|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz zaraz, ona gra w serialu "Hustle" - chyba najlepszy serial jaki oglądałem w ostatnich latach.  Też ją skojarzyłem z Hustle  btw. świetny angielski serial 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ogląda ktoś ten serial "Life"? Kiedy puszczają nowe odcinki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po drugie Doakes podzieli się znalezionymi szkiełkami z FBI  Można w sieci obejrzeć promo następnego odcinka, który btw. także zapowiada się świetnie  W sumie to teraz już do końca sezonu akcja powinna przyspieszać i czeka nas niezła końcówka mam nadzieję  na moje oko to w tym preview wcale nie ma pokazane, ze Doakes sie podzielil tym co znalazl...wg. mnie Dexter zostal wezwany, zeby zbadac ta krew, ktora znalezli przy Jamesie  ale jak bedzie dowiemy sie w poniedzialek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogląda ktoś ten serial "Life"? Kiedy puszczają nowe odcinki? nie ogladam, ale... http://www.tv.com/life/show/68729/summary.html?tag=tabs;summary Next episode: Serious Control Issues Airs: Wednesday November 28, 2007
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogląda ktoś ten serial "Life"? Kiedy puszczają nowe odcinki? Który był ostatni odcinek? Bo zatrzymałem się na trzech...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
|
|
Po drugie Doakes podzieli się znalezionymi szkiełkami z FBI  Można w sieci obejrzeć promo następnego odcinka, który btw. także zapowiada się świetnie  W sumie to teraz już do końca sezonu akcja powinna przyspieszać i czeka nas niezła końcówka mam nadzieję  na moje oko to w tym preview wcale nie ma pokazane, ze Doakes sie podzielil tym co znalazl...wg. mnie Dexter zostal wezwany, zeby zbadac ta krew, ktora znalezli przy Jamesie  ale jak bedzie dowiemy sie w poniedzialek  Wlasnie tak to wygladalo, nawet jak go prowadzili to wcale nie byl skuty, ladnie zaslonili innym kolesiem rece.
|
|
|
|
|
|
|
Californication jest słabiutki  trochę cycków, trochę macanki. Davidowi na starość zebrało się na orgietki na wizji. Nyndza. Potwierdzam, obejrzalem ten pierwszy sezon i jestem rozczarowany, pierwszy odcinek najlepszy, myslalem ze bedzie ciekawie, zabawnie, pozniej bylo coraz gorzej, chyba producenci nie za bardzo sa zdecydowani do kogo to ma byc adresowane, za duzo watkow z nastolatkami... Serial wlasciwie pokazuje jak zepsute jest zachodnie spoleczenstwo i to jednyna prawda plynaca z tego serialu. Kilka scen zabawnych, ale raczej nie polecam, albo inaczej, moze sie spodobac, ale trzeba miec okolo dwudziestki, chociaz bardziej under.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|