Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest jeden "mały" problem. Wpaść na ten pomysł smile

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Pomyslow do realizacji jest miliony, wiec panowie, glowkowac. smile
Macie przyklad, ze kazdy pionierski pomysl, ma szanse na ogromny sukces. Tylko uwaga, bo to tez uzalenia wink Za duzo projektow naraz nie ma co lapac, bo glowa boli. Wiem po sobie...

Mala zabawa moze? Ktos ma pomysl na utworzenie fajnego skrotu dla domeny HADI.pl ? Przyklad dajmy z GUPI.pl - Gustownie Ubrane Polskie Interneutki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Donic, Ty w ogóle jeszcze się tym zajmujesz? Bo wysyłam co jakiś czas propozycje na maila, kilka dni temu wysłałem też na PW, a odpowiedzi zero.

V
addict
addict
V Offline
onic gdzie moge sprawdzic ile warta jest teraz domena z portalem i forum???/ chodzi o pewna na typ........pl

bo wiem ze tam ktos ja teraz wykupil itp

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Vit a
onic gdzie moge sprawdzic ile warta jest teraz domena z portalem i forum???/ chodzi o pewna na typ........pl

bo wiem ze tam ktos ja teraz wykupil itp
poszla chyba za cos kolo 15-20 tysiecy

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Zajmuje sie. Panowie ja tez mam swoje sprawy oprocz domen i gdybym mial odpisywac na kazdego maila i PW, to trafilby mnie szlag. Bede odpisywal na pewno w przypadku akceptacji domen. Jesli nie odpisze w ciagu 3 dni, znaczy, ze zadna nie zostala przyjeta. Tak mi bedzie latwiej.

Zauwazcie, ze nie publikuje waszych domen na blogu jako wolne, w ten sposob nikt Wam tych nazw nie zajmie. Ale swoja droga mysle o czyms takim, co mogloby w jakims stopniu dac zarobek osobom wystawiajacym takie domeny. Musze to dokladnie przemyslec.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Jak ktos ma pomysl na ciekawe i krotkie domeny "pogodowe" , to chetnie sie przyjze. PRzypominam warunki wspolpracy www.fenomendomen.blogspot.com [fenomendomen.blogspot.com]

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czesc, jestem totalnym żółtodziobem w tej branży, jednak mam pomysł na nazwę strony internetowej z koncowką .pl, po której wpisaniu w pasku adresu oczywiscie wyskakuje błąd czyli czy to oznacza ze taka domena jest wolna? Jesli tak to w jaki sposob zarejestrowac taką nazwe strony, zeby była moja? Na ktora strone wejsc i zarejstrowac nazwe tej strony i ile to kosztuje (moja na przynajmniej rok z prawem pierwokupu w przypadku gdybym chcial przedluzyc - jest w ogole cos takiego? ;)) dzieki za komentarz do tego

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ok, juz wiem na nazwa.pl da sie to zrobic hehe. Wiec kolejne pytanie: Czy jesli uwazam to za dobry pomysl warto kupic oprocz koncowki .pl te pozostałe z tą nazwą czyli com.pl , .eu , .com , .net , .info ? i potem w razie sprzedazy tej domeny komus to da sie tak zrobic ze po wpisaniu kazdej z wyzej wymieniocny jest przekierowanie na koncowke .pl? I w jaki sposob wycenic domene? Prosze o adres strony, gdzie moge wpisac nazwe i mi wyskoczy jej wycena, jesli jest cos takiego. No bo przeciez nie bede pisal do kogos "czy kupi Pan tą domene za 2000 zł, jesli ona moze byc warta za pol roku np 40000 zł" rozumiecie o co mi chodzi? dzieki donic i inni jesli odpiszesz/ecie

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Za chwile umieszcze artykul, w ktorym jest opisane od czego zalezy wartosc domeny. Zapraszam do przeczytania. Na blogu jest i bedzie w miare to, co najwazniejsze.

Strony do automatycznej wyceny istnieja, ale nie bede tu podawal, bo moga niektorym narobic wody z mozgu, poniewaz sa to wyceny na zupelnie innych zasadach - automatyczne. Domene rejestrowana z reki takie automaty wyceniaja oczywiscie od 0$ do reg fee.

Cale pakiety domen rzadko sa wolne. Jest to dobra opcja, ale nie zawsze.

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
Witam wczoraj Donicowi wyslalem 2 domeny:) jedna zakceptowal dzis pieniazki na koncie, goraco polecam. Dzieki Donic :PIWO:

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Witam, mam maly dylemat i jak ktos chce, to zapraszam do konkursu. Szczegoly na www.fenomendomen.blogspot.com [fenomendomen.blogspot.com]
Nagroda glowna 50$

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
W zwiazku z ciaglymi pytaniami na PW i maiem, co to jest parking itd, umiescilem kilka informacji na blogu. Rozne informacje beda sie pojawiac w miare aktualnie kazdego dnia.
A konkurs nadal aktualny.
www.fenomendomen.blogspot.com [fenomendomen.blogspot.com]

Mar Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by donic
W zwiazku z ciaglymi pytaniami na PW i maiem, co to jest parking itd, umiescilem kilka informacji na blogu. Rozne informacje beda sie pojawiac w miare aktualnie kazdego dnia.
A konkurs nadal aktualny.
www.fenomendomen.blogspot.com [fenomendomen.blogspot.com]

Nie chcialbym byc jakis wscipski lub cos w tym stylu.
Ale dodawanie wiadomosci z takimi screnami
[Linked Image]

gdzie aktualnie domena .pl kosztuje 40-50zł.
i samych pl'ek jest juz 50 tys wiecej, a ogolnie domen z koncowka .pl mamy ok 750 000 jest troche bez sensu.

W
stranger
stranger
W Offline
pinnaclesports.com.pl

5dimes.pl
5dimes.com.pl

sportfanatik.pl
sportfanatik.com.pl

tradesports.pl
tradesports.com.pl

playersonly.pl
playersonly.com.pl

Co o tych domenach sądzicie? Jest wogóle jakaś ich wartość powyżej zera? Może je trzymać przez parę lat?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
donic przypominj maila na ktorego wysylac domeny, bo nie umiem na stronie doszukac

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Wahi
donic przypominj maila na ktorego wysylac domeny, bo nie umiem na stronie doszukac

na jego blogu po prawej stronie:

Pytania, propozycje i oferty proszę kierować na adres: (mail)

tutaj podawac nie bede, bo moze Donic sobie tego nie zyczy

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Donic, co sądzisz o takich domenach jak ekstraklasa.pl , czy warto je np. kierować na stronę główną innego serwisu (np. mecz.pl) czy jakoś inaczej skorzystać z generowanego ruchu?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Mar - Domena *pl bez ceny promocyjnej kosztuje nie mniej niz 70 zl. Przedluzenie domeny kosztuje w wiekszosci serwisow ponad 100 zl - tak wiec wszystko sie zgadza. Fakt, ze informacja ta jest archiwalna, ale nadal "jest aktualna" pod wzgledem tresci. Oczywscie oprocz liczby zarejestrowanych domen.

Condrad - parkowales ta domene i wiesz jaki generuje ruch?
Jesli nie, to zaparkuj, a jesli nie wiesz jak, zagadaj na gg - pomoge.
Czy warto przekierowywac okaze sie po zaparkowaniu.

W Twoim przypadku, majac kilka domen "premium", bez wahania kierowalbym ruch na mecz.pl . Zreszta kazda z domen jakie masz mzoesz ustawic na przekierowanie. Wczesniej warto jednak zaparkowac, bo moze sie okazac, ze ktoras z nich moze calkiem niezle zarabiac.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
brak edycji - "Condrad" mi wyszlo wink

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (forty, alfa, rafal08, latajaca_holenderka, kamel, 11kera11, rymoholik, betowiec, baracuda, Lukasz111), 2,528 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,866
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025