Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#1797053 22/11/2007 00:24
F
member
member
F Offline
Na wstępie wyrażę nadzieję, że ten temat uchowa się z dzień-dwa zanim zostanie skasowany, ale nie wiedziałem gdzie go umieścić.
Chciałem tylko krótko pożegać się z tym forum i choć większość userów raczej mnie nie kocha, o czym na końcu, to jednak coś wypada powiedzieć na sam koniec.
Tak więc nadszedł czas żeby definitywnie odciąć się od zakładów i pokera, które może do końca losowe nie są ale często pochłaniają czas i pieniądze.
Zacząłem grać z nudów na początku studiów jednak parę dni temu stawiłem się na swoim pierwszym miejscu pracy i jest różnica z grania za kieszonkowe/bonusy a granie za swoją zarobioną kasę. Po prostu nie chcę któregoś dnia chcieć się odegrać bo mi nie wszedł jakiś kupon wiedząc że mam xxx na koncie. Bo mógłbym się odegrać albo i nie.
Dotychczas kasę traktowałem raczej w kategoriach 'ile nie wygrałem' (słynne graj za tyle ile nie żal Ci stracić) ale teraz będąc na swoim zmieniłoby się to na 'ile straciłem' , oczywiście zakładając serię wtop, która pewnie by kiedyś przyszła.
Była to zabawa i jako zabawę - a nie sposób na życie - chciałbym ją zapamiętać.
Było fajnie, choć kosztem prawdziwych kontaktów interpersonalnych - i teraz trzeba to przy okazji nadrobić smile
Często kłóciłem się z różnymi ludźmi ale po prostu lubiłem prowokować ; nie przekraczałem jednak pewnych granic jako pierwszy.
Słynne bluzgi były na początku mojej 'kariery', potem wszystko było nadinterpretowane ; nie chcę jednak drążyć tematu.
Właśnie zamykam swoje konta MB i Neteller, bo nie będą już mi potrzebne (p.s jak ktoś doczytał do tej chwili to priva z mailem wyślę mu 1.96zł bo tyle mi zostało na MB i po co ma być skasowane bez sensu kto 1 ten lepszy grin )
Pewnie wielu wyrazi swoją aprobatę że już nigdy się tu nie pojawię ale naprawdę nie dbam o to - bo od jutra fora tego typu już dla mnie nie istnieją wink
Powodzenia i trafnych typów papa

AksamitnySen vel Filemon vel Filemon2 vel Egzekutor vel FireOfHope cool
papa

Bonus: Unibet
F
member
member
F Offline
No fajnie i w dodatku literówka w tytule - oby to był dobry omen laugh
No to pa wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by FireOfHope
AksamitnySen vel Filemon vel Filemon2 vel Egzekutor vel FireOfHope cool
papa

overy w mlb duch slynne - puke bedzie mi tego brakowac na forum smile

Filemon odchodzi frown papa

Pooh-Bah
Pooh-Bah
a toz to jednak filemon:) jak mzoesz podrzuc na pw to swoje opowiadanko aksamitny sne czy jakos tak (niepameitam tytulu)

F
member
member
F Offline
I proszę o skasowanie tego nicka.
az3ta nie pamiętam jaki kiedyś miałeś nick gdy zaczynałeś ale tylko ty tak przestawiasz litery - ciebie też pare razy zbanowali i to za prawdziwe grzechy wink
Od tej chwili juz nic nie wysylam, takze privow.
Moj ostatni 147 (ok 10k jakby zebrac) post smile
Dobranoc smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Żegnam papa i Życze powodzenia Panu wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
hehe jednak pamietasz,hehe chyba zawsze bede te literowki trzaskal:P

K
addict
addict
K Offline
Do zobaczenia wkrotce smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
daj znać jak wrócisz laugh

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, JelineK, rafal08, ANZELMO, Sensei, rymoholik), 1,553 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,707
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025