|
|
veteran
|
|
veteran
Zespoły:[ Linked Image] Tabela: [ Linked Image] Rezultaty i terminarz: [ Linked Image] Pomocny link: Eliminatorias 2010 - Sudamerica (LINK) [ ar.terra.com] Jeśli macie inne ciekawe linki to proszę o wrzucenie do tematu. Ja tymi rejonami interesuje się tylko od święta także nie jestem Wam w stanie za bardzo przybliżyć stron, które zajmują się piłką Latynoską. Pozdrawiam i życzę samych trafnych typów  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie co sadzicie o meczy Peru-Brazylia? ja gram 2
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W meczu Peru Brazylia sądze ze najpewniej ebdzie zagrac na under 2,5 - kursy koło 1.90 w expekt, w ostatinch meczach tych drużyn padalo najwyzej 2 gole, zdaje sie w 2 lata do tylu siegajac pamiecia bylo 0-1 dla Brazylia i 1-1 (na stadionie w Peru ofkos)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widzę że póki co w temacie bardzo ostrożne opinie Ja jednak postaram się napisać kilka słów więcej i utwierdzić Was w przekonaniu że warto grać dzisiaj Brazylie. [ Linked Image] Peru - Brazylia [ Linked Image] Typ: 2Kurs: 1,60Buk: InterwettenDzisiaj o godzinie 22:10 na stadionie Monumental de Lima w Peru odbędzie się w spotkanie w ramach El. Mistrzostw Świata w 2010 roku. Brazylijczycy po pogromie jaki sprawili Ekwadorowi wygrywając aż 5-0 zaledwie zremisowali z grająca bardzo dobrze w obronie w tych eliminacjach Kolumbią. Peru jak narazie słabo ale za wiele od nich raczej się nikt nie spodziewa na otwarcie turnieju remis z Paragwajem a następnie słaby mecz z Chile i porażka 0-2 sprawiła że zespół ten znajduje się dopiero na 8 miejscu w tabeli. Peru: Leao Butrón; Guillermo Salas, Santiago Acasiete, Rodríguez, Juan Manuel Vargas; Paolo De la Haza, Juan Jayo, Nolberto Solano, Jefferson Farfán; Claudio Pizarro y Paolo Guerrero. Entrenador: José Del Solar Brazylia: Julio Cesar; Maicon, Lúcio, Juan, Gilberto; Gilberto Silva, Mineiro, Elano (o Ronaldinho), Kaká; Robinho y Vágner Love. . Entrenador: Dunga. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Już nigdy więcej nie zagram na dyskotekowych chłopaków po takim kursie  Nie można powiedzieć że zagrali źle od 28 minuty mieli straszną przewagę w tym czasie też padł gol Kaki. Druga połowa to nadal przewaga Brazil i może od 65 minuty jakby trochę zwolnili tempa. W tym czasie Peru nie grało jakoś rewelacyjnie a Brazylijczycy mimo iż nie atakowali to wydawać sie mogło że kontrolują sytuacje na boisku. Gol dla Peru strasznie szczęśliwy uderzenie z 25 metra i rykoszet jednego z obrońców Brazyli. W samej końcówce po rzucie rożnym Peru uratowała poprzeczka  ahhhhhh ta poprzeczka  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś może dojść do niespodzianki w Kolumbi niepokonana jak dotąd Argentyna zawita do tego kraju, wiadomo, że niebiescy są na fali ale może zaryzykować i obstawić, że Kolumbia nie przegra? obronę mają solidną 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kolumbia-Argentyna under Kolumbia-Argentyna 1X Dzisiaj spotkaja sie jedyne 2 druzyny ktore w dotychczasowych 3 meczach eliminacyjnych nie stracily jeszcze gola .Kolumbia u siebie gra bardzo dobrze i powinna postawić Argentynczykom ciezkie warunki. Oba zespoly nie powinny sie zbytnio rozstrzelac, chociaz majac w skladzie takie gwiazdy wszystko jest mozliwe ( sklad - http://www.afa.org.ar/?m=news&n=5018 ). Podobnie jak urwanie punktow gosciom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś może dojść do niespodzianki w Kolumbi niepokonana jak dotąd Argentyna zawita do tego kraju, wiadomo, że niebiescy są na fali ale może zaryzykować i obstawić, że Kolumbia nie przegra? obronę mają solidną  dla mnie taki remisowy (3/10 @ 3.4) i underowy (5/10 @ 1.83) łamany na ng (4/10 @ 1.85) mecz, jedyne sensowne uzasadnienie jakie przychodzi mi do głowy to nieśmiertelne bla-bla-bla, ale zeby nie dac satysfakcji ciotom to powiem, ze do takich rozwiazan sklaniaja mnie: forma obu ekip, sklady, miejsce rozgrywania meczu (...) -- pzdr.bcn1899 *Możesz mnie chamem zwać, możesz mi w mordę dać, lecz od Stolicy WON - bo krew się będzie lać*
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam  Widzę że powoli ludzie zaczynają się łapać na magiczną obronę Kolumbii. Muszę powiedzieć że widziałem i mecz Kolumbii w ostatniej kolejce i Argentyny. Wrażenia? Kolumbia jak dla mnie strasznie słaba mimo tych pierwszych spotkań w których wypadli dobrze jakoś ciężko mi sobie ich wyobrazić w meczu z Argentyną. Grają strasznie sztywno, bardzo ale to bardzo ekonomicznie. Riquelme będzie robił co mu się tylko podoba już nie wspominając o Messim i Tevezie którzy w meczu z Bolivią byli strasznie ruchliwi na boisku. W Copa America 2007 4-2 dla Argentyny Kolumbia: Agustín Julio; Rubén Darío Bustos, Walter Moreno, Aquivaldo Mosquera, Javier Arizala; José Amaya, Carlos Sánchez, Jaime Castrillón, Freddy Grisales; Wason Rentería, Tressor Moreno (García). Argentyna: Roberto Abbodanzieri; Hugo Ibarra, Martín Demichelis, Gabriel Milito, Javier Zanetti; Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Fernando Gago o Esteban Cambiasso; Juan Román Riquelme; Carlos Tevez y Lionel Messi. Moja propozycja: Columbia - Argentina 2 @1,92 2/10 5dimes Życzę Wam powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę że powoli ludzie zaczynają się łapać na magiczną obronę Kolumbii. ja tam sie akurat zalapalem nie tyle na magie gospodarzy co na przewidywana przeze mnie dzisiejsza niemoc Argentyny ;-) -- pzdr.bcn1899 *możesz mnie chamem zwać, możesz mi w mordę dać, lecz od Stolicy WON - bo krew się będzie lać*
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
[quote=bcn1899 ja tam sie akurat zalapalem nie tyle na magie gospodarzy co na przewidywana przeze mnie dzisiejsza niemoc Argentyny ;-)[/quote]
z drugiej strony może być mecz pod znakiem niemocy kolumbijskiej defensywy
moim zdaniem najrozsądniejszy typ na ten mecz to : uda się obu drużynom strzelić gola? nie kurs - 1.95 bwin
co myślicie o takim czymś: wynik do przerwy 0:1 kurs 3.75
bo argentyna gra na zasadzie : szybko strzelić gola i potem sobie kombinują na spokojnie co nie zawsze im wychodzi, na tej zasadzie grają u siebie a na wyjazdach nie jestem pewien
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś może dojść do niespodzianki w Kolumbi niepokonana jak dotąd Argentyna zawita do tego kraju, wiadomo, że niebiescy są na fali ale może zaryzykować i obstawić, że Kolumbia nie przegra? obronę mają solidną  Przeczucie się sprawdziło i niespodzianka tej nocy, na porażkę argentyny nie liczyłem troche w szoku jestem na dzisiaj polecam Brazylię, która musi odrabiać punkty do czołówki i dziś napewno nie zawiedzie do tego dorzuciłbym Anglię. wyspiarze dostali szanse od Boga i warto zaryzykować, że z niej szkorzystają 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|