem jest Ovechkin. Jednak w pojedynke rozpalonej do czerwonosci Tampy nie powstrzyma smile Do tego znakomicie spisujacy sie Holmqvist w bramce smile Z Wash zawsze im sie dobrze gralo i nie wierze aby mogli przerwac serie zwyciestw smile Tak wiec Go Vini Go i
Typ: Tampa ,(ot,so), jak kto woli smile
Dr

Strona 19 z 25 1 2 17 18 19 20 21 24 25

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, alfa, latajaca_holenderka, rafal08, ElNinho[mmdea], rymoholik, burbon, betowiec), 1,772 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,052
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025