Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
sorry za OT,nie orientujecie się kiedy Betgun wystawi ofertę na jutrzejsze mecze?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie mam pojęcia ale sam czekam na expekta ale pewnie kursy marne będą ;/

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Wie ktos czy w mistrzostwch Azji australia spotkala sie z Japonia i jesli tak to jaki byl wynik tego pojedynku?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Argentina - Korea
1 1.40
Japan - Australia
1 1.40
Spain - USA
2 1.50
2.94
meczyki wyglądają fajnie Argentyna to nie chłopiec do bicia a Korea jak już tu wiele osób napisało to najsłabszy zespół Japonia po niespodziance z Tunezją ruszyła do przodu i jako gospodarze powinni sobie poradzić z Australia która żdną rewelacją nie jest ale na koniec USA hmm nie wiem co się dziś działo, że przegrali po nie oglądałem spotkania ale to napewno wielka niespodzianka sam nie wiem czy zagram to spotkanie bo amerykanie są nieobliczali smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ostatecznie poszło Argentyna + Japonia smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
widze ze ten tripel grany przez wszystkich prawie, zeby nie bylo miny, osobbiscie zagralem grubo 9/10 Argentinos, US&A i Japan smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
No i doczekałem się kursów na Betgun, narazie wystawili tylko na zwycięzców:
Russia-Tunisia 1,01 10,30
Bulgaria-Puerto Rico 1,21 3,85
Argentina-South Korea 1,40 2,70
Spain-USA 2,25 1,55
Japan-Australia 1,40 2,70
Brazil-Egypt 1,01 10,30

Ciekawi mnie jakie będą kursy na handi 2,5seta w meczach Brazylii o Rosji oraz linie punktowe na te mecze smile

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Poszło grubo na Argentyna - Korea -1,5 handi kurs 1.75

Argentyna po dzisiejszej wygranej z Tunezja bedzie kontynuowac zwycieski marsz.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Dokładnie. Argentyna jutro iziii. Gdyby grali z Chinami, Japonią to można by się zastanawiać. Ale z Koreą trzeba smarować i to grubo smile Jutro 7 rano pobudka i PSE gwizdek

E
addict
addict
E Offline
Originally Posted by krycha84
Wie ktos czy w mistrzostwch Azji australia spotkala sie z Japonia i jesli tak to jaki byl wynik tego pojedynku?
Australia wygrała 3 - 2 (25-21,19-25,20-25,25-20,15-9)
Mecz odbył się 3.09.2007

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Argentyna - Korea Południowa 1

Brazylia - Egipt (+2.5 seta) 1
Rosja - Tunezja 1

Tak prawdę mówiąc, to nie widzę tego w najjaśniejszych barwach. 90% ludzi obstawiających jutro siatkę gra m.in. Argentynę, efekt może być tylko jeden ozdoba Niby idiotyzm, ale ile razy to już się sprawdziło, to każdy kto trochę obstawia wie crazy

Mimo wszystko zagram, bo po dodaniu Brazylii z handi i Ruskich, kurs robi zachęcający. Jon Uriarte wyciągnął wnioski, że nie ma co samych żółtodziobów rzucać na głęboką wodę i dołączył do drużyny m.in. dinozaura Milinkovica. Taka mieszanka rutyny z młodością powinna dać rezultat w postaci niezłego miejsca w środku tabeli. Żeby tam się zadomowić od początku, dzisiaj Argentyńczycy uczynili pierwszy krok pokonując Tunezję, a jutro trzeba to samo zrobić z Żółtymi. Mikroprocesorki chyba cały pokład energii wyczerpały z Australią, 27:29 w TB chyba też zostawia ślad w psychice grin Widać to było dzisiaj w meczu z Japonią, jutro wiele lepiej być nie powinno. Szczególnie, jeśli Argentyna utrzyma poziom z przyjęcia z dzisiejszego bardzo dobrego w ich wykonaniu meczu z Tunezją, gdzie sam trener po meczu przyznał, że rozgrywający mógł swobodnie wykorzystywać atakujących w różnych kombinacjach.

Także, jeśli klątwa masówki się zlituje, to powinno być izi laugh wink

V
addict
addict
V Offline
A ja wbrew innym zagram na Hiszpanow. Amerykanie jkuz pokazali na co ich stac. przegrana z portoryko po szybkiej wygranje z Brazylia nie przystoji.Jutro moze byc podobnie bo hiszpanie nie leszcze ciagle przegrywac nie będą. Takim skladem graja juz jakis czas w Lidze europejskiej widac bylo z dnia na dzien postepy w ich druzynie.W ME udowdnili ze potrafia dobrze rozlozyc sily na kazde spotkania i nawet finakl z Rosją byl tego przykladem. Jutro win Espanii po kursie 2.40

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
USA nie zagra drugiego tak slabego meczu gdzie oddaje kilkadziesiat punktow przez autowe zagrywki, nadeptywanie linii i wpadanie w siatke przy kazdym bloku

M
Didżej
Didżej
M Offline
@imarcel - ja mam skrzynkę w miarę dobrą, to Ty masz chyba za dużo 'msg'

___

Australia v Rosja, under 44.5 pts [1set] @1.85 5/10
Bułgaria v Egipt, Bułgaria -2.5 @1.35 10/10
Bułgaria v Egipt, under 130.5 @1.95 6/10

Argentyna v Tunezja, over 183.5 @1.85 5/10
Portoryko v Usa, Portoryko +2.5 @2 8/10
Japonia v Korea, Japonia -1.5 @1.85 7/10
Brazylia v Hiszpania, Brazylia -2.5 @1.72 6/10
Brazylia v Hiszpania, under 178.5 @1.83 8/10

+8.16

Brazylia (-1.5) @1.3 + Bułgaria (-2.5) @1.3 + +Japonia @1.45 2.45@ 15/10 Bwin

-15

Brazylia (-1.5) @1.3 + Bułgaria (-1.5) @1.2 + Rosja (-1.5) @1.2 1.87@ 200/10 Ladbrokes

+174

Ogólnie: +167.16

___

Witam...

Jestem bardzo zadowolony z II dnia PŚ. Ale to co zrobili Bułgarzy w tym III secie, to niech ich drzwi ścisną tongue

Troszkę zły jestem, że nie pokusiłem się parę j, dać na Portoryko, bo naprawdę czułem, że mogą tutaj zrobić niespodziankę...
+2.5 oczywiście również bardzo cieszy smile

Brazylia godnie z planem, problemy tylko w I secie, ale w pozostałych partiach, zrobili to co do nich należało...

Największe rozczarowanie mam do drużyny Bułgarów, którzy to... przegrali jednego seta i tym samym troszkę zabrali... Złamałem tym samym moją zasadę, że nie gram zazwyczaj słabych kursów na -2.5, no ale nic... za błędy się płaci...

Dla mnie osobiście to Egipt zrobił największą niespodziankę dzisiejszego dnia, ugrywając I secika z Bułgarami, niż to zwycięstwo Portoryko nad Amerykanami.

__

Dziś jakoś ciężej mi cokolwiek wybrać, niby trzeba się zgodzić z tym co napisali koledzy u góry, czyli: Usa,Japonia,Argentyna, ale to tak troszkę mi wszystko za `fajnie` wygląda smile Więc na pewno ze stawkowaniem na tego trebla, nie przesadzałbym... niby wszystko być gładko i przyjemnie, ale jak to bywa niekiedy, każdy z nas wie.

___

Ciężkie mecze dziś przed nami i tak za bardzo sam nie wiem, jak i co skleić i w ogóle... No ale skupmy się ;>

Rosja,Brazylia i jadziem tongue oczywiście te spotkania bez zbędnego komentarza, zastanawiać się tylko nad hc i u/o

Bułgaria v Portoryko

Bułgarzy kurczę dziś mnie osobiście zawiedli, myślałem, że nie dopuszczą do takiej opcji, jakim było przez nich przegranie choćby I seta z ekipą Egiptu, no ale cóż - zawiodłem się troszkę.

Portoryko już na swoim koncie 2 zwycięstwa. Oczywiście zwycięstwo nad Faraonami dziwić nie może, ale to drugie zwycięstwo nad Usa, które pokonało samych Canarinhooos (3-0) to już spora niespodzianka...

Kursy @1.2 troszkę słabawe niestety, @1.3 widzę w unibecie, ale jak dla mnie najlepszą opcję na to spotkanie jest underek pkt smile

___

06:35 Hiszpania v Usa

Tutaj bardzo ciekawy pojedynek nas czeka...

Amerykanie, pokonali Canarinhos (3-0) po to by na następny dzień przegrać z typowym średniakiem Portoryko (1-3) i gdzie tutaj logika? Cóż... tongue

Miałem okazję obejrzeć Hiszpanów dziś w akcji, ale niestety tylko w I secie w którym to na własne życzenie przegrali właśnie tą partię... Później jak już po suchych cyferkach - nie istnieli.

Na początku, gdy zobaczyłem kursy i w ogóle, że takie spotkanie już dziś... również oczywiście Usa @1.65 'good bet' ale jednak jakoś z czasem, tak sobie myślę... że lepiej spróbować.. Espanię w końcu Mistrzowie Europy i udowodnią to dziś... że to nie był jednorazowy wyczyn ;> +1.5? Jakiś overek? Czemu nie...

siatka

Rosja v Tunezja, Tunezja +19.5 @1.88 3/10
Bułgaria v Portoryko, under 185.5 @1.85 150/10
Argentyna v Korea, Korea @3 2/10
Hiszpania v Usa, Hiszpania @2.62 3/10
Hiszpania v Usa, over 185.5 @1.85 3/10
Japonia v Australia, Australia +1.5 @1.90 2/10
Brazylia v Egipt, under 128.5 @1.85 2/10

Bułgaria (-1.5) @1.55 + Brazylia (-2.5) @1.15 1.78@ 180/10 GB

Wyłożone na dzisiejsze spotkania: 345j. Zobaczymy co 20 XI przyniesie...

siatka

Dziś słabiej znacznie typuję u/o,hc.. po prostu brak wyczucia jakoś mnie ogarnął, więc tak a nie inaczej...

Dobrej nocy i powodzenia smile

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Argentyna po dramatycznym pierwszym secie z 19-23 na 24-23 a nastepnie po win 26-24, 2 pozostale sety win.

Jednak wole obudzic sie rano i znac wynik niz przezywac takie katusze laugh

Brawo Argentyna :Boks:

Jutro przerwa i dopiero w czwartek cos zagramy

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Co myślicie o meczu Japonia - Australia ? Bo ja bym postawił na Japończyków, jednak jak przypomnę sobie ich mecz z Tunezyjczykami gdzie nie wykorzystali 2 piłek meczowych,a mecz mieli praktycznie w kieszeni to zaczynam się obawiać co do tego typu. Australia jednak jakąś potęgą w siatkówkę raczej nie jest, chociaż. Australia zagrała dobry mecz z Rosją bo powalczyli w 2 pierwszych setach. 22:25 i 26-28 z taką potęgą jak Rosja wstydu nie przynosi. Prosze was o opinie bo do meczu już tylko godzina smile

V
addict
addict
V Offline
Originally Posted by Davidian
Argentyna po dramatycznym pierwszym secie z 19-23 na 24-23 a nastepnie po win 26-24, 2 pozostale sety win.

Jednak wole obudzic sie rano i znac wynik niz przezywac takie katusze laugh

Brawo Argentyna :Boks:

Jutro przerwa i dopiero w czwartek cos zagramy

to powiem ci jeszcze ze na drugiej technicznej prowadzili 16:12 i nagle az 11 pkt koreii a 3 argentyny hehe.

Co do meczu Japoni to mam ja w tripelku z Argentyna i Memphis ale pokusze sie zagrac teraz singiel na australijczykow bo tak jak kolega wyzej wspomnial przegrana z Rosja w wyrownanym stylu choc nawet tylko przez dwa sety to pokazuje ze moga byc nieobliczalna druzyną smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobrze ze wstalem rano i skontrowalem USA, ale kaszane graja. Ja ich mecze omijam szerokim lukiem bo dzien przerwy moze cos pozmieniac w ich glowach i znowu cos pokaza z Bulgaria

M
Didżej
Didżej
M Offline
siatka II dzień...
Rosja v Tunezja, Tunezja +19.5 @1.88 3/10
Argentyna v Korea, Korea @3 2/10

Hiszpania v Usa, Hiszpania @2.62 3/10
Hiszpania v Usa, over 185.5 @1.85 3/10
Japonia v Australia, Australia +1.5 @1.90 2/10
Brazylia v Egipt, under 128.5 @1.85 2/10

+5.91

Troszkę źle sobie napisałem, gdyż 'grube' (>50j) będę podawał również buk
Tak więc...

Bułgaria v Portoryko, under 185.5 1.85@ 150/10 Ladbrokes

+127.5

Bułgaria (-1.5) @1.55 + Brazylia (-2.5) @1.15 1.78@ 180/10 GB

+140.4

Ogólnie: +440.97

Maks stawka 200j na jeden typ [combos]. Zmieniłem troszkę stawkowanie i jest to po to by zobaczyć... czy uda mi się osiągnąć dobry rezultat... troszkę więcej ryzykując

siatka

Kilka słów.. co do dzisiejszych spotkań...

Z Ruskimi, to tak sobie wybierałem... hc pkt czy też hc set... Tak sobie myślę... że jak i tak ugrają jakimś cudem seta z Ruskimi, to powinni spokojnie pokryć hc pkt... smile Szkoda tylko, że różnica @1.88 a @4 była kolosalna... No ale cóż... bywa i tak..

Tych Koreańczyków zagrałem tak trochę na zwałę, po to by nie grać masówki, jak większość z forum. Nie udało się i chyba lepiej dla grających smile Choć... GDYBY w tym I secie nie zrobili takiego 'zzzwałkowania' to może spotkanie, zakończyłoby się innym wynikiem.

Australia znowu nie takie ogórasy... Że powalczą, byłem pewny, ale wynik 0-3 naprawdę budzi szacunek dla ekipy Australii, która pokazuje się na tym PŚ naprawdę z ciekawej i przede wszystkim dobrej strony!

ESPANIA! Mistrzowie Europy w końcu wink

Oglądałem II sety, mam zamiar jeszcze obejrzeć całe spotkanie w powtórce. Value było ogromne z tym @2.6. Rozumiałbym kurs po spotkaniu Hiszpanów z Bułgarami, a Amerykanów z Brazylią, no ale... Tak czy siak, brawo dla Falascy oraz Rodriguez i po raz 'enty' zmieniłem pierwszą koncepcję i chyba po raz drugi.. poszło mi to na dobre smile

Co do Brazylijczyków... zrobili to co mieli zrobić również Bułgarzy w II dniu, no ale Canarinhos to Canarinhos i pokazali, że po prostu nie mają czasu na takie sparingi w tym PŚ... Wszystko tak jak być powinno, underek siadł i brawo.

Bułgarzy fajterzy tongue Niekiedy lepiej nie oglądać spotkań, tylko włączyć suchy wynik smile Po I secie zacząłbym zapewne kibicować Porto, którzy to po prostu rozbili ekipę Stoeva
Ale na szczęście 'wake up' nastąpiło szybciutko... Tak czy siak typy na -1.5 oraz underek trafione smile Szczęście sprzyja lepszym ;> Brawa dla Kazinskiego, który zdobył 22 pkt.

___

Jutro sobie odpoczywamy od emocji siatkarskich... więc więcej przemyśleń można dołożyć co do czwartkowych spotkań.

Rozkład jazdy na 22 XI:

Korea v Rosja
Egipt v Hiszpania
Australia v Tunezja
Brazylia v Portoryko
Japonia v Argentyna
Bułgaria v Usa

Ciekawe spotkania i oby na +

Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Japonia - Argentyna 1.6 -- 2.0 Nie wiem czym sugerowali sie w STS ale po takich kursach chyba nie ma co sie zastanawiac i brac Argentyne! Mozna poczekac na jakies handi ale pozno wystawiaja.
Argentyna po nie latwej wygranej z Koreo ( 1 set smile ) powinna wygrac z Japonia , skoro pokonali Tunezje.

Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, alfa, Sensei, burbon, JelineK, aker, 11kera11, rafal08, rymoholik), 351 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,241
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025