Dziwne, że jak kiedyś dałem podobny link z identycznym opisem, to nie było takiej jazdy, tylko raczej przymrużenie oka.
Co mnie śmieszy w tym linku? Nie panowie zapinający sie w dupę, tylko to, że każdy z was, który otworzył ten link na 100% nerwowo próbował zamknąć okienko, które mu uciekało. Czy byście próbowali zamknąć z taką samą determinacją, gdyby były tam dwie zajebiste laski, albo jakaś zwykła śmieszna fota lub napis? Nie wydaje mnie sie.
Więcej czegoś takiego nie wkleję choćbyście nie wiem jak prosili.
Nie ma tam żadnych wirusów (jak ktoś używa nadpobudliwych antywirusów - nie moja wina).
EOT
wtedy w piękny i słodki sposób przeprosiłeś za tamten link
Idzie sobie typek jedną z ulic krakowskich i nagle podbija do niego trzech dresów. Jeden z nich pyta Wisła czy Cracovia ,typek odpowiada: spoko chłopaki ja jestem z Warszawy
Nastepnym razem jak cos wklejacie, chyba bedziecie musiec dawac instrukcje jak to wylaczyc, bo widze, ze co niektorzy chyba sobie nie umieli z tym poradzic i stad ta frustracja
Kr> skąd w kobietach takie sprzeczności, że w jednej chwili widzisz autentycznie bezbronną dziewczynę a następnego dnia coś kompletnie odwrotnego?? Em>a skąd w facetach tyle sprzeczności że jednego dnia widzisz czułego, troskliwego kochanka, a następnego kolesia który mówi kumplowi jak Cię ruchał, po czym idzie zabijać wrogów królestwa stojąc w jelitach martwych pogan po kostki? Kr> ...no dobra... nie było pytania...
Faktycznie rozmowy są tu lepsze niż niektóre wklejane fotki czy linki. Widzę, że ktoś już wcześniej wkleił link do Ahmeda terrorysty. Więc jesteście w temacie. To ja zapodaje link: