|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
jejku jej...nie da się grać przez cały turniej tak jak robi to Ferrer. Nie uwierze jeśli nie zobacze. Znaczy da się, ale...Ferrer?  Rozumiem Federer albo Nadal, ale nie Ferrer. Lopez potrafił ograć go na tej nawierzchni ograć dwa razy mimo, że też jesgo bh jest niepełnosprytny to Roddick może zrobić to samo. Roddick @2.75 Kamel Ty se chyba jaja stroisz.Mecz wygra Ferrer, jak i całego Mastersa.
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Aj nie, Mastersa wygra Roger Federer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Ferrera robi sie masowka a takie typy zawsze wchodza na odwrot :)Jesli Roddick dobrze zacznie to moze wygrac, jesli zostanie szybko przelamany to sie zapewne spali psychicznie, polamie pare rakiet i bedzie sie mogl pakowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nagle każdy krzyczy ferrer izzi to nie wygląda to za dobrze ...  ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z zalem musze stwierdzic ze jednak ferrer powinien wygrac z roddickiem ale jestem za leonem i tez stawiam na roddicka po dobrym kursie bo ostatecznie gdzie ma wygrac z ferrerem jak nie na hardzie pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z zalem musze stwierdzic ze jednak ferrer powinien wygrac z roddickiem ale jestem za leonem i tez stawiam na roddicka po dobrym kursie bo ostatecznie gdzie ma wygrac z ferrerem jak nie na hardzie pozdro przeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie nad sensem Twojej wypowiedzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rodikowi akurat pasowalaby bardziej kazda inna nawierzchnia bo w szanghaju jest zajebiscie wolna i jego serwisy az tak nie strasza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nagle każdy krzyczy ferrer izzi to nie wygląda to za dobrze ...  ... To co jeśli uważamy kogoś za duzego faworyta i dobry typ to mamy o tym nie pisać ? Dobry typ to nie zawsze typ, który gra mało osób  Ja już zagrałem Davida i Rogera  Zaraz przed TV i emocje 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
z zalem musze stwierdzic ze jednak ferrer powinien wygrac z roddickiem ale jestem za leonem i tez stawiam na roddicka po dobrym kursie bo ostatecznie gdzie ma wygrac z ferrerem jak nie na hardzie pozdro świetna wypowiedź. Do Maliny roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście że nie, mam swoje zdanie na temat tego meczu i nic się już nie zmieni, zresztą zaraz mecz już nie warto dywagować, takie jest po prostu założenie, że jeśli dużo osób gra dane zdarzenie, nie ważne już jaki to jest typ, mega zajebyszczy czy troszke mniej to w często nie wchodzi, zresztą teraz już nie ważne, zapraszam przed tv lub ewentualnie przed 'okienko' 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
poza tym bedzie jak bedzie nie ma co sie podniecac poza tym roddick nie ma tylko serwisu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatni mecz w tym sezonie na takim szczenlu i mysle iz będzie to fajne widowisko , grzechem byłoby nie zagrac na ferrer po kursie okolo 4.00 lol lub jakiegos handi na hiszpana jest w wybornej dyspozycji i mam nadzieje ze to potwierdzi
FERRER VAMOOOSSSSSSSSSSSS
|
|
|
Link skopiowany do schowka