|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
niecierpie ogladac z tlumaczem takich seriali, tlumacza tak ze w zaleznosci od godziny emisji jest soft lub normalnie, panienka ewidentnie mowi blowjob, a tutaj w PL ktos tlumaczy milosc oralna, wtf? albo FUCK jako kochac sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ciekawe o ktorej godzinie będzie puszczane  najważniejsze żeby z czasem wyszło na DVD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W TVN na pewno załagodzą trochę tłumaczenie. Jak do Dextera pobierasz napisy przez napi projekt pasek wulgarności maximum sięga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to glownie zasluga siostrzyczki Dextera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i James niczego sobie się wyraża. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm jak ktoś ma "enke" to może ogladać Dextera z napisami chyba dzięki tej wirtualnej wypożyczalni. Mógłby ktoś wrzucić napisy do Californication 1x10? Mam z hatak, ale coś z nimi nie tak bo po tym jak Hank obrywa na ringu tłumaczenie nie pasuje 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Ale się w Herosach pokiełbasiło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się w Herosach pokiełbasiło  Tak, ale to dobrze. W takim PB jest jasny podział na "dobrych" i "złych". Tutaj, oprócz kilku bohaterów, nie nie da się takiej łatwej linii podziału przeprowadzić. No i ten cały Adam wydaje się być ciekawą postacią. Czekamy na kolejny odcinek 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Californication jest słabiutki  trochę cycków, trochę macanki. Davidowi na starość zebrało się na orgietki na wizji. Nyndza.
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Ale się w Herosach pokiełbasiło  Tak, ale to dobrze. W takim PB jest jasny podział na "dobrych" i "złych". Tutaj, oprócz kilku bohaterów, nie nie da się takiej łatwej linii podziału przeprowadzić. No i ten cały Adam wydaje się być ciekawą postacią. Czekamy na kolejny odcinek  dokładnie  Fajny motyw z Bennetem też jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się w Herosach pokiełbasiło  Tak, ale to dobrze. W takim PB jest jasny podział na "dobrych" i "złych". Tutaj, oprócz kilku bohaterów, nie nie da się takiej łatwej linii podziału przeprowadzić. No i ten cały Adam wydaje się być ciekawą postacią. Czekamy na kolejny odcinek  dokładnie  Fajny motyw z Bennetem też jest. Pewnie Bob mu podal krew Claire, ale naprawde Heroes trzyma forme 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie chyba jako jedyny serial w ostatnich miesiacach, za niedlugo Lost zobaczymy co tam nowego wymyslili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie chyba jako jedyny serial w ostatnich miesiacach, za niedlugo Lost zobaczymy co tam nowego wymyslili  Kiedy ma byc 4 sezon?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dokladnie chyba jako jedyny serial w ostatnich miesiacach, za niedlugo Lost zobaczymy co tam nowego wymyslili  Kiedy ma byc 4 sezon? 6 Lutego, ale z związku z strajkiem scenarzystów premiera może się opóźnić bo mają nakręcone tylko 8 odcinków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje napisy do Califonication 1x10 :] Te z hatak jakieś dziwne, gdy Hank schodzi z ringu nie ma jego rozmowy w barze tylko od razu gadka Miji  (tak to pisać?) z asystentką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje napisy do Califonication 1x10 :] Te z hatak jakieś dziwne, gdy Hank schodzi z ringu nie ma jego rozmowy w barze tylko od razu gadka Miji  (tak to pisać?) z asystentką. Chyba będzie ciężko bo mam te same napisy i za Chiny nie mogłem znaleść dobrych :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miałem ten sam problem, ale znalazłem dobre napisy.Chyba na napisy24.pl, albo przez napiprojekt  nie pamiętam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napewno będzie 3 sezon bo są 3 ksiązki o Deksie . Odcinek rzeczywiście ekstra  James jest zbyt ambitny żeby się podzielić znalezionymi dowodami i będzie chciał sam rozwiązać sprawe i to go pewnie zgubi . Zobaczymy . Po pierwsze to książki mają się nijak do serialu.Oczywiście pierwszy sezon był na podstawie pierwszej książki, ale już drugi nie i jest tylko luźno powiązany z drugą książką.Przeczytałem drugą książkę i jest zupełnie o czym innym. Po drugie Doakes podzieli się znalezionymi szkiełkami z FBI  Można w sieci obejrzeć promo następnego odcinka, który btw. także zapowiada się świetnie  W sumie to teraz już do końca sezonu akcja powinna przyspieszać i czeka nas niezła końcówka mam nadzieję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po drugie Doakes podzieli się znalezionymi szkiełkami z FBI kuźwa..po co tu wchodziłem  Randall wrzuć napisy do californication gdzieś jeśli je jeszcze masz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mam  ściągnij sobie z napisy24.tam są dwie wersje to pewnie któreś pasują  chyba, że nie masz tam konta to mogę Ci ściągnąć i gdzieś umieścić i sprawdzisz sobie :), albo ściągnij inny release odcinka HDTV.XviD-2HD; HR.HDTV.XviD-2HD i HDTV.XviD-XOR Co do Dextera to i tak nie powiedziałem najciekawszego 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|