|
|
veteran
|
|
veteran
 sory, ale cos nie tak wyszło i żle mi sie tekst wkleił. Napisałam, ze nie mam zamiaru tłumaczyc Kameleona, bo sam to potrafi nieźle robić  , ale mysle, ze wku... go zdanie matoła, podłego matoła na temat choroby Biszopa. biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? Nie miałam pojęcia ja mozna byc takim padalcem?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mariusz ,nie chodzi o to ,by głosowac nad tym ,czy moderatorzy podjeli dobrą czy zła decyzję. Obustronny ,czasowy ban był akurat niezłym rozwiazaniem ,bo uniemożliwił dalsze ,wzajemne wyzywanie się przez obu userów. Tylko....czasowy ,to znaczy na jak długo ? Czy dla obu w takim samym wymiarze ? Ja postuluję niezwłoczne odbanowanie rene ,zresztą odbanujcie obu userów ,bo sadze ,ze emocje opadły. W sondzie nie głosuje ,bo zadna opcja mi nie odpowiada  Salud ! amk Właśnie  To nie igrzyska dla ubogich 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Niech ten dzieciak jeszcze poda adres gdzie go mozna spotkac. Oczywiscie nie poda, bo napina sie w necie, tu kazdy jest mocny i wielki kozak. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ok ,nie doczytałem ! Nie zauważyłem ,że Mixer8899 w żenujący sposób próbował z prowokować Biszopa. Teraz w 100% rozumiem wulgaryzm Kameleona ,bo sam się wkurzyłem teraz jak zobaczyłem ten tekst do Biszopa. Ps. Dzięki hanele za sprowadzenie na właściwy tor 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
lupus nie poda Ci go bo rafal zaragował sprawnie i juz jest zbanowany 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mnie tak właściwie ten tekst Kameleona rozśmieszył, bo jużsobie wyobraziłam jak taki matoł j... się w swój głupi łep, by boleśnie dorosnąć Do niektórych tylko takie argumenty trafiają 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dokładnie ,do niektórych tylko takie argumenty trafiają  Mimo wszystko rozumiem jak pisałem wcześniej Kameleona w 100% ,ale żeby później nie było jak ktoś dostanie ostrzeżenie czy bana za wulgaryzmy ,że mod może użyć wulgarnego słowa a zwykły user odrazu zostaje ukarany, bo prawdopodobieństwo ,że tak będzie jest duże ,a po co na forum nam kolejne afery 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
lupus nie poda Ci go bo rafal zaragował sprawnie i juz jest zbanowany  Experto* Ale nawet gdyby nie byl i tak by nie podal. Takie kozaki nigdy nie podaja 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
lupus a twój adres to jaki ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
powołajmy komisje śledczą ,niech zbadają sprawę rene i Zbigniewa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus a twój adres to jaki ?  Warszawa, Łazienkowska 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moj adres jest jak Media Markt. Nie dla idiotow  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moj adres jest jak Media Markt. Nie dla idiotow  [ Linked Image] Dajesz adres i Cie nie ma Cie nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie przeszkadza mi temat do dyskusji taki jak o polskiej pilce, jak ktos lubi sobie "potrzepac" to wolna droga, inna sprawa ze czasem da sie wyciagnac cos ciekawego.
Ale takie samo "trzepanie" w tematach juz mnie lekko irytuje, dyskusja owszem jak najbardziej ale przyznaj ze czesto jest to wzajemna adoracja lub okazywanie niecheci osobie z ktora sie nie zgadzamy, czesto gesto to widac.
Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawka! Biszop uderzyłeś w sedno sprawy  . Słusznie zauważyłeś temat : "Rozmowy o polskiej piłce". Tutaj każdy może pisać wszystko i o wszystkim. W działach ligowych widziałbym ja osobiście więcej analiz i stawkowania. Pracuję nad tym z całych sił  mam nadzieję, że nowa praca nie przeszkodzi mi w tym procesje. Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawkaTak właśnie powinien wyglądać standard na forum mecz.pl. .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja Kameleona teksty czytam od jakiegoś czasu i w sumie go lubie, bo na podstawie perspektywy czasu można coś powiedzieć o uczestnikach takich for. Na pewno nie jest raptusem w gorącej wodzie kąpanym, jest facetem o wysokiej kulturze osobistej i raczej skromnym a co najważniejsze nie ma w sobie potrzeby ciagłego udawadniania swoich racji i narzucania swojego zdania bez chorych ambicji i do tego to poczucie humoru, które lubię, więc na razie dla mnie jest de best. NA RAZIE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja Kameleona teksty czytam od jakiegoś czasu i w sumie go lubie, bo na podstawie perspektywy czasu można coś powiedzieć o uczestnikach takich for. Na pewno nie jest raptusem w gorącej wodzie kąpanym, jest facetem o wysokiej kulturze osobistej i raczej skromnym a co najważniejsze nie ma w sobie potrzeby ciagłego udawadniania swoich racji i narzucania swojego zdania bez chorych ambicji i do tego to poczucie humoru, które lubię, więc na razie dla mnie jest de best. NA RAZIE  uhu uhu uhu Kameleon .....  fiu fiu fiu ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zludna...hanele...
Która będzie następna Leoś :GRIN:
|