Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
journeyman
journeyman
Ale fajowe forum tutaj uwiję sobie gniazdko. A co mi tam smile

Bonus: Unibet
journeyman
journeyman
Handicapy azjatyckie

22 lis 07 00:45 CET

Brazylia v Urugway 0:1 1/2
kurs: 2.12

Gamebookers.

Brazylia nie gra ostatnio nic wielkiego. Dziś teoretycznie muszą wygrać inaczej Argentyna jeżeli dziś wygra z Kolumbią na wyjeździe ucieknie im już znacznie. Jednak nawet jak ucieknie przecież z Ameryki Południowej nie awansuje tylko jeden zespół i miejsce dla Brazylii się jeszcze gdzieś znajdzie. Można pisać dużo o tym meczu. Ale w skrócie. Brazylia jak już napisałem nie gra nic wielkiego co potwierdzili w meczu z Peru, gdzie absolutnie nie widać było ich dominacji. P2P również nie jest imponujące. Myślę że będzie to mecz ciężki i dość wyrównany. Handi przeciwko wygranej 2 golami Brazylii po tak atrakcyjnym kursie biorę śmiało.
PS: Kolumbia - Argentyna kursy widzę po ok. 1.90 ja sobie na pewno to wezmę. Argentyna gra kapitalny futbol. Mimo meczu wyjazdowego myślę że po takim kursie grzech tego nie zagrać.
Pozdrawiam

journeyman
journeyman
Handicapy azjatyckie

21 lis 07 21:00 CET

Andora v Rosja 3:0
1,91

Gamebookers

No to teraz sam siebie zaskakuję, ale handi dość spore. Andora to nie takie cieniasy, już w 11 meczach udało im się strzelić 2 gole nawet. Prawda że do tego 41 stracili ale co tam. Strzelili nawet pejsom na wyjeździe co już jest sporym sukcesem. Co prawda Rosjanie mają cień szansy na awans ale chyba nie będzie w europie przynajmniej nawiedzonego co postawi nawet centa na Chorwatów. Rusy wygrają ale ja liczę że Andora na pożegnanie w końcu swoim 50-ciu kibicom sprawi radość i strzeli u siebie bramkę.
Pozdrówki

journeyman
journeyman
W rozpędzie chyba nie zaznaczyłem na kogo gram handi a większość później nie uwierzy tongue A więc powiem że pierwsze jest na Urugwaj, że nie wtopi 2 golami, a drugie na Andore +3 smile

journeyman
journeyman
Hejka tongue

Jeszcze jedno małe wyjaśnienie bo zaraz się zacznie, że nie podaję stawek a nawet nie wiem jakie tutaj są zwyczaje.
Stawki będą wyglądały następująco:
AKO:
- 50PLN
lub
- 100PLN
Single:
- 200PLN

Kolejna sprawa może trzeba jakoś numerować kupony smile
Umówmy się że te zapodane wczoraj będą 1 i 2 i obydwa były po 200 oczywiście.

journeyman
journeyman
# 3

Slavia - Liberec 1 - 1.90
CSKA - Zalgirys 1 - 1,08
Olimpiakos - Prokom 1 - 1.10
Anglia - Chorwacja 1 - 1.48
Niemcy (H-1,5) - Walia 1 - 1.45

kurs: 4.48
stawka: 100
wygrana: 448
STS

# 4
Slavia - Liberec X - 4.30

stawka: 200
wygrana 860
STS

Nie zakładam wygranej Liberca, który ostatnio albo remisuje albo jak wygrywa cudem i to ze średniakami. Slavia nie wygrała z nimi od 2 lat to dobra okazja skopać d... Myślę, że jeden z tych kuponów wejdzie. Oczywiście obydwa nie ma szans tongue

# 5

Kazan - Czerepovec 2 - 4.40

wygrana 880
STS

Najwyższy czas na jakiś mały win Czerepów.

journeyman
journeyman
Originally Posted by Maracana
Handicapy azjatyckie

22 lis 07 00:45 CET

Brazylia v Urugway 0:1 1/2 hura 2-1
kurs: 2.12

Gamebookers.

Brazylia nie gra ostatnio nic wielkiego. Dziś teoretycznie muszą wygrać inaczej Argentyna jeżeli dziś wygra z Kolumbią na wyjeździe ucieknie im już znacznie. Jednak nawet jak ucieknie przecież z Ameryki Południowej nie awansuje tylko jeden zespół i miejsce dla Brazylii się jeszcze gdzieś znajdzie. Można pisać dużo o tym meczu. Ale w skrócie. Brazylia jak już napisałem nie gra nic wielkiego co potwierdzili w meczu z Peru, gdzie absolutnie nie widać było ich dominacji. P2P również nie jest imponujące. Myślę że będzie to mecz ciężki i dość wyrównany. Handi przeciwko wygranej 2 golami Brazylii po tak atrakcyjnym kursie biorę śmiało.
PS: Kolumbia - Argentyna kursy widzę po ok. 1.90 ja sobie na pewno to wezmę. Argentyna gra kapitalny futbol. Mimo meczu wyjazdowego myślę że po takim kursie grzech tego nie zagrać.
Pozdrawiam

+ 424PLN

journeyman
journeyman
Handicapy azjatyckie

21 lis 07 21:00 CET

Andora v Rosja 3:0 hura 0-1
1,91

Gamebookers

No to teraz sam siebie zaskakuję, ale handi dość spore. Andora to nie takie cieniasy, już w 11 meczach udało im się strzelić 2 gole nawet. Prawda że do tego 41 stracili ale co tam. Strzelili nawet pejsom na wyjeździe co już jest sporym sukcesem. Co prawda Rosjanie mają cień szansy na awans ale chyba nie będzie w europie przynajmniej nawiedzonego co postawi nawet centa na Chorwatów. Rusy wygrają ale ja liczę że Andora na pożegnanie w końcu swoim 50-ciu kibicom sprawi radość i strzeli u siebie bramkę.
Pozdrówki

+ 382PLN

journeyman
journeyman
# 3

Slavia - Liberec 1 - 1.90
CSKA - Zalgirys 1 - 1,08
Olimpiakos - Prokom 1 - 1.10
Anglia - Chorwacja 1 - 1.48
Niemcy (H-1,5) - Walia 1 - 1.45

kurs: 4.48
stawka: 100
wygrana: 448
STS

Przegrany -100PLN

# 4
Slavia - Liberec X - 4.30 hura 1-1

wygrana 860
STS

+ 860PLN

Nie zakładam wygranej Liberca, który ostatnio albo remisuje albo jak wygrywa cudem i to ze średniakami. Slavia nie wygrała z nimi od 2 lat to dobra okazja skopać d... Myślę, że jeden z tych kuponów wejdzie. Oczywiście obydwa nie ma szans tongue

# 5

Kazan - Czerepovec 2 - 4.40 tongue 2-2 pen 2-3

wygrana 880
STS

- 200PLN aj maluśko brakło

Najwyższy czas na jakiś mały win Czerepów.

journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 900PLN
Wygrana: 1666PLN
Zysk/strata: +766PLN
Skuteczność kuponów: 3/5 -> 60%

journeyman
journeyman
# 6

Frisk/Asker - Vålerenga 2 - 2,25

stawka: 200PLN
wygrana: 450PLN
Expekt

Dziś nie bardzo widzę ciekawe typy do grania. Zdecydowałem się na ciężki mecz, ale spróbujemy Vale. Dwa bardzo silne zespoły. Po ostatniej kolejce Vala wygrała 1-0 i wydaje się, że poprostu się prześlizgała jak najminejszym nakładem sił. Friski natomiast zostawili sporo zdrowia w meczu ze Storhamarem, gdzie ulegli po karnych (w meczu 6-6). Wyciągnęli mecz ze stanu 6-3 i na bank ten mecz kosztował ich sporo sił. Co prawda odpoczywali 2 dni dłużej niż Valarenga, jednak myślę że nie pomoże im to. Myślę również iż nie warto grać tutaj x2, gdyż remis w tym meczu raczej wykluczam. Powód? Obydwa mecze w tym sezonie między tymi drużynami to remis w normalnym czasie. Trzeciego raczej nie biorę pod uwagę. Spodziewam się efektownej wygranej Valarengi. Ciekawostka - ostatnie 14 meczy między tymi zespołami to overki. Ale każda seria może się kiedyś skończyć tongue
Pozdrawiam

journeyman
journeyman
# 3

Trondheim - Comet handicap 1 (+1.5) 1.75
Stavanger - Storhamar handicap 2 (+1.5) 1.40

kurs: 2,45
stawka: 100PLN
wygrana: 245 PLN
Expekt

Każda tragiczna passa kiedyś musi się skończyć. Mam nadzieję że dziś przynajmniej w okolicach remisu się zakręcą chłopaki z Trondheim. Natomiast Storhamar z handi wezmę śmiało.

journeyman
journeyman
# 3

Trondheim - Comet handicap 1 (+1.5) 1.75 hura 3-2
Stavanger - Storhamar handicap 2 (+1.5) 1.40 shocked 4-2

kurs: 2,45
wygrana: 245 PLN
Expekt

Każda tragiczna passa kiedyś musi się skończyć. Mam nadzieję że dziś przynajmniej w okolicach remisu się zakręcą chłopaki z Trondheim. Natomiast Storhamar z handi wezmę śmiało.

- 100PLN q.... gol w 57:47 :/ zabrakło 13 sekund

journeyman
journeyman
# 6

Frisk/Asker - Vålerenga 2 - 2,25 hura 3-5

stawka: 200PLN
wygrana: 450PLN
Expekt

Dziś nie bardzo widzę ciekawe typy do grania. Zdecydowałem się na ciężki mecz, ale spróbujemy Vale. Dwa bardzo silne zespoły. Po ostatniej kolejce Vala wygrała 1-0 i wydaje się, że poprostu się prześlizgała jak najminejszym nakładem sił. Friski natomiast zostawili sporo zdrowia w meczu ze Storhamarem, gdzie ulegli po karnych (w meczu 6-6). Wyciągnęli mecz ze stanu 6-3 i na bank ten mecz kosztował ich sporo sił. Co prawda odpoczywali 2 dni dłużej niż Valarenga, jednak myślę że nie pomoże im to. Myślę również iż nie warto grać tutaj x2, gdyż remis w tym meczu raczej wykluczam. Powód? Obydwa mecze w tym sezonie między tymi drużynami to remis w normalnym czasie. Trzeciego raczej nie biorę pod uwagę. Spodziewam się efektownej wygranej Valarengi. Ciekawostka - ostatnie 14 meczy między tymi zespołami to overki. Ale każda seria może się kiedyś skończyć tongue
Pozdrawiam

+ 450PLN

Pięknie czucie nie zawiodło. Szkoda strasznie Storha zwłaszcza że zabrakło głupich 13 sekund.
Do jutra papa

journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 1200PLN
Wygrana: 2116PLN
Zysk/strata: +916PLN
Skuteczność kuponów: 4/7 -> 57.14%

journeyman
journeyman
# 8

Straubing Tigers - EV Duisburg Die Fuchse
double chance
X2 - 2,35

wygrana: 235PLN
Unibet

Nawet najgorsza seria kiedyś się musi skończyć. Dziady to dziady ale dziś wydaje się być dobra okazja.

journeyman
journeyman
# 8

Straubing Tigers - EV Duisburg Die Fuchse hura 1-4
double chance
X2 - 2,35

wygrana: 235PLN
Unibet

Nawet najgorsza seria kiedyś się musi skończyć. Dziady to dziady ale dziś wydaje się być dobra okazja.

+ 235PLN

Totalne izzzzi.
Jutro mnie nie ma jak nie usnę za szybko może jakś ciekawy kursi wyczaję.

journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 1300PLN
Wygrana: 2351PLN
Zysk/strata: +1051PLN
Skuteczność kuponów: 5/8 -> 62,5%

journeyman
journeyman
Jest coś czego nie zagram ze względu na mały kurs.

Real Murcia - Real Madrid handicap : 1,5-0 - 1,42

Real gra dobrze. Rywal średnio. Część zawodników Realu pojeździła, a niektórzy całkiem sporo nawet polatali żeby pograć w swoich reprezentacjach. Do tego w środę mecz z Werderem, gdzie na pewno Real będzie chciał przywieść z trudnego terenu jakieś punkty. Murcia już nie raz i nie dwa nawet smile pokazała, że potrafi sprawić psikusa najmocniejszym. Oczywiście nie mówię, że Real nie wygra tego meczu, a przynajmniej nie jest faworytem. Liczę jednak na minimalne zwycięstwo Realu o wałku już nie wspominając tongue Jak mówię typu nie gram i nie wliczam do statystyk.

journeyman
journeyman
Jest coś czego nie zagram ze względu na mały kurs.

Real Murcia - Real Madrid handicap : 1,5-0 - 1,42

Real gra dobrze. Rywal średnio. Część zawodników Realu pojeździła, a niektórzy całkiem sporo nawet polatali żeby pograć w swoich reprezentacjach. Do tego w środę mecz z Werderem, gdzie na pewno Real będzie chciał przywieść z trudnego terenu jakieś punkty. Murcia już nie raz i nie dwa nawet smile pokazała, że potrafi sprawić psikusa najmocniejszym. Oczywiście nie mówię, że Real nie wygra tego meczu, a przynajmniej nie jest faworytem. Liczę jednak na minimalne zwycięstwo Realu o wałku już nie wspominając tongue Jak mówię typu nie gram i nie wliczam do statystyk.

hura 1-1 tak jak myślałem smile

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, aker, 11kera11, $-man), 1,820 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,857
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026