Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
polska liga jest najlepsza co wy gadacie laugh

a jesli chodzi o bany, to jestem za odbanowaniem i dac im po ostrzezeniu. Zbigniewowi za link, rene za bluzgi i to wszystko. Chyba juz ochloneli tongue

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Stary tu nie chodzi o tresc.

Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi.
Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne.

Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo.

Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane smile

Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Hajzel
zauważyłem że jak wypowiada sie rene odrazu moonlight i Mixer tworzycie jakąś grupę wspierającą? grin
Nawet nie znam rene ani mixera, napisałem tylko swoje zdanie. Nawet swojego kolegę trzeba niekiedy skrytykować, a widać, że wszyscy wolą klepać się wzajemnie po plecach.
Ciekawe jakby każdy kliknął w ten link i dostał porządnego wirusa, to też byście byli tak zachwyceni (??). No ale na szczęście nic poważnego się nie stało, została tylko przestroga dla ludzi , co wrzucają głupie linki.
Uogólniam, już nie zamierzam z nikim wchodzić w wymianę zdań.

Kameleon - jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, zrozumiałbyś moje zdanie, a to już Twój problem, jesteś "zielony" i tylko na tym polega Twoja przewaga. Już mi nie odpisuj proszę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Stary tu nie chodzi o tresc.

Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi.
Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne.

Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo.

Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane smile

Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc.

Rodzic rodzicem ale mje mało prezeska nie przyłapała zbanować na wieki cycola.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
najlepsza to jest Bundesliga, a jak nie to foch laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nie odpalilem tego linku, poniewaz bylo napisane, chyba nawet pogrubione i na czerwono: Tresci wulgarne...

Bany czasowe za takie wypowiedzi jakie tam padly to minimalna kara, ostrzezenia to sa za wyzywanie druzyn czy tam za kur.., a za taka jazde jaka zrobili Zbigniew i rene ban od razu. Swoja droga to moga sobie tak rozmawiac na prvie czy gg, mi to tam lata, polecam im umowic sie na ustawke, przynajmniej jeden z nich dostanie bana w realu smile

W kazdym razie bany za jakis czas zostana zdjete.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Srednio lubie Rene, ale dajcie spokoj.

Taki link i tak naprawde przechodzi bez echa, bo Zbysio ma zaslugi w rozwoju dzialu to&owo.

Nie podoba mnie sie to.

O
stranger
stranger
O Offline
Pozwólcie, że jeszcze do kilku rzeczy się odniosę

Widzę, że są tu tacy, którym odpowiada ten chlew / nie widzą tego / nie rozumieją / zrozumieć nie chcą* ( niepotrzebne skreślić )
Są też ( jeszcze ) tacy, którym zależy na forum
I bynajmniej nie myślę tylko o tych, którzy stanęli po mojej stronie

Biszop, dla Ciebie liczy się "analiza (opis), wyrazisty typ i stawka!"
OK, rozumiem to piwo
Tak pisze m.in. Ignorator, choć nie tylko on
Ignorator zarzucał mi, że na forum piszę bardziej potocznym językiem, inaczej niż w innym miejscu
Ja uważam, że jest to forum dyskusyjne - jestem ( byłem ) tu głównie po to, by podyskutować, poczytać, co inni sądzą na temat danego spotkania i wyciągnąć własne
wnioski. Szczególnie cenne są one po dyskusji z osobami, które interesują się konkretnymi rozgrywkami i są w tym dobre!
Obowiązku zamieszczania typów z analizami i stawkami tu nie ma, choć każdy może założyć swój temat i się wykazywać
Biszop - nazwałeś to biciem piany, nie szkodzi, masz prawo do własnego zdania, choć patrzysz chyba przez własny pryzmat, a nadto zupełnie niepotrzebnie to podniosłeś. Nie o to teraz chodzi piwo
Analizę czy opis też można było u mnie znaleźć, wyrazisty typ też smile ( choć nie zawsze ), stawki chyba nigdy
Dlaczego?
Całkiem niedawno Ignorator napisał analizę, podał typ i stawkę na mecz Premiership
Spotkanie jeszcze się nie skończyło, a już nazwany został lamerem
Mnie podobne sytuacje spotykały nie raz mad
Kiedyś napisałem analizę, podałem wyrazisty typ X na mecz Wisła - Arka
W przerwie ( było 2:0 dla Wisły ) jakiś kretyn obrzucił mnie błotem i obelgami
Tyle tylko, że w moim przypadku ten typ okazał się trafiony, bo było 2:2 smile
Ignorator tego szczęścia nie miał, choć mecz miał szanse zakończyć się po jego myśli
Jaja opadają, a takie sytuacje zniechęcają do pisania analiz, itp.
Nawet jak nie zostaniesz obrzucony błotem, to i tak musisz później się tłumaczyć, bo okazuje się, że typ nie jest value, jest to underdog, albo cholera wie co mad
Jeśli chodzi o mnie, to mam trochę inne spojrzenie na stawki, niż większość grających
Najkrócej mówiąc - wysoki kurs wcale nie musi oznaczać niskiej stawki ( by samemu nie odbierać sobie szansy wysokiej wygranej )
Biszop - wyobraź sobie co by było, gdybym podał na forum, że gram 8/10 po kursie 5.75 shocked
Wolę o tym nie myśleć i zostać specjalistą od bicia piany laugh

Kameleon - nie wiem, jakiego używasz antyvira, nie jestem też specjalistą od informatyki, etc.
Mnie te pedalskie obrazki nie oburzyły, ale zniesmaczyły
Wkurzyłem się, bo pod linkiem był trojan i jeszcze jakiś syf
Ja mam Kasperskiego, który to wyłapał i chyba nie przepuścił
Ale przeskanowałem dodatkowo całego kompa i wyczyściłem wszystko stąd nie umiem podać nazwy trojana i tego drugiego śmiecia
Zamiast pisać, że pod linkiem nic nie było i szukać zwady, radzę Tobie i innym, którzy kliknęli, zainteresować się, czy jakiegoś syfa nie macie uwaga
Wszystko!

Lupus - ja o Tobie z tego forum wiem, że masz kota laugh
Wydaje mi się, że jesteś modem, a jeśli tak, to Twoja postawa po prostu mnie śmieszy
Najpierw piszesz "Wiedziałem, wiedziałem", potem drwisz z ludzi, że nie potrafią tego zamknąć ( ja akurat potrafię ), szukasz przyczyny ( ciekawość ), a na koniec mówisz, że nie trzeba było klikać smirk
Wcale nie było tam napisane, jak to przekręcił Experto "Treści wulgarne"
Tam było napisane "Wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Po tym Twoim ( lupus ) "wiedziałem, wiedziałem" można było spodziewać się jakiejś głupawki i dlatego kliknąłem, bo też lubię się pośmiać, bo nie samą grą czlowiek żyje grin
Chyba tylko Amk dostrzegł widzi to należycie:
"Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę.
Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem"

Ja to nazwałem trochę inaczej niż świństwo, bo świństwo to zbyt słabe słowo piwo
Świństwo polega na tym, że mod to widzi i nie reaguje
Prawidłowa reakcja - to natychmiastowe usunięcie tego badziewia i ostrzeżenie/ban dla autora i byłoby pozamiatane
A co robi mod - czeka, aż inni wpieprzą się na minę, świetnie przy tym się bawi, a kiedy robi się afera, zastanawia się, gdzie to można było umieścić
Zostańmy więc przy tym kocie laugh

Ja nie mam pretensji do samego bana, bo sobie trochę poprzeklinałem i nadrobiłem zaległości grin
W sumie jest mi obojętne, czy jest ileś tam lat odsiadki, czy dożywocie, bo jest mało prawdopodobne, bym chciał tu wrócić
Niektórzy zrobili sobie z tego forum zwykły chlew
A na teksty Pierdol się cwelu itp. sobie nie pozwolę

I to by było na tyle piwo

okey #1794578 20/11/2007 23:31
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tego trojana jak widac tylko Ty przylapales...

PS Ale sie kolorowo w temacie zrobilo smile

M
member
member
M Offline
dla mnie wszystko jest czarno na białym- szokujące wnioski.
zbysio zarejestrowany w 2003 roku, 4 lata przynajmniej ma komputer i co jeszcze się nie nabawił nim???jeszcze go cieszą zawirusowane strony???

MaSha Lover
MaSha Lover
Odbanować Zbigniewa, czasem wali śmieszne teksty, a u rene takowych nie dostrzegłem laugh wink

H
$
$
H Offline
grin

poprostu darmowe wakacje na koszt mecz.pl i tyle smile i jeszcze marudzą tongue

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by vindom
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej

wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia smile

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by vindom

wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia smile

może i tak, ale taki rene przez bana musiał tracić czas na ponowną rejestrację a tak na starym nicku by napsiał co go boli, co mu się nie podoba

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Juz pisal na starym:

Człowieku, co ty o-d-p-i-e-r-d-a-l-a-s-z
Nie wiem k-u-r-w-a co jest w tym śmiesznego, że dasz zawirusowany link
Za takie k-u-r-e-s-t-w-o ewidentny ban dla tego palanta

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Zbigniew
(...)nie wjeżdża się na starych frajerze i za to powinieneś polecieć z tego forum.
Jestem po stronie Rene, mimo wzystko.
Nie, nie weszłam w tę stronke grin, bo nie raz sie przekonałam, że kawały w stylu Zbigniewa sa, że tak powiem dla mnie po prostu śmieszne inaczej smirk
poza tym ten post Zbigniewa, ze na starych sie nie wyjeżdża jest hm nienormalny z załozenia. A co to swieta krowa czy jak?
To tylko , ze jest starym userem jeszcze bardziej stawia go w gorszym świetle, bo inni maja do niego zaufanie a on je nadużywa. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i nieważne czy się jest starym czy też nowicjuszem... Rene przynajmiej nie udaje świętego wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh laugh laugh

starych = rodziców

taki slang tongue

okey #1794655 21/11/2007 00:25
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by okey
Wcale nie było tam napisane, jak to przekręcił Experto "Treści wulgarne"
Tam było napisane "Wchodzisz na własną odpowiedzialność"

https://www.mecz.pl/forum/ubbthread...&topic=0&Search=true#Post1792625

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Kameleon
laugh laugh laugh

starych = rodziców

taki slang tongue

grin laugh

Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, Sensei, rymoholik, burbon, alfa, Lukasz111, rafal08), 2,704 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,414
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025