Człowieku, co ty o-d-p-i-e-r-d-a-l-a-s-z Nie wiem k-u-r-w-a co jest w tym śmiesznego, że dasz zawirusowany link Za takie k-u-r-e-s-t-w-o ewidentny ban dla tego palanta
Pierdol się cwelu. Nie widzisz napisu, że wchodzisz na własną odpowiedzialność? Nie nauczyli czytać, czy jesteś takim kretynem, że nie potrafisz zrozumieć kilku słów?
Cwel to ty jesteś pojebańcu Takie ścierwo ja ty, to tylko dwóch pedałów mogło spłodzić Czytać umiem pedale Ale musisz mieć nieźle nasrane w swoje głupiej bani, by dawać link z wirusem
I co - cieszyś sie teraz, ze muszę skanować kompa Cieszysz się, że innym zawirusowałeś maszynę Takie to k-u-r-w-a śmieszne
WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM ZASRAŃCU W DUPĘ JEBANY
P.S. Zbanujcie tego idiotę, bo brak mi słów [/quote] Kretynie ten link nie zawierał wirusa, to raz.
Dwa - nie wjeżdża się na starych frajerze i za to powinieneś polecieć z tego forum.
ale z tym linkiem to przesada byla, po cholere takie gowno wrzucacie na forum?
dokładnie Nie wiem po co takie gnoty wrzucać
Zbysiu chciał nie chciał odrabiać lekcji, próbował zabłysnąć. Żal chłopaka, bo rzeczywiście wrzucanie takich linków tutaj to chamstwo. No ale czego wymagać od chłopaka co ma w głowie tylko cycki...
Widzę moonlight, że doskonale znasz Zbigniewa, że tak oceniasz. Kto jak kto, ale on akurat nie musi robić takich numerów, żeby zabłysnąć. Dał ostrzeżenie przed klikaniem w link. Jeśli ktoś jeszcze chce coś powiedzieć Zbigniewowi i rene niech im wyśle priva. To jest temat "Śmieszne", więc szukać dowcipów i śmiesznych fotek...
Dziwne, że jak kiedyś dałem podobny link z identycznym opisem, to nie było takiej jazdy, tylko raczej przymrużenie oka.
Co mnie śmieszy w tym linku? Nie panowie zapinający sie w dupę, tylko to, że każdy z was, który otworzył ten link na 100% nerwowo próbował zamknąć okienko, które mu uciekało. Czy byście próbowali zamknąć z taką samą determinacją, gdyby były tam dwie zajebiste laski, albo jakaś zwykła śmieszna fota lub napis? Nie wydaje mnie sie.
Więcej czegoś takiego nie wkleję choćbyście nie wiem jak prosili.
Nie ma tam żadnych wirusów (jak ktoś używa nadpobudliwych antywirusów - nie moja wina).